misoo Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 tiez som si myslel, ze tam budu rovnake...
rur Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 líp to telefonem nevyfotím, ale jedná se o jiný tvar z boku určitě a opravdu je menší
cretino Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 líp to telefonem nevyfotím, ale jedná se o jiný tvar z boku určitě a opravdu je menší fuha, z tej fotky to fakt neodcitam.. kolko to bolo? Miso, najblizsie to porovname nazivo - ten milimetrik im na tych cinskych pravitlkach hore dole..
misoo Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) jj, kto ma vacsi(u) len tak pre zaujimavost, korunka tvori tolkoto % z vysky hodiniek :Archimede XLH 45mm (10,5mm) - 76,2%Steinhart 44mm (14,2mm) - 63,4%Steinhart 47mm (14,2mm) - 70,4% Upraveno 3. října 2012 uživatelem misoo
Ondoni Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Jakou máte zkušenost s Unitasem 6497, respektive jeho přesností? Mi dělají 10 sekund do mínusu za den...nemám s tím problém, na druhou škody by bylo škoda nosit hodinky s přesným strojkem a nenechat ho seřídit...jestli je 10 sekund běžná odchylka, tak s.re pes
cretino Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 mne robia 10 sekund do plusu, je to myslim si este v nositelnej tolerancii - aspon pre mna
misoo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 mne -12s cca. tiez mi to nejako zily netrha, no ak by bola moznost to nastavit a nebolo by to moc drahe, urcite by som do toho siel. ale nepoznam hodinara, ktoremu by som toto zveril do ruk...
paolous Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Jsem na tom podobne jak Misoo - zpomaluji se konstantne o asi 10 sekund denne, je to slozity je dat nekde otevrit a trosku do ty regulace sahnout?
JII. Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Je to asi náhoda, ale mně udělají méně než minutu do mínusu za měsíc. Upraveno 4. října 2012 uživatelem JII.
rur Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 s milimetrem jsi měl pravdu. šuplerou změřena korunka archimede xlh 7mm fuha, z tej fotky to fakt neodcitam.. kolko to bolo? Miso, najblizsie to porovname nazivo - ten milimetrik im na tych cinskych pravitlkach hore dole..
Ondrej71 Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 (upraveno) Je to asi náhoda, ale mně udělají méně než minutu do mínusu za měsíc. U mne taky tak, behem tydne to bylo par sekund... Upraveno 5. října 2012 uživatelem Ondrej71
Ondoni Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 (upraveno) Od čtvrtka přezuto na novém řemenu od Zrna...spona je z origo řemenu...tahle kombinace je prostě parádní, navíc ten řemen je vážně dokonalý! ...foto už je krapet horší, foceno mobilem, takže tomu odpovídá ořezání i vyvážení barev, časem se snad dostanu k nějakým lepším fotkám Edit: bude to chtít vážně lepší fotky...řemen se zdá být na boku odrbaný, přitom ve skutečnosti je to "čistá práce"... Upraveno 8. října 2012 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Ne. Krom kuže vše divny. Myslím, že to ještě jde na textilu ...časem to chci zkusit...něco podobného, jen v tmavším barevném provedení (pokud seženu, případně nechám spíchnout)
cretino Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 ja som skusal aj na NATO strape a bolo to take divne.. dost nepomer bol medzi vyskou/velkostou hodiniek a tym uzkym textilnym pasikom..
Roman-ZA Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Myslím, že to ještě jde na textilu ...časem to chci zkusit...něco podobného, jen v tmavším barevném provedení (pokud seženu, případně nechám spíchnout) Kde si nasiel ten remen? Nieco take hladam, ale k inym hodinkam. Diky za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se