Návštěvník Zmizík Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ja davam predkopy, kdyz normalne du. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 . Já mám skvěle vyzkoušený veslařský trenažér, to je neskutečně nedoceněný stroj. Přesně...kde to mám podškrábnout?Nedám na něj dopustit. V kombinaci se správnou stravou je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Jakou tepovku držet a kolik minut má trvat správný kardio trénink na veslařském trenažéru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Neřeš tepovku, orientuj se podle dechu. Dokud to udýcháš nosem, jedeš na pálení tuků, vytrvalost apod. Když už se budeš muset "dodejchnout" párkrát pusou, jdeš do pásma pro intervalový trénink. Když se nestíháš dodejchat jsi v anaerobní zoně. Spalovat špeky jde různou cestou jak HIITem tak v "pálícím" pásmu, oboje má svoje výhody a nevýhody. Obecně čím nižší pásmo, tím déle musíš makat. Ideální je to střídat. S veslováním nemám zkušenost, ale když to převedu na sebe a na běh, tak fartleky and/or HIIT (s rozběhem na začátku) může být klidně do půl hodiny hotový. Aerobka a dejchací běhání zas klidně přes hodinu. -------------pod čarou?já si kdysi pořídil z lidlu měření tepovky (takový ty hodinky + hrudní pás), běhám s tím pořád, je to fajn, ale v podstatě to už nepotřebuju, odhadnu tepovku poměrně přesně jen podle dechu a funguje to podle popisu nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Ja davam predkopy, kdyz normalne du.Úplně tě u vás v tom Hradci vidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Jakou tepovku držet a kolik minut má trvat správný kardio trénink na veslařském trenažéru?Tak vono záleží, co je tvůj cíl. Pokud chceš pálit tuky, tak při nižší tepovce začneš pálit až tak 45 minutách. Proto pro pálení doporučuju ty intenzivní intervaly, o kterých jsem psal výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Hele, fakt tuky pálíš až po 45 minutách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Já si tohle představuju velmi laicky nějak takhle: Tuk jsou zásoby přebytečné anergie a "na horší časy", něco jako kanystr s benzínem v kufru auta. Tělo nejdřív spotřebovává provozní energii z nádrže, tedy v játrech a svalových buňkách (která je průběžně doplňována trávením), a teprve když tohle dojde/nestačí, tak je nuceno sáhnout do tukových zásob. A určitě s tím budou spojené další procesy v těle, třeba signál hladu, kterým tělo dává najevo, že zásoby provozní energie se zmenšují/docházejí a bylo by dobré je doplnit jídlem. Upraveno 14. května 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 No to jo, ono probíhá dycky pálení tuků i glukozy zároveň, jen v jinym poměru, mimo jiné podle toho, co tělo dělá za aktivitu, ale mě zajímá těch 45 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 45 min. +- při té lehké zátěži a s nízkou tepovkou. Pokud bys jel ty intervaly na plný koule, jak jsem psal, tak je to určitě dřív, ale HLAVNĚ, pálíš ještě dlouho po té, co skončíš, což u lehké zátěže a volné tepovce končí mnohem dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 45 min. +- při té lehké zátěži a s nízkou tepovkou. Pokud bys jel ty intervaly na plný koule, jak jsem psal, tak je to určitě dřív, ale HLAVNĚ, pálíš ještě dlouho po té, co skončíš, což u lehké zátěže a volné tepovce končí mnohem dřív. A mohou to byt intervaly spirntu? Nebo mas namysli posilovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 45 min. +- při té lehké zátěži a s nízkou tepovkou. Pokud bys jel ty intervaly na plný koule, jak jsem psal, tak je to určitě dřív, ale HLAVNĚ, pálíš ještě dlouho po té, co skončíš, což u lehké zátěže a volné tepovce končí mnohem dřív.jojo, ale proč až po 45 minutách, já to furt nechápu? a proč po těžký intenzitě pálíš ještě dlouho po té (co to je dlouho?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Taky tomu 45 min. věřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) jojo, ale proč až po 45 minutách, já to furt nechápu? a proč po těžký intenzitě pálíš ještě dlouho po té (co to je dlouho?)protože prvních cca 30 až 45 minut spaluješ cukry edit a po těžší námaze více namožené svaly déle regenerují a při regeneraci spotřebovávají energii. déle. Upraveno 14. května 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 45 min. je aoerobní tréning (běh, rotoped = kardio)méně je v případě HIIT, činky atd. - anaerobní tréning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 jo, díky, já teorii znám taky, mě jen drclo těch 45minut, ne 43 a ne 31, ani ne jak píšeš 30-45, ale prostě 45minut. Jen šťourám.Realita je taková, že ze začátku se sice jede na cukry, ale to jak rychle je vyčerpám, závisí na tom, jak intenzivně makám, takže, když se 10 minut proběhnu, pak dám tabatu a jdu na výklus, tak pálím špeky za 14minut... S tou regenerací máš recht, samozřejmě, jenže rozdíl může být klidně i jen 5% oproti normálu, a to je u mě chyba měření... Lehce odbočím?S úsměvem si dycky přečtu, jak dlouhý monotónní běh na 60% max TF je vlasně na prd, že to pálí pomalu a neefektivně a kdesi cosi, jenže ono je to trošku jinak. Sice intenzivnějším tréninkem spálím víc za kratší dobu, jenže taky se víc rozsekám, takže pohodovej každodenní výklus na 3-5kiláků s jedním volným dnem po třech tréninkových nakonec může vydat i za víc než tři hardcore muscle booster tréninky za týden. Nehledě k tomu, že těch vostrejch sérií dřepů stejně sotvakdo odjede víc jak 5 (takže sumasumárum 15minut) a pak je tejden v hajzlu, protože to musí doregenerovat. (Tady, trochu s nadsázkou, ale mluvím i o sobě)Když se o tom mluví, mělo by se k Á říct i to Bé a Cé. Vtip je ve střídání intenzity, v naběhaných objemech, nazvedanejch kilech i propocenejch hodinách ve volným tempu. Nakonec i ta mnou zmiňovaná Tabata byla ověřená na atletech, který rozhodně nezačínali z nuly. Na druhou stranu mě by se taky líbilo, kdyby ty super výsledky, ať už ve výkonnosti nebo % špeků byly dosažitelný za "pár" minut denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Je tam psáno 45 +-, čili zhruba, není to žádné přesné dogma a záleží na x věcech, prostě je to zhruba, proto je tam dodáno to +-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Tak vono záleží, co je tvůj cíl. Pokud chceš pálit tuky, tak při nižší tepovce začneš pálit až tak 45 minutách. Proto pro pálení doporučuju ty intenzivní intervaly, o kterých jsem psal výš. To až po tom, Marfaeli, až po tom je psáno +- To máš stejný jak s těma rozpažkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) 45 min. +- při té lehké zátěži a s nízkou tepovkou. Pokud bys jel ty intervaly na plný koule, jak jsem psal, tak je to určitě dřív, ale HLAVNĚ, pálíš ještě dlouho po té, co skončíš, což u lehké zátěže a volné tepovce končí mnohem dřív.Dyť to máš psáno tady v tom citovaném příspěvku z 14:46 dnes, tak jaképak, že až potom??? Nepředpokládal jsem, že bude někdo tak...doplň si sám, že by bral přesně 45 min. o kterých jsem psal včera v 20:02 doslova, neboli byls jediný, zbytek pochopil, že je to čas +-, což jsem pro jistotu doplnil v oněch 14:46 dnes přímo pro tebe...:-).Nevím, co se ti nezdá na rozpažkách, které jsem zmínil kvůli cvičení velkých svalů, tedy tady konkrétně prsa. Ano, mohl jsem zmínit třeba bench, ale první mi blejskly hlavou rozpažky, ale cvik nebyl podstatný v tom příspěvku, ale posilovat největší svaly. Edit: A benche jak vidím, jsme zmínil taky, takže nevím, co se ti nezdá na rozpažkách v rámci cviků na prsa, čili na jeden z největších (ne největší, kdybys toto spojení opět nepochopil:-)), svalů v těle. Upraveno 14. května 2017 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Kluci ja bych neresil moc minuty a kdy se co pali.Proste je dulezity makat 5krat tydne,pridat kardio a jist mene.Je uplne jedno jestli si dam rano burger nebo rohlik se sunkou.Stahnete si kaloricky tabulky,piste si prijem a hned vidite jak jste na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se