vanderB. Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 to spíš vypadá jako hodinky pro robocopa
Mike. Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Vsak rikam, taky se mi to nejak nelibi, jen jsem to tady chtel dat. Nic nema na tento vzhled - SandY P650 nebo Traser
afrikab Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Michael napsal: Objevil jsem "novy" kousek pro me oblibenych Military hodinek, i kdyz tyto se mi teda moc nelibi, ale mate je tady: Jedna se o upravene Casio G - Shock AW-582 , udajne pro spanelskeho vojaka(y?). Kde jsi tu informaci nasel?
cali Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 tie marathony by som urcite nevyhodil ak by som ich nasiel na ceste ale za tu cenu by asi vyber padol na nieco ine ...... kazdopadne to vidim presne tak ako tu napisal uz niekto vyssie ze tento valjoux bude tikat na najvys tak na ruke zasluzileho velitela v lepsom pripade niekde v teple hlavneho stanu a este pravdepodobnejsie v teple hojdacieho kresla drziac sklenicku whisky a nostalgicky spominajuc na hrdinstva za ktore ich majitel dostal..... a blato zakopov odseru G-shoky
Mike. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 afrikab napsal: Kde jsi tu informaci nasel? Tady: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=73747
afrikab Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 A tady jsou hodinky francouzskych potapecu. Vide zde: forums.watchuseek.com/showthread.php?t=69711&highlight=DW-9000
Mike. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Toto se mi fakt nelibi. Ne, ze bych byl nejak proti digitalkam, ale proste je moc nemusim.
afrikab Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Michael napsal: Toto se mi fakt nelibi. Ne, ze bych byl nejak proti digitalkam, ale proste je moc nemusim. Ja jim naopak ted prichazim na chut. Jen nevim kam bych je nosil. Potapet se nebudu (na tom stejne sva Seika) a behani me fakt jeste nenapadlo.
Mike. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 afrikab napsal: Ja jim naopak ted prichazim na chut. Jen nevim kam bych je nosil. Potapet se nebudu (na tom stejne sva Seika) a behani me fakt jeste nenapadlo. Tak jen tak do sbirky. Ale zase je fakt, ze takove outdoor hodinky aby lezely v supliku je skoda.
kubson Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 afrikab napsal: A maly dodatek na konec. Vyrobci Luminux/Traser musi za sve hodinky vyrabene jako Navy Seals Watch platit firme Stocker & Yale licencni poplatky. Stocker & Yale dava za rok do volneho prodeje pouze 500 kusu, ktere navic nemohou byt prodavany v USA, jelikoz jsou tyto hodinky striktne urceny pouze pro vladu USA. Civilni verze hodinek P650 se pak lisi napriklad pridanim datumovky, lunetou ci sviticim konecm sekundove ruricky. tuhle diskuzi nesleduji, ale jenom malý poznatek, teď jsem někde četl že s&y už pro americkou armádu nedodává... údajně už jen marathon...
Mike. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 kubson napsal: tuhle diskuzi nesleduji, ale jenom malý poznatek, teď jsem někde četl že s&y už pro americkou armádu nedodává... údajně už jen marathon... Nedavno jsme se s afrikabem o tom bavili a je mozne, ze Stocker & Yale uz hodinky vubec nedela.
afrikab Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) kubson napsal: tuhle diskuzi nesleduji, ale jenom malý poznatek, teď jsem někde četl že s&y už pro americkou armádu nedodává... údajně už jen marathon... Co jsem si vsiml, tak Stocker & Yale delal hodinky pro armadu naposledy v 90´ letech, specifikace MIL-W-46374F. Asi jim ted staci licencni poplatky od Traseru a Luminoxu za SandY P650. Firma Marathon, která začala hodinky pro armadu vyrabet soubezne spolu se Stocker & Yale v 80´ letech, je dela stale. Momentalne ve specifikace W-PRF-46374G. Zrovna minuly mesic uvedla nove modely: marathonwatch.com.... Pro ty zvidavejsi, jejich stranky jsou stockeryale.com. Je to urcite tataz firma (sidli ve stejnem meste jako ta, ktera delala Sandy, mam to napsano na krabicce od SandY 490). Ovsem o hodinkach ani zminka. Ona tato firma delala pro armadu treba i kompasy. Asi prestali US Army dodavat uplne. Upraveno 16. července 2007 uživatelem afrikab
afrikab Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) Marathon si nechava hodinky delat ve Svycarsku. Adresa fabriky je Case postale 1554, 2301 La Chaux-de-Fonds. Docela by me zajimalo, jake hodinky se tam jeste delaji. Nezda se mi, ze by toho Marathon tolik vyrabel. I kdyz americka armada ma asi velke obednavky. Jinak ve stejnem meste maji sidlo napriklad Audemars Piguet (Renaud & Papi) SA, Breitling Chronométrie, Cartier Horlogerie Branch of Richemont International ci Girard-Perregaux. Upraveno 16. července 2007 uživatelem afrikab
Mike. Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Stocker & Yale uz opravdu pro americkou armadu hodinky nedodava a uz vubec hodinky nevyrabi. V roce 2000 S & Y oznamil prodej spolecnosti Cammenga Associates, Inc. Zde si muzete precist cely clanek. Tady jsou hodinky CAMMENGA T-6 WATCH.
maxs Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Neviem či tu tento odkaz už bol, toto vlákno veľmi nesledujem. Možno sa to niekomu hodí. Je to technický manuál k hodinkám a stopkám vydaný US Ministerstvom vojny (k tomu názvu sa kľudne môžu vrátiť) v roku 1945. Obsahuje návody na údržbu, technické špecifikácie, nejaké rozpady hodiniek, pekné nákresy etc. Dôležité: je to v angličtine a cca. 15 MB, formát PDF. Odkrýt skrytý obsah Týmto odkazom nechcem propagovať národy ani organizácie potláčajúce základné ľudské práva a slobody. http://nawcc-ihc-mb.infopop.cc/helphand/pdf/tm91575.pdf
afrikab Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 Jsem se zapomel pochlubit, takto vypadaji me Benrusy zevnitr. Kalibr pry nic moc, byly na ozdravnem pobytu u pana doktora Mechana. Opet je uzdravil, ale musim pry na ne mam davat pozor.
Mike. Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 maxs napsal: Neviem či tu tento odkaz už bol, toto vlákno veľmi nesledujem. Možno sa to niekomu hodí. Je to technický manuál k hodinkám a stopkám vydaný US Ministerstvom vojny (k tomu názvu sa kľudne môžu vrátiť) v roku 1945. Obsahuje návody na údržbu, technické špecifikácie, nejaké rozpady hodiniek, pekné nákresy etc. Dôležité: je to v angličtine a cca. 15 MB, formát PDF. Odkrýt skrytý obsah Týmto odkazom nechcem propagovať národy ani organizácie potláčajúce základné ľudské práva a slobody. http://nawcc-ihc-mb.infopop.cc/helphand/pdf/tm91575.pdf Diky, podivam se na to.
afrikab Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Zas tak velké ty Marathony nejsou
Milan N. Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Michael napsal: Nemate teda nekdo nejake informace o znacce UZI? Prodavame je cca pul roku, vozi se z USA, zatim jsem prodal jen par kousku, dodavatel mi prisahal, ze je v tom nejaky kalibr ETA. Ale na hodinkach to psane neni, tam je jen "Swiss guartz movement". Takze to radeji nikomu nerikam. Jinak hodinky to jsou poměrne dobre, stiznost jsem na ne nemel zadnou. Az dostanu zbozi muzu nafotit ze vsech stran a dat to sem nebo poslat meilem, to same plati i o hodinkach Smith a Wesson. Kdyby se nekdo chtel mrknout tak www.mujnuz.cz
Mike. Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Myslíte, že to může být pravda? Hodinky Luminox: "Víčko hodinek je nerezové, jištěné nerezovými šrouby.¨ To spolu se speciálně kaleným minerálním sklem a unikátním dvojitým těsněním korunky garantuje (v tomto případě opravdovou) vodotěsnost do hloubky 200m"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se