Přejít na obsah

Hodinky s kalkulačkou

t2

Doporučené příspěvky

Tak jsem je zkoušel taky nastavit a taky se mi to nepovedlo.
post-3282-0-65633200-1584787881_thumb.jpg

Ty z toho katalogu mám pod značkou Monditime. Mají tolik funkcí, že ani nevím, co všechno tam je. Něco s platební kartou (asi paměť na číslo karty)  a je tam i nějaká hra a nastavení byl teda taky oříšek.
post-3282-0-06242600-1584787894_thumb.jpg

A co se týče těch zlatých z katalogu, tak mám dvoje podobný - Kessel a Delphi. Řekl bych, že mají úplně stejný displej s těma katalogovýma. Ale modul bude malinko jiný. Mají míň tlačítek na boku. Ani ty moje nejsou úplně stejný. Delphi mají SET vpravo nahoře a Kessel vpravo dole.

post-3282-0-89023700-1584787905_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fajnove Alby.Ja oddnes zacinam snuru Casio.

Nechcelo by sa ti k nim priebežne písať aj nejaký pokec? Aspoň krátky - vodotesnosť, dlhodobá výdrž, baterka, kvalita tlačidiel, osvetlenie... Určite v tom máš prehľad a my laici sa neorientujeme. Ako tak sledujem toto vlákno, začal som jedny kalkulajdy veľmi nutne potrebovať, a prí lúskaní recenzí (prevažne novších modulov) na Amazone zisťujem, že sú medzi nimi dosť veľké generačné rozdiely.

Odkaz ke komentáři

Tak se ještě vrátím k těm nedělním. Dám sem svoje dvojčata Alba a Pulsar. Alba jsou taky NOSky a Pulsary tak 8/10.
post-3282-0-29754500-1584966672_thumb.jpg

No a Casií mám hodně. Ale zrovna ty C-60 ne. Ale mám C-80. Tak počkám, s čím dalším přijde Gombo a zatím sem dám foto, které už jsem sem jednou dával. Těma C-80 to začíná.
post-3282-0-55142500-1584966685_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak se ještě vrátím k těm nedělním. Dám sem svoje dvojčata Alba a Pulsar. Alba jsou taky NOSky a Pulsary tak 8/10.

Pulsar+Alba.jpg

No a Casií mám hodně. Ale zrovna ty C-60 ne. Ale mám C-80. Tak počkám, s čím dalším přijde Gombo a zatím sem dám foto, které už jsem sem jednou dával. Těma C-80 to začíná.

kalkulajdy.jpg

Dosť mi to pripomína môj prvý regál na modely áut, teda, lepšie povedané, políčka :)

Odkaz ke komentáři

Nechcelo by sa ti k nim priebežne písať aj nejaký pokec? Aspoň krátky - vodotesnosť, dlhodobá výdrž, baterka, kvalita tlačidiel, osvetlenie... Určite v tom máš prehľad a my laici sa neorientujeme. Ako tak sledujem toto vlákno, začal som jedny kalkulajdy veľmi nutne potrebovať, a prí lúskaní recenzí (prevažne novších modulov) na Amazone zisťujem, že sú medzi nimi dosť veľké generačné rozdiely.

No ja velmi niesom na slohove prace a aj interpunkcna uprava pisaneho textu nieje moja silna stranka. Uz ma tu vedenie za to dodrbalo, tak sa mi do toho ani velmi nechce. Rad ale odpoviem na  kazdu individualnu otazku ku konkretnemu modelu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...