efreeti Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 ja sem se rozhodl radsi pro tchibo...prece jen chci v tom hodinky vystavovat...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tak jsem taky nakonec neodolal a jeden ctvercovy jel se mnou domu. Mam sice dreveny handmade na 12 kusu, ale nebezpecne se plni, tak at mam rezervu ;-)
brnakp Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Taky jsem koupil lidl 3x2 verzi, není to nic extra, ale za cenu 250 kč je to lepší, než jsem čekal :-)
stenley Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Také jsem včera jeden kus pořídil. Sehnal jsem ho ale až ve čtvrtém a posledním Lidlu v Plzni :-). Vypadá pěkně, ale ten smrad?
dubon Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 3x2 neni to sice nejaka extra parada, ale nekup to za tu cenu. Smrad jsem nezaregistroval.
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Zkopíruji sem docela zajímavý postřeh, který napsal jeden uživatel v jiném vlákně: "...chtěl jsem se zeptat, nebojíš se toho magnetu, kterým se uzavírá? Já stále váhám tam hodinky dát..." Jde o to, že zavírání na Tchibo hodinkovnici je magnetické, je možné, že by to mohlo mít vliv na hodinky? Někteří z vás tu mají Lidl jiní Tchibo, jde o tu z Tchiba . Díky.
JaRooN Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Tak toho bych se asi taky docela bal. Ta z Lidlu ma zavirani mechanicke.
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Tak teď jsem z toho docela zmatenej ...
efreeti Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Mám to Tchibo... Zavírání je na magnet.. Ale ten magnet mi přijde dost slabý, aby mohl zmagnetizovat hodky uvnitř
pepescom Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Mám ho už 2 roky, žiadny iný som nikdy nemal, tak ťažko porovnávať, ale až na tie vankúšiky celkom v pohode Sent from my iPhone using Tapatalk
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Volal jsem do Dealu a rozhodně nedoporučují je tam dávat. Takže Běčka i Seika budou ve svých krabičkách, Steiny nosím a tam nechám jen kvarcy - jistota, je jistota. Sám to nedokážu posoudit, takže preventivně budou tam, kde dosud .
Dimmu Borgir Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Za ty prachy celkem pohoda, řekl bych. Líbila se mi zde zmínka o "hvězdné sbírce". Autor mi tuto myšlenku úplně sebral z huby, pročítal jsem totiž celé vlákno a pobavil mě troll, doporučující jako alternativu bednu za 2000 liber. Což je více, než součet ceny mých hodinek s cenou jejich majitele. Přesto mám ze svých kousků aka "hvězdné sbírky" radost. Mimochodem, pikslu jsem kupoval dnes,Lidl u nás na vsi tam měl dva poslední kousky. Nějak jsem to neřešil, ani jsem nevěděl, že tohle prodávají. Prostě jsem šel kolem. Vyzkouším a za rok poreferuji. Mimochodem, ten odkaz zde ve vláknu na českého výrobce je docela dobrý, vzhled hodinkovnic lepší o parník, ceny lidové, cca. 800 kč za piksli na 8 ks. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem Dimmu Borgir
MJ. Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Dneska sem koukal na tu krabku v Tchibu a musim rict ze ta z Lidlu mi prijde hezci, takze sem spokojenej :-) Sent from myphone using Tapatalk
roman_d Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 lidl krabice byla dobrá, koupl jsem jí ženský, která to pořád válela po stolku atd. hned to líp vybadá
Marcus Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Volal jsem do Dealu a rozhodně nedoporučují je tam dávat. Takže Běčka i Seika budou ve svých krabičkách, Steiny nosím a tam nechám jen kvarcy - jistota, je jistota. Sám to nedokážu posoudit, takže preventivně budou tam, kde dosud . Díky za upozornění. To mě skoro vyděsilo a nedalo by mi to spát. Mám ty boxy 2, měli je teď ve výprodeji. Magnety jsem našel celkem 4, tj. 2 ve spodní části a 2 ve víku. Jsou lehce vyhledatelné např. šroubovákem. Tak jsem je preventivně vyoperoval. Jsou pod tou nalepenou koženkou jen volně položené. Jsou malé ale silné.
villain83 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Hosi,vy si jako fakt myslite,ze by vam ty minimagnetky s tema hodinkama neco zlyho provedly:-)?
Marcus Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Doufám, že ne (i když pochybuju, že by to Tchibo nějak prověřovalo). Ale před magnety v blízkosti hodinek mě vždycky důrazně varoval otec a už mi to z hlavy nikdo nedostal. V každém případě jsem teď klidnější.
M3maniac Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak chlapci, ted můj názor na Lídl krabičku....pokud někomu nevadí, že hodinky tam nejsou absolutně stabilní, lítají ze stranu na stranu a hodinky o sebe mlátěj tak ok, ale já to bleskem vracel..... na druhou stranu za tu cenu co čekat....
dubon Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak chlapci, ted můj názor na Lídl krabičku....pokud někomu nevadí, že hodinky tam nejsou absolutně stabilní, lítají ze stranu na stranu a hodinky o sebe mlátěj tak ok, ale já to bleskem vracel..... na druhou stranu za tu cenu co čekat.... Nesmíš to pokládat na hrnčířskej kruh, to není winder
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se