carpaccio Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Když tu člověk čte o různých podvodech a nepříjemných obchodních zkušenostech místních členů, je vždy radost pochválit někoho, s kým se tu obchoduje tak, jak bychom si to všichni nejspíš přáli. Qvido má mé srdečné doporučení za příkladný obchod - a doufám, že nebudu sám, kdo si to nenechá pro sebe.
carpaccio Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 A co bych to sem nenapsal znovu - survival straps jsou nejen parádní, ale i příkladně zobchodované. S Qvidem je prostě radost jednat a já mu děkuji. c.
nAscA Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Take spokojenost. Posta opet zklamala, tak Qvido poslal druhy strap a samozrejme po 14 dnes dosel i ten prvni....
gougy Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Potěšení a paráda! myslím, že to vyjadřuje vše od komunikace přes rychlost a hlavně finální výrobek, děkuji a jednoznačně doporučuji!
Majk1 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Také musím pochválit - rychlé a věcné jednání, sympatický člověk. Díky za obchod.
neus Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Roman je borec... včera díky stejné mBance platba online, domluva na poště a dnes mne kdosi v práci nahání a koukám HA, Roman, co se sakra děje?? Mám v práci frmol, tak jen po chvilce odepíšu sms a že prý pojede přes Kralupy a jestli nejsem doma, že mi je tam hodí Doma jsem nebyl, byl jsem v Praze, ale domluvili jsme se na poštovní schránce a bublinách... Slovo dalo slovo, po nějaké chvíli sms "máš to tam" a jak jsem dorazil, tak ze schránky natěšeně vybírám téměř NOSové Igeny. Super, super, super díky Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem neus
jencekgs Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Za me super, radost utratit penize.
Ace84 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Po roce přidávám další hodnocení pro Romana. Všechno se provedlo jak se slíbilo. Skvělá komunikace a rychlý obchod. Děkuji a doporučuji.
clious Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Za mě vše v pohodě. Fajn obchod. Jeste jednou diky:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se