Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dneska dorazily Hamiltony z limitky Spirit of Liberty a musím konstatovat, že naživo jsou fantastické. A diskutovaný citát mi vůbec nevadí, naopak. Jedinou vadou na kráse je, že za 2 týdny přeskočí na ruku tchánovi. A já začal vážně přemýšlet, že si je pořídím ve variantě s antracitovým číselníkem ;-)

A omlouvám se za foto prozatím z mobilu, musím se na ně asap podívat zrcadlovkou, jen ji promazat...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

v Německu, fa Heyder Exclusive z Bayreuthu, 1095 eur + 20 doprava, skvělý přístup. a to původně měl přijít model se sériovým číslem 0000 - Basel sample, ale nakonec k tomu nedošlo. Jinak ty modrý ručky jsou krásný. Safir ale mohl snést vnitřní AR.

Odesláno

Jaký číslo nakonec máš? Ta 0000 zní skvěle, to se snad ani neprodáva. Nad AR velice vážně přemýšlím. Koupím asi náhradní sklíčko a nechám to nanést. Až se Hamilton naučí dělat hodinky s AR, posune se o level výš.

Odesláno

zakoukal jsem se do Hamilltonů SOL s černým cifrem, když jsem je ukázal manželce , tak se mě zeptala , jestli se už fakt cítím jako důchodce, že chci tak nudný hodiny :). Provedení je krásné, citát na ciferníku působí nenásilným a absolutně nerušivým dojmem ..tak snad za pár (desítek) let.....

Odesláno

zakoukal jsem se do Hamilltonů SOL s černým cifrem, když jsem je ukázal manželce , tak se mě zeptala , jestli se už fakt cítím jako důchodce, že chci tak nudný hodiny :). Provedení je krásné, citát na ciferníku působí nenásilným a absolutně nerušivým dojmem ..tak snad za pár (desítek) let.....

Viděl jsi je někdy naživo? Ty počítačový animace stojí obvykle za ho.. nic a fotí se to pěkně blbě.

Já to mám jako hodinky ke kvádru ve kterém trávím 80% času a chtěl jsem klasický styl. A už nejsem nejmladší :-), no jestli to číslo ve tvém nicku je rok narození, tak jsme na tom zhruba stejně :cheers: .

Mrkni na video, dával jsem ho do jiného vlákna.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37469-hamilton-spirit-of-liberty/page__view__findpost__p__672471

Odesláno (upraveno)

velmi pekne su, ale vazne by som mal problem si vybrat medzi bielym a ciernym cifrom

co vlastne ukazuje ten spodny subdial? vrchny je prepokladam sekundovka

aha moment, sekundovku to ma tusim klasicku, takze tie dva subdialy su klasika chronograf?

Upraveno uživatelem bullitt
Odesláno

Viděl jsi je někdy naživo? Ty počítačový animace stojí obvykle za ho.. nic a fotí se to pěkně blbě.

Já to mám jako hodinky ke kvádru ve kterém trávím 80% času a chtěl jsem klasický styl. A už nejsem nejmladší :-), no jestli to číslo ve tvém nicku je rok narození, tak jsme na tom zhruba stejně :cheers: .

Mrkni na video, dával jsem ho do jiného vlákna.

http://forum.chronom...post__p__672471

Ahoj, ano viděl jsem je v reálu a moc se mi líbí. :)

Odesláno

Jaký číslo nakonec máš? Ta 0000 zní skvěle, to se snad ani neprodáva. Nad AR velice vážně přemýšlím. Koupím asi náhradní sklíčko a nechám to nanést. Až se Hamilton naučí dělat hodinky s AR, posune se o level výš.

Nakonec je to 982/1892. Fotku původního dýnka (ukázkový model z letošního Basel worldu), co mi měli poslat, pro zajímavost přikládám, nakonec to nedopadlo, oficiální odůvodnění byla mechanická závada kalibru, ale mohlo to být klidně jinak :-), ale je mi to jedno, hlavně, že hodinky šlapou. Musím říct, že mi Hamilton novou modelovou sérií s kalibry H31/H21 (Spirit of Liberty, Pan Europ) udělali velkou radost. Jinak kdybys řešil ten AR, tak by mě to zajímalo, určitě jen vnitřní AR, namodralý (či jinak zbarvený) odlesk zevního AR by mi k nim určitě nešel.

K těm barvám, viděl jsem naživo stříbrnou a černou variantu, jednoznačně u mně pro tchána zvítězila ta stříbrná, já osobně preferuji antracitový číselník/modřené ručky - model H32556781, ale moc jich není.

Jinak jestli jste 1976 ročník, jsem na tom podobně a s nošením bych problém rozhodně neměl. K fádnosti mají hodně daleko...

Odesláno

Nakonec je to 982/1892. Fotku původního dýnka (ukázkový model z letošního Basel worldu), co mi měli poslat, pro zajímavost přikládám, nakonec to nedopadlo, oficiální odůvodnění byla mechanická závada kalibru, ale mohlo to být klidně jinak :-), ale je mi to jedno, hlavně, že hodinky šlapou. Musím říct, že mi Hamilton novou modelovou sérií s kalibry H31/H21 (Spirit of Liberty, Pan Europ) udělali velkou radost. Jinak kdybys řešil ten AR, tak by mě to zajímalo, určitě jen vnitřní AR, namodralý (či jinak zbarvený) odlesk zevního AR by mi k nim určitě nešel.

K těm barvám, viděl jsem naživo stříbrnou a černou variantu, jednoznačně u mně pro tchána zvítězila ta stříbrná, já osobně preferuji antracitový číselník/modřené ručky - model H32556781, ale moc jich není.

Jinak jestli jste 1976 ročník, jsem na tom podobně a s nošením bych problém rozhodně neměl. K fádnosti mají hodně daleko...

To dýnko Basel Sample je exkluzivní. A přitom taková blbost :-) To měli poslat samotné dýnko jako omluvenku :-).

Mě by se nejvíc líbil bílý stříbřený ciferník, modřené ručky a modrý AR. To mi pánové neudělali, tak se budu těšit ze stříbrných

Odesláno

pokud mám správné informace, tak řada khaki už vnitřní AR dává - nevím, jak je to u řady jazzmaster

Odesláno

Poslední akvizice dorazila. Hamilton Spirit of Liberty, limited edition 1579/1892

Průměr 42 mm, safír, WR 10bar (100m)

Strojek Hamilton H21 (vychází z ETA 7750, jiný vlásek, rotor samonátahu, dekorování můstku)

Funkce: chronograf, horní sčítač je minutový (30minut), spodní hodinový (12hodin).

Máme za sebou prvních 24 hodin a jsem nadšený. Velikost sedí, nic co bych vytknul.

Odesláno (upraveno)

Poslední akvizice dorazila. Hamilton Spirit of Liberty, limited edition 1579/1892

Průměr 42 mm, safír, WR 10bar (100m)

Strojek Hamilton H21 (vychází z ETA 7750, jiný vlásek, rotor samonátahu, dekorování můstku)

Funkce: chronograf, horní sčítač je minutový (30minut), spodní hodinový (12hodin).

Máme za sebou prvních 24 hodin a jsem nadšený. Velikost sedí, nic co bych vytknul.

krása krása krása!

:notworthy:

:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Quido Morava
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...