Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi jo Ludvo , taky jsem premejslel nad tim indexem ... pak me napadlo. Fazer mel presne tyhle Seamastery a nekdo jim nakreslil na 12 index propiskou carku.. Ted je ma myslim Hasic.. Koukal jsem na to jak blbej.

Odesláno

To bude asi totok:

Trochu mě zmátl dělenej index na dvanáctce, ale to je jen zastavená vteřinovka...

No jasně, to ta potvora vteřinovková, ale proč říkají SMPčku Blake, to mi hlava nebere, navíc mi neodpovídá ani velikost (měly by být o dost menší než MM) ale to už je spíš na perspektivě.
Odesláno

No jasně, to ta potvora vteřinovková, ale proč říkají SMPčku Blake, to mi hlava nebere, navíc mi neodpovídá ani velikost (měly by být o dost menší než MM) ale to už je spíš na perspektivě.

Půl milimetru je dost? :worried_anim: Měl jsem ty Omegy a maj 41,5 mm, Marinemaster má 42 mm. A Seiko má určitě menší průměr ciferníku.
Odesláno

Půl milimetru je dost? :worried_anim: Měl jsem ty Omegy a maj 41,5 mm, Marinemaster má 42 mm. A Seiko má určitě menší průměr ciferníku.

No nějak mi nedocvaklo, že mastodonti ve stylu MM a SDDS jsou s nádherně nositelnými SMP "tak nastejno" :) i ty PO nalevo vypadají daleko menší ;)
Odesláno (upraveno)

Už to mám, jsou to tyto:

http://www.omegarolex.com/omega_details/seamaster_242.html

Odpovídá tomu index na 12 a i tyto jsou v diskuzích vázány na Petera Blakea a Americas Cup.

edit: a takhle svítí:

http://www.lesmala.net/jean-michel/speedmaster/seachrono1.jpg

ta vteřinovka není tak tlustá, aby tam udělala takový překryv indexu, navíc je přesně uprotřed = chrono

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

financ: to sice jo, ale ciferník mají všechny skoro stejně velký, proto se tak dobře mění díly-jak ručky, tak i ciferníky atd.

Odesláno

financ: to sice jo, ale ciferník mají všechny skoro stejně velký, proto se tak dobře mění díly-jak ručky, tak i ciferníky atd.

Já vím, proto se v Seikách tak rád vrtám. :) Ciferník z MM jsem v SKX007 měl a sednul tam skvěle. Ale to nic nemění an tom, že průměr MM je 44mm:)

Nedáme zlínský srazík?

Odesláno (upraveno)

financ: Pokud se nepletu , pokud pouzijes original MM dial se strojkem z SKX tak je datovy venec v datovem okenku hozene doleva... Je to zpusobene rozdilnymi strojky v MM a SKX. Nebo to je jinak?

Myslim , ze se to da korigovat vyosenim celeho cifru - v konecnem efektu to pak asi ani neni moc poznat, rucky to skryji.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

financ: Pokud se nepletu , pokud pouzijes original MM dial se strojkem z SKX tak je datovy venec v datovem okenku hozene doleva... Je to zpusobene rozdilnymi strojky v MM a SKX. Nebo to je jinak?

Myslim , ze se to da korigovat vyosenim celeho cifru - v konecnem efektu to pak asi ani neni moc poznat, rucky to skryji.

Kousek na cifru, kousek na datovým okně. U jednociferných dnů to není poznat, dvouciferné jsou trochu posunuté. Pak jsem měl podobný cifr s nápisem Scubadiver a tam už to vyšlo líp. Ty ale pro změnu moc nesvítily.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Netvrdím, že patří mezi THE BEST OF THE BEST, ale takhle svítí moje Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven"

které mi dělají radost :whistle:

post-13018-039279200 1321651347.jpg

Odesláno

Když už jsem začal mačkat spoušť tak si dovolím předvést, jak svítí naše staré dobré české PRIM Sport 1. generace

post-13018-039505100 1321652559.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...