straspol Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Jojo, lidi chtějí zhubnout, ale zároveň se futrovat jak jsou zvyklí No a na tom je něco špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Buď chci zhubnout, nebo se futrovat. Oboje najednou nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Buď chci zhubnout, nebo se futrovat. Oboje najednou nejde.Nojo- ale to je právě ten problém- když chci zhubnout, úplně cítím jak potřebuju zhubnout, ale hrozně mi chutná jíst, rád vařím a jsem strašně rozežranej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Umět vařit a vařit rád je naopak základní nezbytnost pro zhubnutí. Jezením po hospodách nikdo ještě nezhubl. Tak si vař dietně... ono třeba stačí místo příloh dávat vařenou zeleninu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Straspol: Vidíš, sám sis vysvětlil proč to nejde dohromady. Člověk si prostě musí vybrat - buď jedno, nebo druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Teď jsem se vrátil z bazénu v Pardubkách,lidí jak n a s r a n o, převažují tlustoprdi,co chtěj být hubený....Ale jsou tam i hezký holky.Už aby skončil leden a lidi se zase vrátili ke klasickému režimu-bedna/žrádlo/pupík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Buď chci zhubnout, nebo se futrovat. Oboje najednou nejde.Coby neslo. Treba sa len poriadne hybat, spalit viac jak sfutrujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Tohle ale dokáže tak jeden člověk z 10 tisíc, takže to v podstatě nejde. Ed: líp to řeknu: Pro normálního člověka je to nedosažitelné, tedy nemožné.Natož pro člověka, který má problémy s nadměrným a neovladatelným futrováním Vlastně ne problémy. Oni s tím nemají problémy, oni jen nedokážou přestat Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Karlosi, zklamu tě ..jde to ..pokud tedy nezfutrujek 20tis KJ..chlap kolem 100 kg bez problému 12tis spálit dokáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Jo, to jsou ty předsevzetí.. .-)Teď jsem se vrátil z bazénu v Pardubkách,lidí jak n a s r a n o, převažují tlustoprdi,co chtěj být hubený....Ale jsou tam i hezký holky.Už aby skončil leden a lidi se zase vrátili ke klasickému režimu-bedna/žrádlo/pupík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Ono to opravdu není tak těžký,ale reprezentuje to si na sebe udělat čas.Já chodím plavat asi 20 let - 6krát až 7 krát týdně.Jím opravdu jak hovado-umím několikrát týdně povečeřet v 23hodin 300gramovou Milku,během nočního střílení na Playstationu.Nepřiberu ,váha se nehne.Spíš to ale píšu proto,že se díky pravdidelnému pohybu člověk jinak cítí-zdravěji a podvědomě se začne stravovat lépe,před tréninkem se nemůže nacpat,protože se mu to z bachoru tlačí zpátky.Po výkonu má spíš žízeň,tam stačí voda a do břicha se už tolik nevejde.No a jak jsou venku endorfiny,člověk další drogu v podobě žrádla tolik nepotřebuje.Ale každý to může mít jinak...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Karlosi, zklamu tě ..jde to ..pokud tedy nezfutrujek 20tis KJ..chlap kolem 100 kg bez problému 12tis spálit dokážeJo, proč by nedokázal, jen musí chtít. A v tom je právě problém, to dokáže fakt málokdo. 99,99 % lidí, kteří by chtěli zhubnout, buď rezignovaně mávne rukou, nebo si koupí nějaký "zaručený" přípravek v domnění, že na to vyzrajou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 když nebude chtít tak nezhubne ani z krabičkový diety..protože bude mít hlad, votevře lednici zakousne klobásnu nebo sežere brambůrky čokotyčinku nebo cokoli bude mít po ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) To je přesně to, co tady furt říkám - kdo je zvyklý se futrovat, ten se toho dobrovolně nevzdá. Jenže tak se zhubnout nedá. Ed: Člověk MUSÍ CHTÍT!Jenže když nechce a už od začátku hledá jak by to obešel, jako Zmizík, je to marný. Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 To je přesně to, co tady furt říkám - kdo je zvyklý se futrovat, ten se toho dobrovolně nevzdá. Jenže tak se zhubnout nedá.Este raz. Da sa ale treba sa umerne tomu chybat. Su diety kde mozes jest klobasy, tlste syry atd. Su sacharidove vlny kde tiez zrovna nehladujes. Ked sa dobre a mohutne hybes, ide to. Mozno vaha sa az tak ani nezmeni, ale idu dole tuky a hore svaly, vsetci vieme co je tazsie. Takze v konecnom dosledku je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 hlavně..když hubneš nesmíš mít hlad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 To je přesně to, co tady furt říkám - kdo je zvyklý se futrovat, ten se toho dobrovolně nevzdá. Jenže tak se zhubnout nedá. Ed: Člověk MUSÍ CHTÍT!Jenže když nechce a už od začátku hledá jak by to obešel, jako Zmizík, je to marný.Hele a byls teda tlustej a teď seš relativně hubenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Už jsme se jednou potkali, kupoval sis ode mě Sporty I., nepamatuješ? Jsem celoživotní hubeňour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Už jsme se jednou potkali, kupoval sis ode mě Sporty I., nepamatuješ? Jsem celoživotní hubeňour.Ježiš jasně, že si Tě pamatuju. To je let už taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 No jo, utíká to fest Máš je ještě?No a protože si tě pamatuju jak si tě pamatuju, tak mě právě překvapuje, že po pár letech budeš řešit takovéhle věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se