Chumpus Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 --- převzato z WUS --- (odkaz) Německá firma vyrábějící precizní a jemnou mechaniku (něco v tom smyslu) se vrhla na výrobu hodinek. Většina součástek prý in-house, ceny od 9tis. euro. Prostředek rotoru je ze safíru, pěkná frajeřinka. Líbí se mi, že to udělali osobitě a inovativně. Což se ostatně v téhle cenové hladině očekává. webovky (zřejmě nedodělané).
Návštěvník admira Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 WOW! Tohle me vzalo...
Vlcak Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak tyhle mě také vzaly. Moc pěkný styl, který mi sedí. První jsem se díval na fotky a zaujal mě ten rotor. Opravdu netradiční. Chvíli jsem přemýšlel jestli to je opravdu rotor Opravdu netradiční řešení, jednak tím můstkem ze skla (že to je safír jsem z fotky jaksi nepoznal) a jednak tím, že je rotor po celém obvodu kalibru. Paráda. Ty modré mi asociují Ingenieur od IWC i když se výrazně liší a jsou své. Nebo ta utopená korunka, řešení ukazatele rezervy chodu, řešení nožek - prostě spousta velmi hezkých a zajímavých detailů. Opravdu supr kousky. MŇAM.
patprom Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Velmi pekne. Ty uplne nahore vypadaji genialne
obchodnik-o3 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 V 9. 11. 2011 v 4:33, 'Vlcak' napsal: Tak tyhle mě také vzaly. Moc pěkný styl, který mi sedí. První jsem se díval na fotky a zaujal mě ten rotor. Opravdu netradiční. Chvíli jsem přemýšlel jestli to je opravdu rotor Opravdu netradiční řešení, jednak tím můstkem ze skla (že to je safír jsem z fotky jaksi nepoznal) a jednak tím, že je rotor po celém obvodu kalibru. Paráda. Ty modré mi asociují Ingenieur od IWC i když se výrazně liší a jsou své. Nebo ta utopená korunka, řešení ukazatele rezervy chodu, řešení nožek - prostě spousta velmi hezkých a zajímavých detailů. Opravdu supr kousky. MŇAM. vsetky tieto detaily velmi ochotne predviedol zastupca znacky na minulotyzdnovej vystave viennatime fakt maju pekne kusky
Medák Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Nádhera. Jedny z nejhezčích hodinek, které jsem v poslední době viděl. Originální, přesto ladné a nadčasové tvary!
lastam Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 V 21. 12. 2011 v 10:25, 'Medák' napsal: Nádhera. Jedny z nejhezčích hodinek, které jsem v poslední době viděl. Originální, přesto ladné a nadčasové tvary! chtělo by to lepší živé fotky, vypadají docela zajímavě, ale docela drahota ceny od 9k eur to je vostrá start price
Chumpus Odesláno 28. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Tak jenom pro upřesnění (zlatá verze x2): fensterdatum - 9250zeigerdatum - 9980gangreserve - ty budou až v příštím rocetourbillon - jako slušný 50m byt v Praze Docela je žeru, detaily jsou famózní.
skalis Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Prohlizel jsem si je uz v listopadu na Viennatime (tehdy jsem na ne narazil poprve) a musim rict, ze zpracovani je excelentni. Bohuzel ale netradicni napojeni pouzdra na remen mi vzhledove naprosto nesedi .
cigi Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 (upraveno) Paráda !!! Velká paráda. Na to , jak jsou ladný a určitě durch und durch designovaný, třeba skrytá korunka, vypadají překvapivě hodinářsky, bravurně, racionálně s přesnou dávkou zdrženlivé frajeřinky, za tu cenu se rozhodně vyplatí. Pro mě kandidát na objev sezony. K tomu mi zapadá i to spojení nožek, je to nezvyklé, leč statickým citem opodstatněné, a já bych si na to jistě rád zvykl, zejména na ty zeigerdatum, tedy za předpokládu, že to nevyžaduje nějaké speciální originální řemení. Snad jen to šikmé drážkování ciferníku je předizajnovaný. Upraveno 22. března 2012 uživatelem cigi
Chumpus Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 cigi, spešl řemeny potřeba budou. link
Micey Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Paráda. Akorát si nemůžu pomoct, to logo vypadá jako u Seika 5 a furt mi na to sjížděj oči..
Chumpus Odesláno 30. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Perfektní.... (wus) Asi začnu zjišťovat, jestli dělají ve Schrambergu prohlídky...
palom Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 vyzeraju fakt bombasticky (tie nahore)..., skoda ze cenovo zacinaju dost vysoko...svojich odberatelov si budu musiet ziskat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se