Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

--- převzato z WUS --- (odkaz)

Německá firma vyrábějící precizní a jemnou mechaniku (něco v tom smyslu) se vrhla na výrobu hodinek.

Většina součástek prý in-house, ceny od 9tis. euro.

Prostředek rotoru je ze safíru, pěkná frajeřinka. Líbí se mi, že to udělali osobitě a inovativně. Což se ostatně v téhle cenové hladině očekává.

webovky (zřejmě nedodělané).

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Tak tyhle mě také vzaly. Moc pěkný styl, který mi sedí. První jsem se díval na fotky a zaujal mě ten rotor. Opravdu netradiční. Chvíli jsem přemýšlel jestli to je opravdu rotor :rolleyes: Opravdu netradiční řešení, jednak tím můstkem ze skla (že to je safír jsem z fotky jaksi nepoznal) a jednak tím, že je rotor po celém obvodu kalibru. Paráda.

Ty modré mi asociují Ingenieur od IWC i když se výrazně liší a jsou své.

Nebo ta utopená korunka, řešení ukazatele rezervy chodu, řešení nožek - prostě spousta velmi hezkých a zajímavých detailů.

Opravdu supr kousky. MŇAM.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 9. 11. 2011 v 4:33, 'Vlcak' napsal:

Tak tyhle mě také vzaly. Moc pěkný styl, který mi sedí. První jsem se díval na fotky a zaujal mě ten rotor. Opravdu netradiční. Chvíli jsem přemýšlel jestli to je opravdu rotor :rolleyes: Opravdu netradiční řešení, jednak tím můstkem ze skla (že to je safír jsem z fotky jaksi nepoznal) a jednak tím, že je rotor po celém obvodu kalibru. Paráda.

Ty modré mi asociují Ingenieur od IWC i když se výrazně liší a jsou své.

Nebo ta utopená korunka, řešení ukazatele rezervy chodu, řešení nožek - prostě spousta velmi hezkých a zajímavých detailů.

Opravdu supr kousky. MŇAM.

vsetky tieto detaily velmi ochotne predviedol zastupca znacky na minulotyzdnovej vystave viennatime

fakt maju pekne kusky

• po měsíci...
Odesláno
  V 21. 12. 2011 v 10:25, 'Medák' napsal:

Nádhera. Jedny z nejhezčích hodinek, které jsem v poslední době viděl. Originální, přesto ladné a nadčasové tvary!

chtělo by to lepší živé fotky, vypadají docela zajímavě, ale docela drahota ceny od 9k eur to je vostrá start price
Odesláno

Tak jenom pro upřesnění (zlatá verze x2):

fensterdatum - 9250

zeigerdatum - 9980

gangreserve - ty budou až v příštím roce

tourbillon - jako slušný 50m byt v Praze

Docela je žeru, detaily jsou famózní.

• po měsících...
Odesláno

Prohlizel jsem si je uz v listopadu na Viennatime (tehdy jsem na ne narazil poprve) a musim rict, ze zpracovani je excelentni. Bohuzel ale netradicni napojeni pouzdra na remen mi vzhledove naprosto nesedi :(.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Paráda !!! Velká paráda. Na to , jak jsou ladný a určitě durch und durch designovaný, třeba skrytá korunka, vypadají překvapivě hodinářsky, bravurně, racionálně s přesnou dávkou zdrženlivé frajeřinky, za tu cenu se rozhodně vyplatí. Pro mě kandidát na objev sezony. K tomu mi zapadá i to spojení nožek, je to nezvyklé, leč statickým citem opodstatněné, a já bych si na to jistě rád zvykl, zejména na ty zeigerdatum, tedy za předpokládu, že to nevyžaduje nějaké speciální originální řemení. Snad jen to šikmé drážkování ciferníku je předizajnovaný.

Upraveno uživatelem cigi
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...