Hantronix Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Tak jsem si říkal, že tento týden sem hodím nějaké Timexy. No a čím jiným začít než klonem Casií pod značkou Timex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 No a protože už tu asi byly, tak dnes přidám ještě jedny. Tentokrát Timex K Cell s membránovou klávesnicí a (asi) nějakou vodotěsností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 To vypadá, že mají příjemně velká tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Jo. Mají. Ale ještě větší a tím pádem pohodlnější na ovládání mají tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Tak to už je kapesní kalkulačka na náramku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Tak dnes další Timexy s označením Hotline 100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Dnes přidám další Timex, ke kterým se váže taková historka. Koupil jsem je vloni z USA jako nové, ale nefunkční. Když jsem je rozdělal, tak mezi baterií a kontaktem baterie byla fólie. Fólii jsem vydělal a hodinky normálně naskočili. Dokonce i tu baterii jsem nechal původní. Hodinky mě vyšly na 5,50 $. Takže super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 To len nejaký mantak dá medzi kontakt a batériu fóliu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 (upraveno) Ta tam byla z výroby. To se do bateriových zařízení dává, aby se nevybíjela baterka před tím, než se začne používat. Asi to žádnýho amíka nenapadlo. Ono by tam asi muselo být napsáno "Remove before use.", takhle jenom vědí, že to nemají papat. Upraveno 28. května 2020 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 A dnes teda ještě jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Slušný, nebejt to Států, možná bych skoro váhal.... https://www.chrono24.cz/seiko/1970s-seiko-first-calculator-digital-watch-nos-c153-5011--id15049208.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 je jasnem ze do nich treba dat baterku, ale ked uz ich predava ako NOS, tak ten zadok nemusel tak do..bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Slušný, nebejt to Států, možná bych skoro váhal.... https://www.chrono24.cz/seiko/1970s-seiko-first-calculator-digital-watch-nos-c153-5011--id15049208.htm Parádní to oni jsou, ale za tři pětky all in? No, je to dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Ty jsou nadherny. Asi budu muset prodat organy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Dnes som rozchodil tieto origo Sanyo, ale za boha neviem prist na to, ako nastavim den v tyzdni. Netusite niekto ako na to? Ostatne vsetko sa mi podarilo nastavit. Vsetky tlacitka su funkcne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Kamoško, ty tam musíš mať aký sklad hodiniek??? Do prdele, toľko ani ja áut v zbierke nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 @Gombo: Mam hodinky s podobnym rozlozenim displeje a klavesnice (jsou tu nekde nejaky patek zpet), den se nenastavuje, je automaticky podle data. Moje "dolarove von China" umeji ale pouze roky do letopoctu 1999.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Na tychto sa rok nenastavuje.Maju len den a mesiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Popojedem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se