Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 1. 10. 2012 v 7:15, misoo napsal:

tak to ich tam budu mat troje :D

Troje ne, ale ta jedna po Martinovi by tam opravdu měla být :) Když se zadaří, tak do konce týdne by to mohlo klapnout whistle.gif

Odesláno
  V 1. 10. 2012 v 8:14, Ondoni napsal:

Troje ne, ale ta jedna po Martinovi by tam opravdu měla být :) Když se zadaří, tak do konce týdne by to mohlo klapnout whistle.gif

Tak to je super, dej vědět jak se ti bude diamant "nosit"

Odesláno

ono asi treba mat pod kozou istu vrstvu tlmiaceho materialu (rozumej : tuku) aby korunka netlacila... :D

Odesláno

Takže plastika hotova :)

Je to trochu nezvyk, korunku sem cítil hlavně cestou z chronoshopu, při řízení, kdy mám ruku vlastně v nepřirozené poloze, ale naštěstí nic tragického...na delší cesty mám stejně jiné hodinky :D

esteticky naprostá spokojenost, pak hodím foto až budou na novém strapu od Zrna...

Odesláno

Gratuluji k "mému" diamantu .... :-) dej schválně vědet jak přežiješ pracovní den s diamantem na ruce.. Jinak misoo určitě nejsem žádný hubeňour bez tuku.....:-)

Odesláno

No ja len eliminujem moznosti... :D

A Ondoni, nezabudni sem tam prebehnut korunku zubnou kefkou, nech sa ti v sparach neusadza bordel ;)

Odesláno (upraveno)

jak vravi klasik... dle chuti kazdeho soudruha... :smile_anim:

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno (upraveno)

Přiznám se, že v tomto případě jsem tak trochu bisexuál whistling.gif ..možu aj to aj to...až mě omrzí diamant, vrátím zpátky cibulku, kterou jsem si pro tyto případy nechal...a když k tomu přidám střídání řemenů, tak dávám dalšímu ataku chronobundu rok...maximálně dva :D

edit: btw Zekone, na chronech se mi diamant taky nelíbí

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Já taky neustále řešil touhu po diamantové korunce, proto jsem si pořídil Archimede XLH a byl klid. Můj subjektivní pocit je , že se diamantová více hodí k Archimede(mám tenkou roku tak možná proto).

Odesláno

tazko povedat ku ktorym sa hodi viac, ja by som skor povedal, ze archimedkam - stihlejsim hodinkam, by sa skor hodila diamantka s ostrejsimi hranami - ta od stajnu, a naopak, k masivnejsim stajnom by sa mi hodila viac ovalnejsia korunka od archimede... ale to su len velmi detailne a teoreticke uvahy... :) kazdopadne k tensej ruke sa asi lepsie hodia tensie archimedky, skvela volba ! (mozno by som skor volil 42 ;) )

Odesláno

17,5cm ruka výška 184cm. Myslím, že jsou XLH tak akorát.

V 2. 10. 2012 v 8:27, misoo napsal:

tazko povedat ku ktorym sa hodi viac, ja by som skor povedal, ze archimedkam - stihlejsim hodinkam, by sa skor hodila diamantka s ostrejsimi hranami - ta od stajnu, a naopak, k masivnejsim stajnom by sa mi hodila viac ovalnejsia korunka od archimede... ale to su len velmi detailne a teoreticke uvahy... :) kazdopadne k tensej ruke sa asi lepsie hodia tensie archimedky, skvela volba ! (mozno by som skor volil 42 ;) )

Odesláno
  V 1. 10. 2012 v 19:27, Martin UL napsal:

Gratuluji k "mému" diamantu .... :-) dej schválně vědet jak přežiješ pracovní den s diamantem na ruce.. Jinak misoo určitě nejsem žádný hubeňour bez tuku.....:-)

Poslušně hlásím, že je to naprosto v pohodě :) těch faktorů, které můžou způsobit tlačení je asi víc...každopádně, nemám ani žádné stopy otlačení...ale...dělám u počítače a je mi jasné, že kdybych pracoval víc rukama, tak to občas pocítím, asi jako v tom autě, když člověk "zalomí" zápěstí víc než je normální...takže spokojenost je maximální...a kdyby byla ta korunka jen o něco málo menší (jak to podle mě u těch archimedek), tak si myslím, že by to možná mohlo být ku prospěchu (nejen esteticky)...ale to je jen dohad a jak říkám, já su spokojený s tím co mám a díky že si ji pustil cheers.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...