Přejít na obsah

MARVIN Malton 120 l.e.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trošku nudné, ty s oranžovou mi lehce připomněly oris chronoris (ale orisky se mi líbí víc). Taky koukám, že pro asijské klienty zvýraznili index na pozici 8.

Odesláno

O zvýraznenej "8" sme sa bavili ešte minulého roku, vtedy som k tomu našiel:

"8" + cervena farba = azijske symboly stastia a uspechu. Marvin podporuje nadaciu Terres des Hommes sumou z nakupu hodiniek. Ak si ich kupis, zaregistrujes sa, a ak suhlasis tak pod tvojim menom bude odoslanych 8 svajciarskych frankov z nakupnej sumy na konto tejto charity. Tak sa stanes sucastou prinasania stastia niekomu, kto to potrebuje. (info - ak si dobre pamatam - casopis Hodinky a sperky, cislo 3/2010)

edit: a upresnim to este priamo z webu Marvin watches - ide o program Mother&Child. Akurat, ze tam pisu prispevok v inej mene - 8 dolarov....cervena charakterizuje magiu a vasen srdc muzov a cislo vysku prispevku. Tak si vyberte :)

Odesláno

To urcite nie. Ale "8" hovori o osmych dolaroch, ktore budu venovane nadacii. Nema to nic spolocne s Aziou.

Návštěvník admira
Odesláno

To mají všechny Marviny už od roku 1850, proč tomu tak je se dozvíme v roce 2038. ;)

zdroj

tohle vysvetluje tu osmicku. Nadace, limitovane serie 88, ci 888ks; to uz pouze vychazi z te 8-kove tradice z roku 1850.

Odesláno (upraveno)

Jasne, ale ako to vysvetľuje? Že sa to dozvieme až v r. 2038? :) Červený symbol zase nemali na každom vintage modely. No, je to zaujímavé, ale myslím, že sa k tej nadácii nejakou vykonštruovanou historkou dostanú :)

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník Snow
Odesláno

V řadě Malton se najde i povedený chronograph s obligátní Valjoux 7750.

Odesláno (upraveno)

Chtel bych si poridit svuj prvni chronograf. Stopky nepotrebuji, ale libi se mi. Nasel jsem cenu Marvinu, je pomerne dost vysoka, asi, nejsem zkuseny. List cena je 2740$. Myslite, že je to o.k. nebo se mam snad poohlednout jinde ? Priznam se, že bych nerad. Hodinky se mi libi,Valjoux je pry spolehlivy a presny, pouzdro ma tvar, ktery jsem si presne představoval a take je bezva, že hodinky nebude mit kazdy druhý. Kazdopadne je 2740$ pro me dost penez a nerad bych je vyhodil za bezcenny strep. Dekuji. Upraveno uživatelem Enola

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...