Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlasím, ta poslední je super. Vždy když přijdu do míst kde je méně světla podívám se jak hodinky,  luminiscence hodinek,  krásně svítí.

Odesláno

Já občas chodím do temných míst záměrně jen kvůli tomu... Nebo si dokonce zhasínám v koupelně  :lol2:

Odesláno

Kvalitní luminiscence je  jedna z věcí při rozhodování koupi hodinek, nemám rád, když při zhoršené viditelnosti nevidím kolik je hodin :eek:

Odesláno
  V 18. 3. 2014 v 8:55, LukashX napsal:

Mate nekdo ozkousene, jak dlouho vydrzi svitit?

uz to tu bolo spominane mnohokrat. po silnom nasvieteni par minut svietia naozaj silno. po tych par minutach intenzita vyrazne zoslabne, no v tme a na tmu zvyknutymi ocami ich precitas po vecernom nasvieteni aj nadranom.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 3. 4. 2014 v 7:11, Ondoni napsal:

budu je muset o víkendu vytáhnout a natáhnout, když to tady tak sleduju...

já si je snad budu muset koupit...

Odesláno

Nefotit? Proč? Jsou to skvělé hodinky a každá nová fotka je originál z jiného pohledu. I když , podle mého  víc jim sluší černá kůže s bílým prošitím :D

Odesláno

Dlouho to ve mě zrálo, než jsem se zaregistroval na tohle forum a to hlavně kvůli těmhle krásným hodinkám. Původně jsem koukal po Archimede v bronzu, ale ty fotky tady, no paráda. Je rozhodnuto, chci 44, ruční nátah, jen nevím co bude rychlejší, nové nejsou skladem a tady mi teď utekly.

Odesláno
  V 3. 5. 2014 v 17:58, vojta74 napsal:

Dlouho to ve mě zrálo, než jsem se zaregistroval na tohle forum a to hlavně kvůli těmhle krásným hodinkám. Původně jsem koukal po Archimede v bronzu, ale ty fotky tady, no paráda. Je rozhodnuto, chci 44, ruční nátah, jen nevím co bude rychlejší, nové nejsou skladem a tady mi teď utekly.

Objednej si nové, cena je super a čekání se da vydržet ..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...