lastam Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Dávat za etu 7750 přes 100 litrů v podobě IWC mi příjde zvěrstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Kdybych byl Michal David, hral na klavesy a chodil ke Kočkum na kolotoč, tak bych si vybral UN Jinak IWC. Na kolotoče chodím jen s dětma, ale z těchto tří bych s vybral UN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 UN mě z nepochopitelného důvodu něčím fascinujou, je to taková moje srdcovka.Možná se mi i víc líbí ty Šafky, ale UN je UN, neváhal bych ani vteřinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Kdybych byl Michal David, hral na klavesy a chodil ke Kočkum na kolotoč, tak bych si vybral UN Jinak IWC. V tomhle pripade mi prijde UN jako volba znalcu a fajnsmekru... Ke Kockum bych nazul spis zlaty Rolady nebo Becka bicolor.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turki22 Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 No zatiaľ pekne ďakujem za názory. Výber sa mi zužil na IWC a UN. Omegy sú teda mimo hru. Inak ma už z toho pekne bolí hlava . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Kdybych byl Michal David, hral na klavesy a chodil ke Kočkum na kolotoč, tak bych si vybral UN Jinak IWC. Asi máš pravdu, ty UN jsou už hodně divoký. Pobavil si mě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 (upraveno) jj to jsou jedny z mala rolexek, ktery me opravdu berou, dulezity je videt je ve skutecnosti, protoze s fotkama se to neda strovnavat... Upraveno 24. listopadu 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 (upraveno) A nielen teba - aj mňa a dosť... na živo sú ešte oveľa krajšie presne ako hovoríš, prvý krát som ich videl jednému klientovy pred 2 mesiacmi a očarili ma jj to jsou jedny z mala rolexek, ktery me opravdu berou, dulezity je videt je ve skutecnosti, protoze s fotkama se to neda strovnavat... Upraveno 24. listopadu 2011 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 (upraveno) A nielen teba - aj mňa a dosť... na živo sú ešte oveľa krajšie presne ako hovoríš, prvý krát som ich videl jednému klientovy pred 2 mesiacmi a očarili ma ja je mel na ruce, volfda mi je tehdy pujcil, ale to uz je rok zpatky, pak jsem je vidal v carolinu za vylohou, naposledy pred dvema tydny, cumel jsem div jsem si neposlintal boty... Upraveno 24. listopadu 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Aj u mňa je to Favorit č.1, už otravujem 4tého predajcu, zháňam po celej europe, len cena je vyššia skoro o 2000? . Je to limitka 999ks a bojím sa, že kým doplním 2000? už nebudú mas zjednoduseny vyber,podla dnesneho zistovania v šerone je limitka vypredana ,nebol som vraj jediny kto ich nahana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Ty Datejusty na Lastamovi ruce vypadaj nebezpečně,to sou fakt moc pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 UN vypadajú super na fotkách, ale naživo ma nikdy nezaujali. Takže za mňa IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 V téhle cenové kategorii uznávám jen jediný blue dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 (upraveno) dost direktivne vyjadrene,ale ten ING je nekompromisny ! snow to trafil presne Upraveno 26. listopadu 2011 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Snowuv Ing. Bez dizkuze. Inhaus, znacka, vzhled, rozmer, zadne zbytecne komplikace, rodokmen, historie, navic spesl edisn. Nechapu, ze me to nenapadlo drive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turki22 Odesláno 26. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 mas zjednoduseny vyber,podla dnesneho zistovania v šerone je limitka vypredana ,nebol som vraj jediny kto ich nahana Jooooooj, tak na toto musím reagovať. Prestne toto mi v Sherone povedali asi pred troma mesiacmi !!! Tak som to prestal riešiť a hľadal som niečo iné. V tom som ich objavil na nete v jednom talianskom kamennom obchode a znovu som ich začal riešiť v makovici. Kontaktoval som priamo výrobu UN s prosbou, či mi vedia poradiť, kde v EU sa dajú kúpiť . Môj mail ich zarazil!!! Limitka nie je vypredaná . Následne som dostal mail aj od p.Ondreička zo Sheronu ( ospravedlnenie za zlú informáciu ) . Trochu ma prekvapuje že dnes opätovne tvrdia že je vypredaná. Predpokladám, že si natrafil nie na odborníka, ale na predávača hodiniek ( mimochodom podľa mňa ich je v Bratislave veľmi veľa - myslím podávačov hodiniek) . Pán Ondreička má presné informácie, on má značku UN na starosť.Myslím, že je to jeden z mála, ktorý vie o čom hovorí. A aby som nebol nepríjemný na ľudí zo Sheronu,tak počas Vienna time som bol vo Viedni v obchode Hubner, kde mi tiež tvrdili , že limitka je vypredaná. Po tom, ako som ich oboznámil s mojími informáciami, tak si to pán predavač telefonicky preveroval a potom uznal, že limitka je stále k dispozícii . V polovici decembra sa bude dať kúpiť. Mám to overené v BA , vo Viendi a dokonca aj z Talainska . Je zaujímavé, že vyrábajú limitku postupne. Ja som si doteraz myslel, že limitka sa vyrobí naraz xy kusov a hotovo, výroba končí . Dobrá skúsenosť do budúcnosti. Na koniec ešte podotknem, že Sheron je OK ( až na tento malý prehmat ) . Vždy sa tam správali slušne a korektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turki22 Odesláno 26. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 V téhle cenové kategorii uznávám jen jediný blue dial. Nádhera, prezistím si technické parametre ( priemer ) a cenu. Už som ich videl niekde v časopise a zaujali ma. Mimochodom zháňam priemer cca 43mm bez lunety alebo +,- 45mm s lunetou . Aj Rolex sa mi páči, ale priemer 40mm mi je málo. Mám veľké hnáty . Ale zelené LV určite raz poriešim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Ty IWC Ingenieur jsou famózní, tyhle de-ville jsou s 41mm asi moc malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turki22 Odesláno 8. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Pri včerajšej pracovnej návšteve Prahy som sa bol pozrieť u Dušáka a našiel som tam aj spomínane UN Hammerhead shark. Mal som možnosť presne naživo porovnať IWC aquatimer a UN HH . Ak máte záujem a bývate blízko ,alebo máte cestu môžte sa ísť pozrieť . Mne to docela pomohlo, lebo vidieť obe hodinky naživo a pri sebe je úplne niečo iné. Môžem skonštatovať a pripojiť sa k názoru, že Ulysse Nardin HH sú na fotkách oveľa krajšie ako v skutočnosti. Myslím, že modrá farba ciferníku,lunety a kaučuku na fotkách na nete a v katalógu nezodpovedá realite. To ma dosť mrzí. Ale na druhej strane sa mi zjednodušil výber, lebo IWC aquatimer sedia na ruke ako uliate, modrá farba na lunete a ciferníku je krajšia ( aj keď tiež mimo niektorej fotodokumentácie) . V každom prípade ďakujem za príspevky a názory . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se