Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Před časem jsem prodal Fortis Flieger tchánovi. Poslední rok si ztěžuje, že se mu občas zastaví. Teď se zastavily a už se jim nechce dál jít. Mám špatný pocit a chci mu poradit opravdu dobrého a levného hodináře v Praze. O Nestu a panu Městkovi z Pařížské ulice vím. Je v nich ETA, která je v každých druhých hodinkách, takže to asi nemusí být autorizovaný servis. Nebo se pletu?

Poraďte prosím co by to mohlo být a kam s nima jít. Díky.

Upraveno uživatelem m107
Odesláno

Před časem jsem prodal Fortis Flieger tchánovi. Poslední rok si ztěžuje, že se mu občas zastaví. Teď se zastavily a už se jim nechce dál jít. Mám špatný pocit a chci mu poradit opravdu dobrého a levného hodináře v Praze. O Nestu a panu Městkovi z Pařížské ulice vím. Je v nich ETA, která je v každých druhých hodinkách, takže to asi nemusí být autorizovaný servis. Nebo se pletu?

Poraďte prosím co by to mohlo být a kam s nima jít. Díky.

Zkusil bych pana Frýdla na Florenci,nebo místního člena mechana.
Odesláno

Zkusil bych pana Frýdla na Florenci,nebo místního člena mechana.

Kde přesně? Myslíš v Koscomu?
Odesláno (upraveno)

Kde přesně? Myslíš v Koscomu?

Nedá mi to,člověče jsi tu už nějaký čas a hledat neumíš :crying_anim02: ,tady jsem myslel: Adresa:

Knespl & Majzlík

hodinářský atelier

Na dělostřílnách 4

162 00 Praha 6

telefon je: 608252950, 721349689 já /mechano/, nebo 720437963 David.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Nedá mi to,člověče jsi tu už nějaký čas a hledat neumíš :crying_anim02: ,tady jsem myslel: Adresa:

Knespl & Majzlík

hodinářský atelier

Na dělostřílnách 4

162 00 Praha 6

telefon je: 608252950, 721349689 já /mechano/, nebo 720437963 David.

Už tam jsou. Díky
Odesláno

Jo tos byl ty? Já tam seděl, tyknul ti na zkoušku, ale ty jsi kozu nezkusil. No, já pak taky ne, přecijen Fortis je trochu širší značka :)

Koza by byla zbytečná. Bylo mi jasný že jsi z fóra. Jak si tam tak seděl, myslel jsem dokonce, že si majitel celýho ateliéru :smile_anim:
Odesláno

A to já se takhle umím tvářit všude jakože tam patřím. Tuhle se mě bába v Kauflandu ptala jestli přivezu novou paletu tý levný mouky, že na krámě není.

Škoda, mohli jsme zdrbnout fórum :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...