VENDO Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Já to hledal ve všeobecných obchodních podmínkách a nenašel. Moc děkuji .Vážím si toho.
VENDO Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Tak objednáno. Ještě jednou dík za radu.
Harwey Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 no super, som zvedavy na delivery, potom sa pochval
VENDO Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Určitě dám . Také připojím fotky mého výtvoru
VENDO Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Tak doručeno a instalováno . Čekal jsem cca 14 dní a pán se mnou komunikoval přes email ,o tom že má peníze na účtu a že zboží posílá, takže mohu doporučit. Hodinky před a po
xxmikexx Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Vypadá to mnohem líp,hodinky to docela oživilo
VENDO Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dle mého názoru je to pecka On docela dost udělal i ten hirsch rally
kuncák7 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dle mého názoru je to pecka On docela dost udělal i ten hirsch rallyChlape, kdes byl tak pred cca 3-ma lety, kdyz jsem se jich zbavoval hluboko pod cenou, protoze jsem se nudil :-). Tohle ty hodinky jednoznacne zvedlo.
VENDO Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 No právě že už jsem je taky nenosil ,ale zbavovat jsem se jich nechtěl ,tak jsem zvolil něžný převlek a zabralo to . Škoda že nemůžu pořídit lepší foto ,ale na živo vypadají festovně. Budou zas dělat radost na dost dlouho.
mkshort Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Zdravím! Mám tyhle Aviatory 42 ve stříbrném pouzdře. Na začátku jsem váhal a preferoval černé. Ale bál jsem se škrábanců, které by odhalily základní stříbrný nerez. Nakonec rozhodlo, že ty černé nebyly k mání s černým origo kovovým tahem.Takže dotaz - jak drží černé pokovení, je náchylné na poškrábání případně ošoupání na exponovaných místech? Dík.
mkshort Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Chtěl jsem to takhle, ale nebylo to možné objednat. Bylo to cca v r. 2005 ještě, když tu fungovalo zastoupení Aviatoru. Takže to nakonec dopadlo takto. Nicméně, jsem rád. Už pár škrábanců bylo jednoduše odstraněno jemným brusným papírem s hrubostí 1200, který zanechává stejné stopy, jako origo matné obrobení.
VENDO Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Zdar.Myslím že to PVD provedení vydrží dost ne-li všechno . Je to stejně jako u zbraní . Já osobně tah PVD nemám ,ten myslím že dostává víc do těla než samotné pouzdro hodinek . Za tu dobu co je mám tak se mě povedlo udělat jeden menší škrábanec ,ale to byla doopravdy JEBA o futra . Jinak se k nim nechovám nijak šetrně ,takže jsou běžně v kontaktu se zipem atd. a zatím bez dalších škrábanců nebo jiného poškození.Dokonce i korunka kterou šmudlám prsty cca denně ,tak je stále pěkně černá. Už jsem poškození PVD povlaku někdy s někým probíral a vím že to jde taky opravit ,ale podrobnosti si už nepamatuji.
Snekofon Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Rozšířil jsem strojový park o klasické civilní Šturmy. Vše funguje jak má, "pouze" hřídel korunky je delší než má být a korunka trčí víc než je slušno. Na fotkách prodávajícího ty vidět bylo - naivně jsem si myslel, že má povytaženou korunku pro nastavení ruček při focení na pozici 10:10. Dohadovat se s Ukrajincem nemám náladu a nemělo by to smysl, chtěl bych je dát do správného stavu - nemáte někdo prosím k prodeji náhradní hřídel z nějakých vraků?? ... ne Ebay díly jsou, ale poštovné je dražší než samotné díly
Delapancha Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 A nestačilo by, pokud jde jen o tu délku hřídelky, že bys to dones hodináři a požádal, ať ti ji zkrátí?
mkshort Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Jestli všechno funguje jak má, tak je to asi delší hřídelka patřící do většího pouzdra. Tak by to teoreticky zkrátit ze strany korunky mělo jít.
Snekofon Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Ha, díky za radu...předpokládal jsem, že ze strany korunky je závit, který těžko budu moci o tolik zkrátit...no uvidíme.
mkshort Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Zavit tam asi nejspis bude, ale s tim by si mel hodinar poradit...prorizne to kousek dal a zkrati. A kdyz dodrzi to zname ?dvakrat mer, jednou rez?, musi to klapnout. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 To Snekofon Sent from my iPhone using Tapatalk
Delapancha Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Akorát si myslím, že i nová hřídelka bude potřebovat zkrátit, ne? Je dělaná pro daný strojek, řekněme kalibr(měla by pasovat na 3133) a zkracuje se podle pouzdra daných hodinek.Hodinář pak zkrátí dle potřeby ze strany závitu, aby pasovala, korunka dolíhala k pouzdru po zacvaknutí...edit překlep Upraveno 15. května 2018 uživatelem Delapancha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se