Hantronix Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Tak jsem je zkoušel taky nastavit a taky se mi to nepovedlo. Ty z toho katalogu mám pod značkou Monditime. Mají tolik funkcí, že ani nevím, co všechno tam je. Něco s platební kartou (asi paměť na číslo karty) a je tam i nějaká hra a nastavení byl teda taky oříšek. A co se týče těch zlatých z katalogu, tak mám dvoje podobný - Kessel a Delphi. Řekl bych, že mají úplně stejný displej s těma katalogovýma. Ale modul bude malinko jiný. Mají míň tlačítek na boku. Ani ty moje nejsou úplně stejný. Delphi mají SET vpravo nahoře a Kessel vpravo dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Dnes pridam dalsie ?noname?, ktore sa mi nedari nastavit.D90F7B6C-6777-421B-845D-16E985EDE1AE.jpeg EC898661-51F3-4A5E-AAA1-8CD3784D4A31.jpegTieto som mal, ale to sú roky dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Na vecer bohuzial jedny mrtvoly.Ozivil som uz vselico,ale tieto sa mi nepodarilo.Myslim ze ich postihla ?mozgova smrt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Na vecer bohuzial jedny mrtvoly.Ozivil som uz vselico,ale tieto sa mi nepodarilo.Myslim ze ich postihla ?mozgova smrt?Tak to je smola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Hantorix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Na vecer bohuzial jedny mrtvoly.Ozivil som uz vselico,ale tieto sa mi nepodarilo.Myslim ze ich postihla ?mozgova smrt?Škoda jich. Vypadají zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 A na nedelu ukazem svoje oblubene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Veľmi pekné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tyhle mám jako Alba: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tyhle mám jako Alba:z20161118_133359.jpgTieto sú, ako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ne jen jako, oni jsou NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Fajnove Alby.Ja oddnes zacinam snuru Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Fajnove Alby.Ja oddnes zacinam snuru Casio.2C1D7E66-4A69-424D-8BA8-81EDAA761B05.jpeg 626747D5-2AAB-498B-8339-CD191B033412.jpeg 86A96808-3E65-4FCD-B079-7AB9F1F196E5.jpegĎalšia legenda, ktorú som kedysi mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Fajnove Alby.Ja oddnes zacinam snuru Casio.Nechcelo by sa ti k nim priebežne písať aj nejaký pokec? Aspoň krátky - vodotesnosť, dlhodobá výdrž, baterka, kvalita tlačidiel, osvetlenie... Určite v tom máš prehľad a my laici sa neorientujeme. Ako tak sledujem toto vlákno, začal som jedny kalkulajdy veľmi nutne potrebovať, a prí lúskaní recenzí (prevažne novších modulov) na Amazone zisťujem, že sú medzi nimi dosť veľké generačné rozdiely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak se ještě vrátím k těm nedělním. Dám sem svoje dvojčata Alba a Pulsar. Alba jsou taky NOSky a Pulsary tak 8/10.No a Casií mám hodně. Ale zrovna ty C-60 ne. Ale mám C-80. Tak počkám, s čím dalším přijde Gombo a zatím sem dám foto, které už jsem sem jednou dával. Těma C-80 to začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak se ještě vrátím k těm nedělním. Dám sem svoje dvojčata Alba a Pulsar. Alba jsou taky NOSky a Pulsary tak 8/10.Pulsar+Alba.jpgNo a Casií mám hodně. Ale zrovna ty C-60 ne. Ale mám C-80. Tak počkám, s čím dalším přijde Gombo a zatím sem dám foto, které už jsem sem jednou dával. Těma C-80 to začíná.kalkulajdy.jpgDosť mi to pripomína môj prvý regál na modely áut, teda, lepšie povedané, políčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Nechcelo by sa ti k nim priebežne písať aj nejaký pokec? Aspoň krátky - vodotesnosť, dlhodobá výdrž, baterka, kvalita tlačidiel, osvetlenie... Určite v tom máš prehľad a my laici sa neorientujeme. Ako tak sledujem toto vlákno, začal som jedny kalkulajdy veľmi nutne potrebovať, a prí lúskaní recenzí (prevažne novších modulov) na Amazone zisťujem, že sú medzi nimi dosť veľké generačné rozdiely.No ja velmi niesom na slohove prace a aj interpunkcna uprava pisaneho textu nieje moja silna stranka. Uz ma tu vedenie za to dodrbalo, tak sa mi do toho ani velmi nechce. Rad ale odpoviem na kazdu individualnu otazku ku konkretnemu modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Škoda, i keď verím, že nejakú štylistiku a čiarky by nikto neriešil... Ale chápem. Ja len, že sa na tie príspevky dosť dobre pozerá a celkom rád by som sa o tých hodinkách aj niečo dozvedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Takze ako spravne predpovedal Hantronix, dnes C-80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se