Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem vyklízel nějakej bordel ze sklepa, padnul mi do ruky tenhle kotouč. Už byl na půl cestě do kontejneru, ale znáte to, člověk vezme něco do ruky a hned se mu vybaví situace s věcí spjatá.. Inu, nechám si tě, promlouvám ke kotouči. Pověsím tě třeba na zeď do garáže, abys mi pořád připomínal ten skok s motorkou do příkopu (z vlastní blbosti, nebo jemněji řečeno z mladický nerozvážnosti), i když je to už 18 let, tedy plnoletej zážitek.

Koukám na něj, jak visí na zdi...a přišel mi ten obraz jaksi neúplnej. Jasně, mám to, rozkuchat starý hnusný plastový nástěný hodiny (pozdní Husák nebo rannej Havel), přistříhnout kus hliníkovýho plechu, vyvrtat pár děr a...voila..hodiny jsou na světě.

Závěrem prosím při hodnocení o jistou míru shovívavosti, celá akce trvala i při mojí vrozený nešikovnosti asi 20 minut a neměla jinou ambici, než oživit starej kus železa visící na zdi v garáži. S hodinařinou to nemá samozřejmě nic společnýho, ale i tak mám z "nový" časomíry radost. A když budu chtít bejt úplně rozprasenej, provedu časem tuning...kotouč poleštim a koupím u conrada za pětikilo DCF strojek:-D.

post-7874-031238200 1321907407.jpg

Odesláno (upraveno)

Za mě taky skvělý, fajn nápad i zpracování :speak_cool:

Edit: docela se mi líbí i délka ručiček, která je jak dělaná na ten kotouč, zkracoval jsi je, nebo to tak vyšlo?

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Ještě jednou dík za pozitivní ohlasy :smile_anim:

Andrew: Ručky bylo potřeba trochu zkrátit, tenkej hliník jde snadno ustřihnout

pato: na sraz je asi brát nebudu, leda by mi mistr Šíma spíchnul nějaký fešný popruhy na záda :whistle:

Odesláno (upraveno)

Super, chválím nápad a provedení. Jen to má divně rozložený indexy :thumbsup_anim:

On ten motorkářskej život je asi trochu kratší, proto jen 10 hodin a 32 minut na jedno kolo...

Mě se to líbí, bezva propojení koníčků!

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Pecka chlape!! (a jak jsem zatíženej na lumi, na Tvých mi nechybí ;))

(už dlouho mám v hlavě vinylovou desku se stejným pohonem, je to mnohem jednodušší než Tvůj projekt, ale nedokopal jsem se k tomu...;))

Odesláno

Pecka chlape!! (a jak jsem zatíženej na lumi, na Tvých mi nechybí ;))

(už dlouho mám v hlavě vinylovou desku se stejným pohonem, je to mnohem jednodušší než Tvůj projekt, ale nedokopal jsem se k tomu...;))

post-8128-081292600 1321996240.jpg

Odesláno

Tolik pozitivních ohlasů jsem vážně nečekal, úplně se dmu pýchou ;)

Gougy: O lumi jsem přemejšlel, taky si na ní dost ujíždím, ale smysluplnýmu nanesení v tomhle případě brání počet nejtů, bohužel jich tam soudruzi v Japonsku dali jen 10. Kdyby jich bylo 12 a daly se tím pádem použít jako indey, tutově bych jejich středy vyplnil lumi barvou.

A ten vinyl je výbornej :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...