Hasňa Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 A ma horsi image. Me o to az tak nejde, ale prece jen, MarineMaster je inhouse za stejnou cenu. Skoro. Na tech Aquisech se mi libi, ze nevypadaji jako prevracena panev a nezuzuji se tam moc smerem vzhuru, jako ty 47mm kousky.
PhoeniX Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Stroj SEIKO MarineMaster v dané cenové hladině nemá konkurenci. Ani u mnohem dražších potápek.
sect Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 (upraveno) Jak se v tom tak plácám, tak mně Hasňa přivedl na myšlenku: proč mít hodinky jedny, když můžou být dvoje, kterými si splním kombinací s oranžovou i tu super modrou z Orisů...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. + Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2011 uživatelem sect
bandicoot Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Oboje hodinky určitě nechci a... :D
marosh Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Tome, ty si fakt střelec.Klobuk letí hluboce dolů před Tebou.
sect Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 :D No co, co - tim jsem myslel ze nechci dvoje hodinky s oranzovymi indexy Tome, ty si fakt střelec. Klobuk letí hluboce dolů před Tebou. Zatim nech maroshu klobouk na hlave, do ledna je jeste daleko. . . . .
erozko Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 U mňa Oris viac my padli do oka a zdajú sa my univerzálnejšie k hocičomu čo si oblečieš
sect Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Tak dneska dorazily a už jsou na ruce . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Churchill Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Tak dneska dorazily a už jsou na ruce . Hele nemachruj, jooo? Sakra, už aby bylo zítra večer
sect Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Jo pro Orisy jsem byl rozhodnuty, nez jsem je videl nazivo. Ten cifernik mi fakt bohuzel prisel hodne nevyvazeny (velka mimostredka na 9 a prazdno u 3) a uz v prodejne mi bylo jasne, ze bych si na to nezvykl. Kdyby byla standartni vterinovka, bylo rozhodnuto.Takze nakonec Mars byla jasna volba. Upraveno 2. února 2012 uživatelem sect
Petr Svenda Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Ach jo.... Jako kdyz potkam zenskou, kterou jsem opustil, ale porad bych ji chtel... To hlasite tikani Marsek mi schazi...
StanoBare Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Paráda. Tieto Marsy som videl prvkrát na pražskej výstave k výročiu orloja. Počkať...ale nie, boli tam, že? Jednoducho, čumenda na ne dlhá, predlhá, pôsobivé hodinky. Len neviem, či k nemu vôbec existuje ťah, alebo sú len čisto na remeni? (bez debaty, s remeňom však vypália najlepšie). edit: zmazaná zbytočná citácia Upraveno 2. února 2012 uživatelem StanoBare
Hermes Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Já měl to samé. Orisky byly z fotek vítězové... než jsem je viděl naživo. Mars 500 jsou hezký, ale stejně by mě zajímalo, co na těch oranžádách pořád vidíte:) Upraveno 2. února 2012 uživatelem Hermes
Petr Svenda Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Já měl to samé. Orisky byly z fotek vítězové... než jsem je viděl naživo. Mars 500 jsou hezký, ale stejně by mě zajímalo, co na těch oranžádách pořád vidíte:) Jako bych slysel manzelku
Churchill Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Paráda. Tieto Marsy som videl prvkrát na pražskej výstave k výročiu orloja. Počkať...ale nie, boli tam, že? Jednoducho, čumenda na ne dlhá, predlhá, pôsobivé hodinky. Len neviem, či k nemu vôbec existuje ťah, alebo sú len čisto na remeni? (bez debaty, s remeňom však vypália najlepšie). edit: zmazaná zbytočná citácia Tak k nim není. Pouze oranžový kaučuk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se