Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chlapi ako je to možne, že sa dnes niekdo prihlasí a hneď nabúcha 51 príspevkov za deň...

A keď si chcem pozrieť, čo i len jeden jeho príspevok tak nič nenájdem...

Témata, publikace proste všetko prázdne...

DOSTAL BAN ???

cyppisek

Skupina:Member_50Aktivní publikace:51 (51 za den)Nejaktivnější v:Všeobecná diskuse (50 publikace) Přidán:Dnes, 10:45Zobrazení profilu:34

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno (upraveno)

Dal to na drzáááka - jasný predavač :(

Dostal, čo si zaslúžil - tie príspevky museli byť riadny plevel :)

Ešteže tu sú moderátori... bola by to katastrofa...

Vďaka páni :)

Co bys řekl? Dostal nebo ne? :)

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

musím přiznat , že mě také nejdříve napadlo napsat 50 smajlíků a zařadit se mezi " elitu chronomaniaků "...:), ale o to tu nejde. Počkám si, stejně jako si počkám na své dreams-watch ;-)

Odesláno

musím přiznat , že mě také nejdříve napadlo napsat 50 smajlíků a zařadit se mezi " elitu chronomaniaků "...:), ale o to tu nejde. Počkám si, stejně jako si počkám na své dreams-watch ;-)

Tak to je rozumný a inteligentní přístup. Nejde přece o to získat 50 příspěvků pomocí vložení smajlíků, prázdných příspěvků a různých obdivných vzdechů, ale o to sledovat fórum, zapojit se postupně do něj a formou rozumných příspěvků, dotazů a připomínek se s fórem tak trochu "sžít".

Ukvapená snaha o rychlé nahonění příspěvků budí na fóru podezření (bohužel opakovaně ověřené), že jde o někoho, kdo chce rychle něco prodat a často jsou to případy, které jsou z hlediska "bezpečnosti členů fóra" nebezpečné - proto je zde ta ostražitost a nevraživost vůči takto postupujícím. A argument, že někdo chce něco kupovat a nemůže a musí se skrývat za SZ (soukromé zprávy), je nesmysl, protože se stejně podrobnosti nákupů sjednávají přes SZ a tak může nakupovat i ten, kdo 50 příspěvků nemá.

Takže Ti přeji hodně příjemných chvil na fóru maniaků.

Odesláno

Tak to já jsem větší kabrňák - s průměrným denním počtem příspěvků 0,05... :-)

Neblbi, nepiš, nezhoršuj si skvělý průměr! :rolleyes:

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...