Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když tu člověk čte o různých podvodech a nepříjemných obchodních zkušenostech místních členů, je vždy radost pochválit někoho, s kým se tu obchoduje tak, jak bychom si to všichni nejspíš přáli.

Qvido má mé srdečné doporučení za příkladný obchod - a doufám, že nebudu sám, kdo si to nenechá pro sebe.

• po měsících...
Odesláno

Potěšení a paráda! myslím, že to vyjadřuje vše od komunikace přes rychlost a hlavně finální výrobek, děkuji a jednoznačně doporučuji!

• Po roku...
Odesláno

Také musím pochválit - rychlé a věcné jednání, sympatický člověk. Díky za obchod.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Roman je borec... včera díky stejné mBance platba online, domluva na poště a dnes mne kdosi v práci nahání a koukám HA, Roman, co se sakra děje??  :eek:  Mám v práci frmol, tak jen po chvilce odepíšu sms a že prý pojede přes Kralupy a jestli nejsem doma, že mi je tam hodí :) Doma jsem nebyl, byl jsem v Praze, ale domluvili jsme se na poštovní schránce a bublinách... Slovo dalo slovo, po nějaké chvíli sms "máš to tam" a jak jsem dorazil, tak ze schránky natěšeně vybírám téměř NOSové Igeny. Super, super, super :clap: díky :cheers:

Upraveno uživatelem neus
  • Po letech...
  • Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...