Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ma horsi image. Me o to az tak nejde, ale prece jen, MarineMaster je inhouse za stejnou cenu. Skoro. Na tech Aquisech se mi libi, ze nevypadaji jako prevracena panev a nezuzuji se tam moc smerem vzhuru, jako ty 47mm kousky.

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jak se v tom tak plácám, tak mně Hasňa přivedl na myšlenku: proč mít hodinky jedny, když můžou být dvoje, kterými si splním kombinací s oranžovou i tu super modrou z Orisů...... :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

+

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

:D :D :D

No co, co - tim jsem myslel ze nechci dvoje hodinky s oranzovymi indexy :suicide_anim:

Tome, ty si fakt střelec.

Klobuk letí hluboce dolů před Tebou.

Zatim nech maroshu klobouk na hlave, do ledna je jeste daleko. . . . .
Odesláno

U mňa Oris viac my padli do oka a zdajú sa my univerzálnejšie k hocičomu čo si oblečieš :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Jo pro Orisy jsem byl rozhodnuty, nez jsem je videl nazivo. Ten cifernik mi fakt bohuzel prisel hodne nevyvazeny (velka mimostredka na 9 a prazdno u 3) a uz v prodejne mi bylo jasne, ze bych si na to nezvykl. Kdyby byla standartni vterinovka, bylo rozhodnuto.Takze nakonec Mars byla jasna volba.

Upraveno uživatelem sect
Odesláno (upraveno)

Paráda. Tieto Marsy som videl prvkrát na pražskej výstave k výročiu orloja. Počkať...ale nie, boli tam, že? Jednoducho, čumenda na ne dlhá, predlhá, pôsobivé hodinky. Len neviem, či k nemu vôbec existuje ťah, alebo sú len čisto na remeni? (bez debaty, s remeňom však vypália najlepšie).

edit: zmazaná zbytočná citácia

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

Já měl to samé. Orisky byly z fotek vítězové... než jsem je viděl naživo.

Mars 500 jsou hezký, ale stejně by mě zajímalo, co na těch oranžádách pořád vidíte:)

Upraveno uživatelem Hermes
Odesláno

Já měl to samé. Orisky byly z fotek vítězové... než jsem je viděl naživo.

Mars 500 jsou hezký, ale stejně by mě zajímalo, co na těch oranžádách pořád vidíte:)

Jako bych slysel manzelku :)

Odesláno

Paráda. Tieto Marsy som videl prvkrát na pražskej výstave k výročiu orloja. Počkať...ale nie, boli tam, že? Jednoducho, čumenda na ne dlhá, predlhá, pôsobivé hodinky. Len neviem, či k nemu vôbec existuje ťah, alebo sú len čisto na remeni? (bez debaty, s remeňom však vypália najlepšie).

edit: zmazaná zbytočná citácia

Tak k nim není. Pouze oranžový kaučuk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...