vraby Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) V 18. 12. 2011 v 11:29, 'FrantisekH' napsal: i když každým dnem a hodinou tuhle zprávu čekáš tak v tu chvíli když přijde tě dostane na kolena.. to mi věř z osobní zkušenosti vím o čem mluvíš,mám vlastní osobní zkušenost(bratr ) Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem vraby
Helex Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Byl to velkej frajer...čest jeho památce.
Pepe Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Bohužel ne každý sdílí stejný názor že se jedná o velkou ztrátu: nekrolog Nikde jsem neviděl zatím vyjádření Klause vzhledem k tomu jaké lidi podporuje (viz odkaz) by mě docela zajímal.
volfda Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Ačkoliv jsem pana exprezidenta jistou dobu jeho mandátu vnímal skepticky a ne zcela se s ním stotožňoval, poslední dobou jsem jeho osobu začal více a více oceňovat, je to nejen pro mě jedna z největších osobností naší historie. Velká čest a velká poklona!
jankoxxx Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 prezident a clovek, ktoreho som vam vzdy zavidel.. RIP
sashator Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Čest jeho pámatce... ať jsem se s ním v mnoha věcech neztotožňoval, byl to velký člověk! RIP
Cyril Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Nejpoctivější a nejskromnější politik, kterýho jsem v naší politice zaregistroval. Chyb se dopouští občas každý. On byl jeden z mála, který je dovedl upřímně přiznat. V našem veřejném životě po něm dle mého soudu zůstane obrovská prázdná díra. Není, kdo by jej nahradil!
Hugo14 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Ne vždy jsem s ním souhlasil, ale vždy jsem ho respektoval za to, co dokázal pro tuhle zemi udělat (a my jsme si toho mnohdy ani nevážili). Čest jeho památce.
vanderB. Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 vše již bylo řečeno. Odpočívej v pokoji. Snad jen, že umřel v den narozenin frontmana své oblíbené kapely K. Richardse...
quaero Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Byl to velký člověk. Ne ve všem jsme s ním (hlavně v posledních letech) souhlasil, ale nesmírně jsem si ho vážil. Myslím že až s odstupem času si všichni uvědomíme kolik toho pro tuto zem udělal.
Harry Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Měli jsme sešlost v restauraci s potápěči, když začaly chodit SMS... Všichni jsme drželi minutu ticha, češi, cizinci... Bylo to silné Děkujeme za všechno
Z. Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 V 18. 12. 2011 v 14:26, 'quaero' napsal: Byl to velký člověk. Ne ve všem jsme s ním (hlavně v posledních letech) souhlasil, ale nesmírně jsem si ho vážil. Myslím že až s odstupem času si všichni uvědomíme kolik toho pro tuto zem udělal. Přesně tak. R.I.P.
marosh Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Sakra, tahla zpráva mě dostala. Smutek, no.V prosinci 89 jsme mu jeli vyjádřit podporu před volbou prvního svobodného prezidenta.Jelo nás z Ostravy vlakem tolik, že jsem ležel na šprušlích, kde se odkládají kufry.
mechano Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 V 18. 12. 2011 v 12:55, 'Pepe' napsal: Bohužel ne každý sdílí stejný názor že se jedná o velkou ztrátu: nekrolog Nikde jsem neviděl zatím vyjádření Klause vzhledem k tomu jaké lidi podporuje (viz odkaz) by mě docela zajímal. Zkusil jsem kliknout a žádný názor tam nebyl, jen zvratky. Inu, každá společnost obsahuje určité procento takových lidí. Pana Havla jsem znal osobně a dám za něj ruku do ohně. Ať odpočívá v pokoji.
jdx Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Před chvílí jsem za něj na koncertě držel minutu ticha a měl tak čas si na chvilku soustředěně uvědomit, jak si ho stále Vážím a chovám němu úctu.
ricous Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Hodně smutná zpráva - jeden z mála politiků, kterého jsem si vážil. Měl jsem to štěstí ho ještě před měsícem vidět na Hrádečku, kde se poslední dny zdržoval nejvíce.
Návštěvník Tada Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Bude chybet. Konecne mam duvod prostudovat jeho dilo. Komunisti maj asi svatek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se