Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 11. 2013 v 14:56, Ondoni napsal:

Pořád přemýšlím, jestli jít do generálky pouzdra nebo ne. Pár hlubších šrámů tam je, ale zase jestli to není dobře...přece jen to leštěnky nejsou a nebudou

Asi bych to taky neřešil.. Pokud není praskle sklo, je vse ok :-)

Odesláno
  V 28. 11. 2013 v 22:13, Ivanhoe34 napsal:

Vezmi pre zmenu tu premium verziu so Soprodom, 12mm vysoke puzdro. Take si este nemal :)

Ak to teda ovsem bez unitasu prezijes na tu chvilu kym ich znova nepredas :)

Koukal jsem na ne, vypadají dobre a výška je lákavá , ale chce to ruční natah ;-)

Odesláno
  V 29. 11. 2013 v 6:46, Ondrej71 napsal:

Koukal jsem na ne, vypadají dobre a výška je lákavá , ale chce to ruční natah ;-)

Ano, suhlasim. Mohli tu radu spravit aj s Unitasom, to by sa uz blizilo k uplnej dokonalosti :)

Odesláno

Mně se v bronzu docela líbí, ale vždycky bych se nakonec rozhodl pro ocel...ale na těch 14 dní je to možná celkem jedno :D

V 28. 11. 2013 v 20:58, Ondrej71 napsal:

Řeším jestli jít zase do nerezu nebo , taky zase :-), do bronzu :-)))

Odesláno

provokatére :cheers:

V 29. 11. 2013 v 8:45, Ondoni napsal:

Mně se v bronzu docela líbí, ale vždycky bych se nakonec rozhodl pro ocel...ale na těch 14 dní je to možná celkem jedno :D

Odesláno
  V 29. 11. 2013 v 8:55, Ondrej71 napsal:

provokatére :cheers:

Já Ti vlastně v podstatě závídím...když je nejhůře, víš po čem sáhnout, uklidnit chrononerva za relativně dobrý peníz. Třeba se pohybuješ po spirále a jednou přijdeš do bodu, kdy už Ti zůstanou...definitivní ;)

Odesláno

uvidime...vis, myslim, ze jedine definitvni reseni je zrusit tady ucet. O tom to je. Pokud tu nebudes chodit, cist o hodinkach a koukat na ne, nebudou ti ani chybet..

V 29. 11. 2013 v 10:45, Ondoni napsal:

Já Ti vlastně v podstatě závídím...když je nejhůře, víš po čem sáhnout, uklidnit chrononerva za relativně dobrý peníz. Třeba se pohybuješ po spirále a jednou přijdeš do bodu, kdy už Ti zůstanou...definitivní ;)

Odesláno
  V 29. 11. 2013 v 11:10, Ondrej71 napsal:

uvidime...vis, myslim, ze jedine definitvni reseni je zrusit tady ucet. O tom to je. Pokud tu nebudes chodit, cist o hodinkach a koukat na ne, nebudou ti ani chybet..

Myslim ze staci brat to trocha z nadhladu :) A zmierit sa s tym ze nemozno mat vsetko co sa nam zapaci.

Mne je tu s vami a s hodinkami velmi fajn :)

Odesláno (upraveno)

Dámy a pánové...

Je tu někdo z Prahy, kdo by mi dnes či zítra rozebral moje nav-b s unitasem 6497 a srovnal vlásek (pokud to je tím)? Asi se mi hodinky zmagnetizovaly či v nich mám nějaké smítko, protože tikají rychleji a jedna minuta jim trvá 56 sekund, přes noc se předběhly snad o hodinu.

Pružinka má celkem nesymetrický tvar, a řekl bych že vlásky jsou na jedné straně hodně blízko sebe.

Rád bych s tím zašel do chronoshopu, ale mají otevřeno až v pondělí a mám pocit, že to nevydržím. :)

Upraveno uživatelem 464
Odesláno

Po Fortisech se slabost dostavila rovněž pro pilotní hodinky (...tohle forum by (mi) měli zakázat). A tak jsem skončil u Nav B-Uhrů. K nim jsem právě dokoupil Di-Modell Jumbo 22-20 (černý a tm. hnědý) a dle mého fantazie! Zde je pár cvakanců s černým Jumbem.

post-30632-0-35776400-1385830889_thumb.jpg

post-30632-0-79603500-1385830895_thumb.jpg

post-30632-0-96716000-1385830902_thumb.jpg

post-30632-0-85869200-1385830914_thumb.jpg

post-30632-0-42684700-1385830924_thumb.jpg

Odesláno
  V 30. 11. 2013 v 9:31, 464 napsal:

Pružinka má celkem nesymetrický tvar, a řekl bych že vlásky jsou na jedné straně hodně blízko sebe.

A stalo sa ti s nimi nieco o com tusis ze by to mohlo sposobit (pad, magnet...) Alebo to len tak z nicoho nic zacalo zlobit?

Odesláno

Vůbec si neuvědomuju co se mohlo stát, o to víc mě děsí, že bez nich budu několik dní a ještě mě to bude stát několik set. Snad ne tisíc. :D

Odesláno (upraveno)
  V 30. 11. 2013 v 18:48, 464 napsal:

Vůbec si neuvědomuju co se mohlo stát, o to víc mě děsí, že bez nich budu několik dní a ještě mě to bude stát několik set. Snad ne tisíc. :D

Zalezi od rozsahu poskodenia, ale servis na unitas by nemal byt drahy. Kazdopadne pevne nervy, kolego, vydrz to nejako a potom daj vediet v com bol problem a aka bola naprava. Dost ma to zaujima...

Hodne stesti...

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odesláno

Tak...

Počkal jsem až hodinkám dojde dech, trochu jsem s nimi zatřásl, znovu je natáhl, vzal stopky a minuta u nich najednou trvá přesně 60 sekund...

Přisuzuji to náhodnému "vykolejení" či co. Nevím.

Doufám, že už se to nebude opakovat. :)

Odesláno

nie som hodinar a nemam s tym osobnu skusenost, no toto co popisujes a aj sposob napravy mi pripomina zlepeny vlasok...udajne bezna zavada s jednoduchou opravou.

Znalejsi mozno poradia co s tym aby sa to neopakovalo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...