erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Ahojte čo poviete na tieto vreckové s hracím strojčekom? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Já na to mohu říct jen to, že o tom nic nevím, ale že mi to připomíná Čínu a ciferník mi přijde velice nevkusnej.
erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Čínu ti to pripomína podľa toho čo som čítal a zistil už tak je to dlhoročná Švajčiarská značka od roku 1904 pozri si orig stránku majú aj zaujímave náramkové hodinky ale všetko je vec vkusu niekomu sa páči to niekomu to
erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Napríklad toto sú pekné vreckače Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Tak jsem si o firmě přečetl a pořád mě ten divný pocit neopustil. K historii - to, že někdo z mých předků také vyráběl hodinky ještě neznamená, že je to historie mé vlastní firmy. Celé se mi to zdá divné, vymyšlené a zvláštní. Ale třeba se pletu a křivdím jim. Prostě nevím.
long Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Oba dva kousky mi přijdou nevkusné až skoro nebál bych se říci hnusné.Jeli na netu nějaká historie neznamená to nutně, že je to pravda a trochu mi myslím dává za pravdu to pouťové zpracování číselníků.
kutilprim Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Každý má jiný vkus a někomu se třeba líbí, ale musím souhlasit s Longem. Mě osobně se také nelíbí, je to takový styl, jak někde z tržnice a abych řekl pravdu z novodobých kapsáčú se mi zatím nelíbily žádné. Skoro by to bylo téma na založení nového vlákna, soutěž o nejvkusnější kapsáče z novodobé produkce, třeba bych nakonec změnil názor.
Rs. Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 Heled, ono neni problem vzit dva mechanicke strojky a prdnout je vedle sebe. Je to takova poutova atrakce. Az to bude mit garantovanou +-1sec denne, COSC, ta hraci cast bude jako komplikace hodinoveho, tj. kolem nej, bude to odbijet alespon na 1/4, tak to bude HH. Takto kvuli mistu pro hraci strojek z panenky obetujes prostor pro perovnik a hlavni soukoli = presnost a doba chodu hrube neodpovida moznostem plynoucim z velikosti hodinek.
Chosé24 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Ahojte čo poviete na tieto vreckové s hracím strojčekom? Tak tieto vreckovky su naozajstné .../.-./.-/............něurekom v ruke..ale toto ..přepíč
Chosé24 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Tak tieto vreckovky su naozajstné .../.-./.-/............něurekom v ruke..ale toto ..přepíč tak jo prepáč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se