Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem taky nakonec neodolal a jeden ctvercovy jel se mnou domu. Mam sice dreveny handmade na 12 kusu, ale nebezpecne se plni, tak at mam rezervu ;-)

Odesláno

Taky jsem koupil lidl 3x2 verzi, není to nic extra, ale za cenu 250 kč je to lepší, než jsem čekal :-)

Odesláno

Zkopíruji sem docela zajímavý postřeh, který napsal jeden uživatel v jiném vlákně:  "...chtěl jsem se zeptat, nebojíš se toho magnetu, kterým se uzavírá? Já stále váhám tam hodinky dát..."

Jde o to, že zavírání na Tchibo hodinkovnici je magnetické, je možné, že by to mohlo mít vliv na hodinky? Někteří z vás tu mají Lidl jiní Tchibo, jde o tu z Tchiba :) .

Díky.

Odesláno

Volal jsem do Dealu a rozhodně nedoporučují je tam dávat. Takže Běčka i Seika budou ve svých krabičkách, Steiny nosím a tam nechám jen kvarcy :) - jistota, je jistota. Sám to nedokážu posoudit, takže preventivně budou tam, kde dosud :) .

Odesláno (upraveno)

Za ty prachy celkem pohoda, řekl bych. Líbila se mi zde zmínka o "hvězdné sbírce". Autor mi tuto myšlenku úplně sebral z huby, pročítal jsem totiž celé vlákno a pobavil mě troll, doporučující jako alternativu bednu za 2000 liber. Což je více, než součet ceny mých hodinek  s cenou jejich majitele. Přesto mám ze svých kousků aka "hvězdné sbírky" radost. 

Mimochodem, pikslu jsem kupoval dnes,Lidl u nás na vsi tam měl dva poslední kousky. Nějak jsem to neřešil, ani jsem nevěděl, že tohle prodávají. Prostě jsem šel kolem. Vyzkouším a za rok poreferuji. Mimochodem, ten odkaz zde ve vláknu na českého výrobce je docela dobrý, vzhled hodinkovnic lepší o parník, ceny lidové, cca. 800 kč za piksli na 8 ks.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dimmu Borgir
Odesláno

Volal jsem do Dealu a rozhodně nedoporučují je tam dávat. Takže Běčka i Seika budou ve svých krabičkách, Steiny nosím a tam nechám jen kvarcy :) - jistota, je jistota. Sám to nedokážu posoudit, takže preventivně budou tam, kde dosud :) .

Díky za upozornění. To mě skoro vyděsilo a nedalo by mi to spát. Mám ty boxy 2, měli je teď ve výprodeji. Magnety jsem našel celkem 4, tj. 2 ve spodní části a 2 ve víku. Jsou lehce vyhledatelné např. šroubovákem. Tak jsem je preventivně vyoperoval. Jsou pod tou nalepenou koženkou jen volně položené. Jsou malé ale silné.

Odesláno

Doufám, že ne (i když pochybuju, že by to Tchibo nějak prověřovalo). Ale před magnety v blízkosti hodinek mě vždycky důrazně varoval otec a už mi to z hlavy nikdo nedostal. V každém případě jsem teď klidnější.

Odesláno

Tak chlapci, ted můj názor na Lídl krabičku....pokud někomu nevadí, že hodinky tam nejsou absolutně stabilní, lítají ze stranu na stranu a hodinky o sebe mlátěj tak ok, ale já to bleskem vracel..... na druhou stranu za tu cenu co čekat....

Odesláno

Tak chlapci, ted můj názor na Lídl krabičku....pokud někomu nevadí, že hodinky tam nejsou absolutně stabilní, lítají ze stranu na stranu a hodinky o sebe mlátěj tak ok, ale já to bleskem vracel..... na druhou stranu za tu cenu co čekat....

Nesmíš to pokládat na hrnčířskej kruh, to není winder ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...