Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Ja objednal vcera dve LR700hlavně jim nedávej jména ..... už se jich nikdy nezbavíš
ivan_989 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Serte na tie lr700 komentare lebo mi hrozi ze si zacnem zistovat co to je za bazmeg a potom si jedno to one kupim aj ja a takyto koniec urcite nechcem.
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 škoda že sem si nepřečet rozměry ..... je to velký jak pračka
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 dobrá otázka na to že to mám hodinu doma nicméně nějak takhle asi:
Maxmillian Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 A ten blikajici cirkus jde vypnout nebo ti to bude svitit v loznici celou noc?
bradda Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Kdyz se zapne Sleep Mode, tak se ten cirkus po 30s vypne.
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 A jak to funguje?tak první postřeh je, že to v automatickém režimu skutečně funguje (čidla) ..... mrskneš kus bůčku na sporák a změní se hned režim ........ asi to nebyly úplně vyhozený prachy
petr_cha Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Jak to psal Ivan v tom podekovani foru... Kazdou blbost, o ktere jsem driv ani nevěděl, ze existuje, ihned zkoumam a musim taky mit... Taky pekne dekuju :-) ... mam dve deti, z toho jeden tutovej alergik a vecne zanicenej krk...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 hele já nic nedoporučuju .... nechci přebírat odpovědnost.... jenom sem to koupil na popud panímamy .... já si myslím, že to je úplná píčovina (obecně jako všechny čističky) , ale mám jakoby lepší pocit ze života ..... než příde fraktura za eletriku
cali Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Ja som cisticku vzduchu tiez povazoval za blbost, ale potom prebehla u nas v kancli rekonstrukcia okien a napriek stavebnemu oddeleniu,.... no aby som to zkratil, jemnucky kremicity prach z flexy bol naraz proste uplne vsade. Pozical som na tyzden Winix signature 450 a vysledny dojem bol tak dobry, ze som ju potom kupil nafurt. https://www.winixamerica.com/products/u450-signature-series-premium-air-cleaner Do bezneho bytu je to asi zbytocne velke a ani ziadne super funkcie to nema, je to len velky ventilator s velkym hepa/uhlikovym filtrom. A ani tiche to moc nie je spat by sa u toho urcite nedalo, ale vzhladom k hluku ostatnych masin co tu bezia to nevadi. edit: Teda vlastne jednu funkciu to ma je nou automaticka detekcia smradu ktora potom urci intenzitu cistenia. Fakt funguje, staci si v kancli u.rat a masina zacne hucat ako keby sa chystala vzlietnut Upraveno 23. března 2016 uživatelem cali
Andrew Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Ypo tak jak to hodnotíš po více než měsíci? Je to k něčemu? Doma se mi děsně práší a přemýšlím, jestli by čistička nebyla řešením. Navíc jsem alergik... Jinak, zvládne aktivní čistička i více místností, nebo co pokoj, to čistička vzduchu?
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Ypo tak jak to hodnotíš po více než měsíci? Je to k něčemu? Doma se mi děsně práší a přemýšlím, jestli by čistička nebyla řešením. Navíc jsem alergik... Jinak, zvládne aktivní čistička i více místností, nebo co pokoj, to čistička vzduchu?dík za připomenutí, že sem se chtěl podívat na filtr .... jestli to vůbec maká.takže to maká viz foto hrubého filtru (hlavní hepa filtr je zatím pohledem čistý) je potřeba si uvědomit, že to vyluzuje hluk ..... takže manželka která to chtěla nejvíc to nepouští vůbec i přes to, že to má dálkové ovládání s časovačem (odložené zapnutí x vypnutí x nepřítomnost) atd. další postřeh je ten, že to mám určitě špatně umístěné (mělo by to stát na zemi, kde se práší nejvíc a prach se víří chůzí ......to nemám neb by tam muselo být daleko víc prachu) říká se, že každá místnost by měla mít svojí čističku, ale asi záleží i na tom kolik každá dokáže proprat vzduchu a jak je obytná plocha řešena to je všechno
VitkovaJana Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s čističkou vzduchu Ionic-Care? Syn je alergik a já bych mu ji ráda pořídila. Má v sobě zabudovaný ionizátor vzduchu, což ze všech stran poslouchám, že je výhoda. Ale na druhou stranu, přečetla jsem si tady v článku (přikládám i zdroj, aby mě někdo nenařknul, že je to hloupost), že nemusí každému dělat ionizovaný vzduch dobře. Má s tím někdo zkušenost, že by mu ionizovaný vzduch dělal špatně, popřípadě jak to tedy s ionizátorem je? Sama tomu houby rozumím, no... :-( Díky za radu :-)
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 ionizátor: https://www.gavri.cz/clanky-o-cistickach-vzduchu/cisticky-ionizator-ozon-pravdy-myty/ třetí v tom pofidérním žebříčku se umístila tato čistička, kde se dá ionizace vypnout (cena je o pět set nižší než Ionic-care ): https://www.gavri.cz/cisticka-vzduchu/cisticka-vzduchu-comedes-lr-50-2-nahradni-filtry/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se