Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když už se znovuotevřelo toto vlákno.

Taky začínám uvažovat o čističce vzduchu. Bydlíme u pole, takže prachu je dost. Někdo výše zmiňoval, že to i vlhčí vzduch. Nevíte jestli některá umí naopak odvlhčovat vzduch. Máme difuzně uzavřenou stavbu, takže vhlhosti máme dost a naopak by bylo potřeba se jí zbavovat.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když už se znovuotevřelo toto vlákno.

Taky začínám uvažovat o čističce vzduchu. Bydlíme u pole, takže prachu je dost. Někdo výše zmiňoval, že to i vlhčí vzduch. Nevíte jestli některá umí naopak odvlhčovat vzduch. Máme difuzně uzavřenou stavbu, takže vhlhosti máme dost a naopak by bylo potřeba se jí zbavovat.

My to taky řešili, mám už několik let toto http://www.tooltip-naradi.cz/odvlhcovac-vzduchu-master-dh-720/d-71042/ a dobrý. Můžeš si nastavit požadovanou vlhkost v procentech, časovač, otáčky. Dole je nádoba, kterou občas vyleješ. Tóť vše.

Odesláno

Tiez ju mame..hlavne koli papagajovi a prachu z peria... cisticka cisti vzduch a ma funkciu ionizatora nezavisle ovladanie casovac cidlo kvality ovzdusia.automaticky rezim.. dla mna vyborna vec v mestach.. ale dolezite je hepa filter koli udrzbe..neviem do akej miery vie papagaj ze je vzduch znecisteny ale sam si vypyta..zapneme ventilaaaator..)))))))

• po měsících...
Návštěvník YPO
Odesláno

načnu po pár měsících todle téma ..... panímáma má utkvělou představu, že potřebujeme čistit vzduch a usmyslela si, že tohle: http://www.ionic-care.cz/o-ionic-care.html?utm_source=Adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=G2-02-ionic-re&gclid=CMr5ssz7zssCFawy0wodYw8Org je nejvhodnější řešení ...... někteří to tu chválíte .... něco jsem si o tom přečetl ...... a když shrnu kůžičku, tak mi to přijde jako úplná píčovina kolem které je potřeba chodit, tím vířit prach, aby se tam něco nachytalo .... principiálně něco jako utírat antistatický prach z televize .......

takže jsem zásadně proti = potřebujeme čističku s větrákem, která nevydává žádný hluk = je to řešitelné ?

Odesláno

Paní se zřejmě včera dívala na Loskutáka nebo Receptář, či co to bylo. Tam tuhle čističku měli v každym pokoji a tvářili se, že bez toho člověk nemůže být. To jsou dobrý pořady, jak je vidět. Hned je zvýšenej zájem o čističky.

Návštěvník YPO
Odesláno

Paní se zřejmě včera dívala na Loskutáka nebo Receptář, či co to bylo. Tam tuhle čističku měli v každym pokoji a tvářili se, že bez toho člověk nemůže být. To jsou dobrý pořady, jak je vidět. Hned je zvýšenej zájem o čističky.

ne ne tak to není ..... má to její sestra ............ takže vlastně taky nahovno :)

Odesláno

načnu po pár měsících todle téma ..... panímáma má utkvělou představu, že potřebujeme čistit vzduch a usmyslela si, že tohle: http://www.ionic-care.cz/o-ionic-care.html?utm_source=Adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=G2-02-ionic-re&gclid=CMr5ssz7zssCFawy0wodYw8Org je nejvhodnější řešení ...... někteří to tu chválíte .... něco jsem si o tom přečetl ...... a když shrnu kůžičku, tak mi to přijde jako úplná p..ovina kolem které je potřeba chodit, tím vířit prach, aby se tam něco nachytalo .... principiálně něco jako utírat antistatický prach z televize .......

takže jsem zásadně proti = potřebujeme čističku s větrákem, která nevydává žádný hluk = je to řešitelné ?

My tuhle mame doma. Vzduch v mistnosti je citelne jinej, nez kdekoliv jinde a kdyz to obcas cistim, tak je to zahnojeny pekne. Takze to rozhodne neco dela. Jakej vliv to ma treba na spani nevim, ale znat to je.

Návštěvník YPO
Odesláno

My tuhle mame doma. Vzduch v mistnosti je citelne jinej, nez kdekoliv jinde a kdyz to obcas cistim, tak je to zahnojeny pekne. Takze to rozhodne neco dela. Jakej vliv to ma treba na spani nevim, ale znat to je.

já netvrdím, že to nic nedělá, ale musíš tomu pomoci svojí přítomností (vířit prach) ....... když to postavíš do místnosti kam tejden nikdo nepřijde tak to bude čistý .... křišťálově čistý :) ........ perpetum mobile je jenom mucholapka ....... tu pověsíš a za tejden je plná 

Odesláno

já netvrdím, že to nic nedělá, ale musíš tomu pomoci svojí přítomností (vířit prach) ....... když to postavíš do místnosti kam tejden nikdo nepřijde tak to bude čistý .... křišťálově čistý :) ........ perpetum mobile je jenom mucholapka ....... tu pověsíš a za tejden je plná 

my tady ve meste mame v oknech a dverich moskytiery, tak tady bys s mucholapkou selhal

Odesláno

Cus,

dle meho je to hodne subjektivni, kdyz se to zaplo pred lety u nas tak me bolela hlava, ve vzduchu byl citit ozon, je potreba to kombinovat s vetranim.

imho nejde rict pausalne jo ani ne.

kdyby nekdo chtel tak se mi po prestehovani bez uzitku v koute krci 

Bionaire BAP 1550 https://www.mall.cz/cisticky-vzduchu/bionaire-bap-1550

Ma to ionizator, hepa filtry, dalkove ovladani

kdyztak SZ

Návštěvník YPO
Odesláno

Nezkoušel jsem. Ale na max. výkon určitě nikoli. Na ten nejmenší s vysokou pravděpodobností ano.

líbí se mi to .... du to koupit

Odesláno

Mohu z vlastní zkušenosti doporučit čističku vzduchu Winix. Také záleží na tom za jakým účelem se čistička vzduchu kupuje, jestli je pro alergiky, astmatiky, zda má pohlcovat zápach,... a v neposlední řadě záleží na velikosti místnosti, podle které se vybírá výkon čističky (pokud to tu už někdo psal, tak se omlouvám, nepročítal jsem celé vlákno).

Návštěvník YPO
Odesláno

Kurva, SZ se Ti nedá poslat, a tlf máš nedostupnej. Platí ten s 495 na konci?

uš to funguje ..... ty SZ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...