Přejít na obsah

Hodinky s kalkulačkou

t2

Doporučené příspěvky

Jaká pošta? Vždyť je to z Číny. A tam je poštovné zdarma.

Kupoval jsem je u tohoto prodejce: http://www.ebay.com/usr/utopialive87

A díval jsem se, že to není jen rozdíl v kurzu, ale panáček i trochu zdražil. Z 0,95$ na 1,05$. No ale pořád si to může dovolit asi úplně každý.  :lol2:

Upraveno uživatelem Hantronix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně se divím, že jsou schopni to zboží posílat zdarma. Kdo to platí? Nebo jestli při tom obrovským objemu to mají za nějaký paušál? Ale taky něco stojí ta bublinková obálka a při ceně zboží za dolar nechápu, že se jim to vyplatí. Ale pro nás jen dobře.

U nás jde poštovný čím dál víc nahoru.

Odkaz ke komentáři

No já teď čekám na jiný kousek než byly tyto plasťáky. Na Seiko Y739 5000. Už jsou na cestě z Ameriky. Tady jsem takové v NOS stavu nikde nenašel. Tak až dorazí, tak se taky pochlubím. Z USA je bohužel pošta za úplně jiný peníz. A to skoro za 30 doláčů. A k tomu ještě nějaké dovozní poplatky skoro dalších 20 babek. To mě na tom naštvalo nejvíc. A jestli mi tady ještě napaří DPH, tak budu pěkně nas..ný. No ale je to krásný kousek.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nepopsatelná fantazie a gratuluji, myslím, že se čekání vyplatilo. Také bych je chvilinku ponosil a asi by šly do krabičky. Předpokládám, že když jsi platil dovozní poplatky už při nákupu, že ti to přivezlo DHL nebo Fedex a že jsi už nic nedoplácel. Nebo je to jinak? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...