JHonza Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Pěkné, jednoduché a dobře čitelné hodinky. Nikdy je neprodávej. Ani v případě, kdy budeš chtít povýšit. Vyšší model nebo značka neznamená lepší funkčnost hodinek. Ledaže by jsi zatoužil po po prestiži s označením AP Royal Oak.
lub Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 gratuluji, z jednoduchých čitelných hodinek se mi líběj určitě nejvíc. pokud budu nevěrný seiku, tak kvůli těmhle.
Chorche Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Jee, moje bývalé hodinky...a tah z jiných mých bývalých hodinek Gratuluju! Jsou super!
JHonza Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Jee, moje bývalé hodinky...a tah z jiných mých bývalých hodinek Gratuluju! Jsou super! Taky mě to už napadlo, jestli to náhodou nejsou ony
Chorche Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Taky mě to už napadlo, jestli to náhodou nejsou ony Přede mnou je měl long a vikhra. Ode mne šly k sibiřovi, pak stejným směrem i tah z Fliegerů. Oboje byly super. Tak ať ti dobře slouží.
JHonza Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Takže jsou to opravdu ty, co jsem nad nimi zhruba před rokem slintal v Gatu
Chorche Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Takže jsou to opravdu ty, co jsem nad nimi zhruba před rokem slintal v Gatu Jsou Takže opravdu hodinky s historií... ...přesně tohle mě na tomhle fóru baví. Doufám, že jednou u mě přistanou Rolexky, nad kterýma jsem v Gatu slintal
JHonza Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Zatím cca -2s/den Dobrý, ale kdyby to bylo +2s, byl bych ještě radši.
JHonza Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Po týdnu pravidelného nošení (přes den ruka, na noc gril) se ustálily na +2s/den :clap:
PavelBr Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Fortis je Fortis ... dobrá volba. Gratuluju ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se