akai Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 No tech prodejcu mate vicero - i za min a dokonce je nekdo pristupny i ke smlouvani viz. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Po čase zase další hezký kovový kalkulačky. Foto ukradeno z Ebay. Jsem zvědav na kolika skončí.National Semiconductor: Tak jsem se taky snažil přihazovat, ale vyšplhalo se to moc vysoko. S poštou přes 10 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 vypadají pěkně, jen se nějak nemůžu rozhoupat je vzít.Koukam, zes nakonec neodolal... No je jich tam dost... dokonce i za $45 ale... Neni to az divny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Je to nějak levný, ale je to ok. Takže bych to doporučil do sbírky všem. Třeba se ta příležitost už nebude opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Já od něj už kupoval a bylo to tu ze Řecka za 48 hodin! On je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Tak tu svoji bonboniéru hodím i sem, ať se máte čím kochat.Časem budou lepší fotečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Kluci,pohrávám si s myšlenkou taky nějaký vzít,ale určo nechci na tahu.Co jsem koukal tak mi padly do oka DBC-32-1ADFKdyby měl někdo nějakej jinej tip budu rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 CA 53W. Toto je jen parodická náhražka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 CA 53W. Toto je jen parodická náhražka...na ty jsem se díval,ale ten design prostě nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Tak ještě tento model EDB-610 ten,ale jen přes ebay asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Tak ještě tento model EDB-610 ten,ale jen přes ebay asiTo je zajímavá hodinka, moc, ale nejlevnější jsem našel v USA, odkaz zde: http://www.ebay.com/itm/New-Rare-Casio-Mens-EDB610-1-Databank-Calculator-Digital-350-Page-Databank-/131962083608?var=&hash=item1eb98d9918:m:mMxuL6U-LYTfHpA4LlRrL-Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 To je zajímavá hodinka, moc, ale nejlevnější jsem našel v USA, odkaz zde: http://www.ebay.com/itm/New-Rare-Casio-Mens-EDB610-1-Databank-Calculator-Digital-350-Page-Databank-/131962083608?var=&hash=item1eb98d9918:m:mMxuL6U-LYTfHpA4LlRrL-Qnašel jsem tady ale bohužel Sold outhttp://global.rakuten.com/en/store/watchking/item/edb-610-1/?s-id=borderless_browsehist_en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 našel jsem tady ale bohužel Sold outhttp://global.rakuten.com/en/store/watchking/item/edb-610-1/?s-id=borderless_browsehist_enano, s těmi jsem nepočítal, vzal jsem to podle dostupných, ne vyprodaných... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 já to psal kvůli té ceně,zdála se mi adekvátní než l od těch na ebay..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 já to psal kvůli té ceně,zdála se mi adekvátní než l od těch na ebay.....adekvátní by byla, ale pokud za tu cenu nejsou dostupné, tak nastupuje v případě zájmu Phase II... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 EDB 610 jsou zajímavá volba. Zobrazení času, data a názvu dne v týdnu se dá vybrat z několika možností zobrazení. Navíc asi jako jediné Casia nemají tlačítko mode. Funkce se vybírá v menu číslem podle polohy piktogramu v menu. Navíc jejich bezel je pravý kov. A mají illuminátor, žádnou ledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Nevím kam s tim tak třeba sem.Dvě legendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Jeden archivní výstřižek z časopisu ABC mladých techniků a přírodovědců z roku 1986, kdy byly kalkulajdy (u nás) poslední výkřik techniky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Přesně toto byl impuls k nákupu CA53W v Tuzexu, to mi neuniklo... Upraveno 24. února 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Pamětníci si také dozajista vybaví následující obrázek, který vyšel v magazínu MF s názvem Logika v kostce vydaném někdy kolem roku 1983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se