Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem taky přidám něco ze svého šuplíku s žádostí o doporučení na hodináře na repasi těchto hodinek po mém dědovi, byly normálně nošené a tomu to i odpovídá,

rád bych jim vrátil jejich trochu zašlou slávu:notworthy: a občas je vytáhnul do společnosti:cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkus to tady Knespl & Majzlík

hodinářský atelier

Na dělostřílnách 4

162 00 Praha 6

telefon je: 608252950, 721349689 /mechano místní člen/, nebo 720437963.

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, mohl bys sem přihodit nějakou referenci či zkušenost s tou repasí? Mám po otci identické cibule a ten je má pro změnu po svém otci. Bohužel jsou bez minutové ručičky, ciferník by si taky zasloužil trochu "přeleštit" a díky tomu, že jsou celozlaté, mají krapet prohnuté opláštění. Vzhledem k tomu, že nejsem vyznavačem zlatých hodinek je budu nosit jen minimálně, ale už minimálně z těch rodinných důvodů by si zasloužily pořádný servis a občasné vyvenčení. Předem díky, nerad bych je dával někam bez aspoň nějaké informace

Odesláno

Ahoj, mohl bys sem přihodit nějakou referenci či zkušenost s tou repasí? Mám po otci identické cibule a ten je má pro změnu po svém otci. Bohužel jsou bez minutové ručičky, ciferník by si taky zasloužil trochu "přeleštit" a díky tomu, že jsou celozlaté, mají krapet prohnuté opláštění. Vzhledem k tomu, že nejsem vyznavačem zlatých hodinek je budu nosit jen minimálně, ale už minimálně z těch rodinných důvodů by si zasloužily pořádný servis a občasné vyvenčení. Předem díky, nerad bych je dával někam bez aspoň nějaké informace

Za mna referencie len tie najlepsie, sam som tam nechaval schaffky po dedovi a rozchodili mi aj oblekovky (ale to bol len vyskoceny "nepokoj")
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jo určitě tam zajdi, jsou to vážení členové tohoto fóra, ale počítej s tím, že to bude na delší dobu, mě řekli cca 2-3 měsíce, ale to mi nevadí, moc se na ně těším:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Jo určitě tam zajdi, jsou to vážení členové tohoto fóra, ale počítej s tím, že to bude na delší dobu, mě řekli cca 2-3 měsíce, ale to mi nevadí, moc se na ně těším:smile_anim:

Díky za info! Jsou momenty, kdy čas nehraje roli ;) 3 (i víc) měsíce rád vydržím a pak rovnou k panu Šímovi pro nějaký slušivý kožakPosted Image

Upraveno uživatelem Ondoni
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Udelaji ti to vcetne remenu od Ondry, posli mu foky a on ti navrhne co by se k tomu hodilo

Odesláno

Udelaji ti to vcetne remenu od Ondry, posli mu foky a on ti navrhne co by se k tomu hodilo

Teď jsem se díval, jak daleko to mám do atelieru Šíma a autem necelých deset minut...takže si asi dopřeju osobní setkání ;) Navíc jsem slíbil ženě nový řemen k jejímu vánočnímu přírůstku...Jinak za hodinářema do Dejvic už konečně tento týden, minulý týden už byl první rychlý telefonický kontakt...asi je ještě nafotím a přihodím sem, třeba se to bude jednou někomu hodit, až bude pátrat, co to vlastně po tom dědovi podědil

Odesláno

Tak "rekonstrukce" uz zacala, hodinky jsou jiz rozebrane a pozdro odeslo na pozlaceni, jak ja se tesim :smile_anim:

Odesláno

Tak to závist. Já se tam v normální pracovní době neurvu. Už jsem s jedním z hodinářů mluvil po telefonu, ale v době oběda riskuju zbytečnou cestu...ale přihodím sem aspoň jednu rychlofotku mojich "dvojčat". Ale jak to tak vidím, tak se hecnu a jedu tam rovnou, třeba mě nevyhodí :) ...z práce ;)

Odesláno

Tak, a už jsou taky ve frontě, díky za pozitivní motivaci!...Moty, až je budeš mít v cajku, hoď sem foto ať vím, na co se těšit ;) Předpokládám, že půjdou taky na kůži Posted Image

Odesláno

Tak, a už jsou taky ve frontě, díky za pozitivní motivaci!...Moty, až je budeš mít v cajku, hoď sem foto ať vím, na co se těšit ;) Předpokládám, že půjdou taky na kůži Posted Image

sice nejsou ze zlata 18 K, ale taky jedny mám, jsem z nich unešen, chronograf perfektně nuluje (musim zaklepat) :)

Odesláno

sice nejsou ze zlata 18 K, ale taky jedny mám, jsem z nich unešen, chronograf perfektně nuluje (musim zaklepat) :)

Super...a jen tak mezi námi, ono s tím zlatým pouzdrem není velice o co stát. Na těch mojich je to celkem viditelné - to jsou šrámy od nějakého samozvaného hodináře, kterému je otec kdysi svěřil na repas. Bohužel, každý menší ťukanec na nich nechá větší stopu. Pravda, jsou možná dražší, ale v mém případě jsou stejně z citových důvodů neprodejné ;)

Odesláno

Koukam, ze nasi dedove meli stejny vkus, doufam ze uz jsou kluci ve finishi, jinak samozrejme pujdou na krokouse nebo aligatora

Odesláno

Koukam, ze nasi dedove meli stejny vkus, doufam ze uz jsou kluci ve finishi, jinak samozrejme pujdou na krokouse nebo aligatora

Ano vkus a prachy .Ve staré měně na "černém trhu "stály 25.000 Kčs.Poukaz na nové hodinky nedostal každý.
Odesláno

Ano vkus a prachy .Ve staré měně na "černém trhu "stály 25.000 Kčs.Poukaz na nové hodinky nedostal každý.

Tam někde se pohybuje cena i dnes, pokud jsou teda ve výborném stavu. Můj děda byl truhlář na vesnici, z běžných poměrů...když vezmu, že máme po něm ještě Zenythy a asi troje primky, nechci si ani představovat, kolik stovek hodin kvůli své vášni musel strávit v dílně...na druhou stranu, radši v dílně jak za počítačem :D

Odesláno

Teď bych měl asi někdy dostat info, jak to s nima vypadá, ale asi to bude na dýl (kvůli chybějícímu minutovému sčítači)...a se přiznám, že jsem myslel, že krokouš a aligátor jsou de facto jedno a to samý...já to vidím spíš na hladký řemen s decentně odlišeným šitím, noo, už se těším až budu ve stadiu, kdy budu opravdu moct řešit řemen :)

Odesláno

jj,máš recht, sekundovka...ale bohužel to není jen ručka, ale i to, co ji pohání :( ...na kvarcových chronech mám na téhle pozici minutový sčítač, tak mě to pořád mate :D ...áftrvajl krokodajl se mi osobně nelíbí, půjdu do krávy, takže případnému ochránci jen ukážu prstem na jeho botky ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...