Frostie Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Díky moc. Mám z nich fakt radost. A jsou úplně nové. Nikdy nenošené, vč. klíčku v pásku, kterým se mačkala tlačítka.prosím tě, jak vypadá to mačkátko na tlačítka? To jsem asi nikdy neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Vypadá to takto.A zacvakuje se to do spony v pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Jo, tak to nemá chybu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Hmmm, tak tohle jsem ještě neviděl. Zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To si úplně říka o natočení nějakého videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To si úplně říka o natočení nějakého videa.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Podařilo se mi sehnat pěkný kousek, ale špatně zobrazuje displej (asi špatný spoj pod displejem). Nevíte někdo, jestli to jde opravit, popř. jestli to vůbec má cenu? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 jedny jsou teď na Aukru - SEIKO http://aukro.cz/seiko-hodiky-s-kalkulackou-i5862097945.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Jo, tak ty vypadají dosti dobře. Asi se o ně strhne zajímavá bitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 proto to sem dávám, kdyby někdo sháněl, ale já na tento druh nejsem, já raději G-Shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Ani já kalkulačky nesbírám, ale u těchto mě zajímá, kam až se vyšplhají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 No já naopak sbírám jen ty s kalkulačkou. A tyto Seiko jsou skvělé. Škoda že jsem si je nechal upláchnout. Ta cena byla ještě přijatelná.Jestli máte někdo nějaké kalkulačkové, tak zkuste nabídnout. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Ty Seika byly v super stavu a ještě s krabičkou. Já si jich lautr nevšiml. Sice je mam, ale zdaleka ne tak zachovalé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vagif Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 To mačkátko na tlačítka mně potěšílo. Nic takového jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Ahoj ve spolek, včera jsem v jednom vetešnictví objevil Casio 112. modul 642. Rozebral, vyčistil a dopřál novou baterii ale podařilo se mi prodrbat jednu ségrovku, co drží tlačítko, tak mám na vás prosbu kdyby někdo měl a mohl ji postrádat byl bych vděčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Ahoj, hezký kousek, gratuluji..to, že jsi se rozhodl je rozebrat a dát pořádně do pucu, zaslouží pochvalu... Tu segrovku určitě někde budu mít, stačí se domluvit přes SZ a zašlu poštou ...koukám, že jsi se do toho ale pustil pořádně, to skoro vypadá na dlouhý skorozimní večer :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Po čase zase další hezký kovový kalkulačky. Foto ukradeno z Ebay. Jsem zvědav na kolika skončí.National Semiconductor: Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Ty s tim klicem od skrine/mackatkem mate za cca 2k / postovne zdarma na eBay ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ty s tim klicem od skrine/mackatkem mate za cca 2k / postovne zdarma na eBay ...ovšem moc se mi nechce věřit tomu New with tags a no box or papers... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 vypadají pěkně, jen se nějak nemůžu rozhoupat je vzít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se