Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 4. 2013 v 8:49, taurus24 napsal:

fotit ještě teprve zkuším ....

no vida a de ti to !

(a to je schválně takové růžové? jinak by stačilo vyvážit bílou)

;)

• po měsíci...
  • Odpovědi 181
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak se hlásím do party.....se svými Hamilton JazzMaster Viewmatic.

Fotky uvidíte časem možná tady, ale určitě v jiných vláknech. Snad bude na nějakou rychlou fotku čas zítra.

Jsou to moje první automaty a druhé mechanické od dětství. Jsem z nich úplně vedle :whistle: :guitar:

• po měsících...
Odesláno

Ahoj

Nechci zbytecne otevirat nove vlakno. Chci se mistnich odborniku optat, kde v CR a nebo nejblizsich statech je obchod s nejvetsim moznym mnozstvim hodinek Hamilton?

Libi se mi od nich zase nejake kousky a rad bych si to odzkousel a eventualne si udelal hned radost :)

Diky

• po 2 týdnech...
Odesláno

pánové, jaké automatické strojky se používají do současných Hamiltonu? U pilotní řady jsou názvy jako Automatick H21, Automatic H31 = jsou to upravene ETy?

Odesláno
  V 24. 9. 2013 v 8:48, Ondrej71 napsal:

pánové, jaké automatické strojky se používají do současných Hamiltonu? U pilotní řady jsou názvy jako Automatick H21, Automatic H31 = jsou to upravene ETy?

H21 a H31 jsou varianty Valjoux 7750 . Neznám úplně detaily změn, ale ta nejvíc "viditelná" je prodloužená rezerva z 42 hodin na 60 hodin. 

Odesláno

As to the H31 it is an ETA/Valjoux 7753, though again I don't know the base grade, with, to the best of my knowledge, the following 3 modifications:
--A reversed or glittered spiral: translating into a more stable movement and, thus, greater accuracy
--A longer barrel: increasing the power reserve to 60hrs
--A modified/customized balance bridge: It's pretty

http://forums.watchuseek.com/f357/technical-questions-regarding-h31-843357.html

Odesláno
  V 24. 9. 2013 v 10:08, Petr_123 napsal:

H21 a H31 jsou varianty Valjoux 7750 . Neznám úplně detaily změn, ale ta nejvíc "viditelná" je prodloužená rezerva z 42 hodin na 60 hodin. [/size]

V 25. 9. 2013 v 20:53, Petr_123 napsal:

Zde hezké video se strojky H31 a H21

http://www.youtube.com/watch?v=4l9KzohZJdk

V 25. 9. 2013 v 22:29, financ napsal:

As to the H31 it is an ETA/Valjoux 7753, though again I don't know the base grade, with, to the best of my knowledge, the following 3 modifications:

--A reversed or glittered spiral: translating into a more stable movement and, thus, greater accuracy--A longer barrel: increasing the power reserve to 60hrs--A modified/customized balance bridge: It's pretty

http://forums.watchuseek.com/f357/technical-questions-regarding-h31-843357.html

Díky. Pokukuju po Hamiltonech uz nějakou dobu, hlavne jejich Pilot line je zajímavá. Kde se daji sehnat s nějakou zajímavou slevou?

Odesláno
  V 26. 9. 2013 v 6:08, Petr_123 napsal:

Golden Eligius ve Zline. Muzu doporucit. S panem Stuchlikem se da domluvit:-)

Ok, zkusím :-)

Dekuju

Odesláno

Dojednávali jsme cenu, nakonec jsem hodinky nebral. Kolega tam bral viewmaticy. V obou případech cenově příznivější než Gold Eligius Zlín (včetně dopravy, a to si ke Stuchlíkům můžu dojít pěšky), přístup stejný, naprosto profesionální a vstřícný.

Někdo místní přes ně bral Spirit of Liberty

Našel jsem to:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43702-hamilton-spirit-of-liberty-le/?hl=%2Bspirit+%2Bliberty

Odesláno
  V 27. 9. 2013 v 17:07, financ napsal:

Dojednávali jsme cenu, nakonec jsem hodinky nebral. Kolega tam bral viewmaticy. V obou případech cenově příznivější než Gold Eligius Zlín (včetně dopravy, a to si ke Stuchlíkům můžu dojít pěšky), přístup stejný, naprosto profesionální a vstřícný.

Někdo místní přes ně bral Spirit of Liberty

Našel jsem to:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43702-hamilton-spirit-of-liberty-le/?hl=+spirit++liberty

Nemam moc zkusenosti s nákupy v Německu, jak se to řeší s platbou, převod nebo se to musí kartou?

Odesláno

Ondrej71 : 

Před několika dny mi od Heydera přišly Hamiltony pro manželku. Platil jsem bankovním převodem. Sice si za to banka vzala 2 stovky, ale Heyder dává při platbě předem 5% slevu. Dalších 10 Euro je za registraci v jejich e-shopu. Jak se zaregistruješ, přijde ti kód, který pak vložíš při vyplňování údajů u pokladny....Pošta do ČR je 13 Euro.

Odesláno
  V 27. 9. 2013 v 18:00, bacil.357 napsal:

Ondrej71 : 

Před několika dny mi od Heydera přišly Hamiltony pro manželku. Platil jsem bankovním převodem. Sice si za to banka vzala 2 stovky, ale Heyder dává při platbě předem 5% slevu. Dalších 10 Euro je za registraci v jejich e-shopu. Jak se zaregistruješ, přijde ti kód, který pak vložíš při vyplňování údajů u pokladny....Pošta do ČR je 13 Euro.

Zajimave.. Díky :-) kouknu na to

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...