t2 Odesláno 29. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 A sakra chtěl jsem se vrátit na špici, ale tohle asi netrumfnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 A sakra chtěl jsem se vrátit na špici, ale tohle asi netrumfnu. Mně se taky nepodařilo najít vhodný objekt ku objednání... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 A to sa ešte aj dá objednať??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Jasně že dá. Na ebay je pořád mají. Dokonce v bílé, žluté, růžové, modré a zelené barvě.Ale díval jsem se a už jsou o něco dražší. Teď vychází na 26,- Kč. Asi rozdíl v kurzu dolaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Ty vole, pošta drahšia, ako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Jaká pošta? Vždyť je to z Číny. A tam je poštovné zdarma.Kupoval jsem je u tohoto prodejce: http://www.ebay.com/usr/utopialive87A díval jsem se, že to není jen rozdíl v kurzu, ale panáček i trochu zdražil. Z 0,95$ na 1,05$. No ale pořád si to může dovolit asi úplně každý. Upraveno 31. října 2015 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Tak ja viem, že je pošta zadarmo, to som len tak srandoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Stejně se divím, že jsou schopni to zboží posílat zdarma. Kdo to platí? Nebo jestli při tom obrovským objemu to mají za nějaký paušál? Ale taky něco stojí ta bublinková obálka a při ceně zboží za dolar nechápu, že se jim to vyplatí. Ale pro nás jen dobře.U nás jde poštovný čím dál víc nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 To, že ide pošta nahor, je všeobecne známy fakt, horšie je to, že tí poštári to majú na háku, a balíkmi narábajú, ako so smetím, a to je smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 No já teď čekám na jiný kousek než byly tyto plasťáky. Na Seiko Y739 5000. Už jsou na cestě z Ameriky. Tady jsem takové v NOS stavu nikde nenašel. Tak až dorazí, tak se taky pochlubím. Z USA je bohužel pošta za úplně jiný peníz. A to skoro za 30 doláčů. A k tomu ještě nějaké dovozní poplatky skoro dalších 20 babek. To mě na tom naštvalo nejvíc. A jestli mi tady ještě napaří DPH, tak budu pěkně nas..ný. No ale je to krásný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 No od Američanov je to dosť drahé na dovoz, tamtie marhy sú nenažrané, a aby toho nebolo málo, tak aj tieto marhy sú nenažrané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Tak dnes dorazily z Kalifornie.Vypadají úžasně.Co na ně říkáte?Ale nosit je asi nebudu. Půjdou do bonboniéry. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Nepopsatelná fantazie a gratuluji, myslím, že se čekání vyplatilo. Také bych je chvilinku ponosil a asi by šly do krabičky. Předpokládám, že když jsi platil dovozní poplatky už při nákupu, že ti to přivezlo DHL nebo Fedex a že jsi už nic nedoplácel. Nebo je to jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Ano. Je to tak. Dovezlo to GLS a jen mi to předali proti podpisu. Už nic jsem nedoplácel. Zavolali, domluvili jsme si čas předání a ve smluvený čas byl u domu. Takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 nádhera,gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Já na ně říkám, že fakt paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Super! Jsou úžasný. Rozhodně bych je běžně nenosil, byla by škoda je opoužívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Vyzerajú dosť dobre, gratulujem, nech spoľahlivo a dlho slúžia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Díky moc. Mám z nich fakt radost. A jsou úplně nové. Nikdy nenošené, vč. klíčku v pásku, kterým se mačkala tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Super, moc hezký. Dělaly se i jako Pulsar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se