Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Myslim ze nekdy pred rokem sem tu psal ze sem si koupil sisku uheraku a byla to takova meka srajda bez chuti a zapachu ze nakup kremesniku misto uheraku celkem chapu ...... nemeni to nic na tom ze je jogurt divnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ták :).  Je fakt ,že jsem s tou celou šíštičkou (od 5.15. á 400gr) trochu přestřelil,ale zvládnout by se to bezesporu zajisté dalo :) .

Skutečnost je takováto :  a já sám   ....       hamoun   :photo:

post-27300-0-38523000-1512855000_thumb.jpg

Mno , ....   úprava: přes půl šištičky a sám  ...   a stydím se   :)

Jo, šlupky fakt nežeru   ... ani u jiných podobných  :))   .

Upraveno uživatelem bobi
Odkaz ke komentáři

Lepší salám než Pick  asi neznám,i když,někdy v 77 roce jsem v Bulharsku jedl jakýsi jejich salám takový plochý,tvrdý,opletený hustě provázkem a chutnal skvěle. dodnes si to pamatuju. Domorodci mi říkali,že je z oslího masa. Může být,byl fakt zvláštní a moc dobrý.

Bohužel i ten Pick je dnes asi jako všechno u nás tak trochu podvod na zákazníkovi.

Klasický Uherák je šiška asi 40 cm dlouhá s visačkou v barvách země kde byl vyrobený. Do bedny se jich vejde určité množství a váha.Zbytek do váhy v bedně jsou takzvané dovažky o váze cca 300-450g sice taky s visačkou,ale kvalita je taková ta ze dna míchací díže.

Germany sní ty dlouhé salámy a ty krátké skončí kde ?  Hádejte.

Váš Kauf-----nd

Odkaz ke komentáři

Lepší salám než Pick asi neznám,...

Bohužel i ten Pick je dnes asi jako všechno u nás tak trochu podvod na zákazníkovi.

Klasický Uherák je šiška asi 40 cm dlouhá s visačkou v barvách země kde byl vyrobený.Germany sní ty dlouhé salámy a ty krátké skončí kde ? Hádejte.

Váš Kauf-----nd

A jéje:) při plným respektu k tobe, tohle je takovej blud, jako tvrdit, ze v českým Lidlu mas německy zboží...

Ja tady u nas v Bavorsku :D moc prodejen s dlouhým pickem neznám, vlastně nevím, kde bych ho koupil, standard je, ze tu koupíš ten nejmenší za 4.9?

Tak si myslím, ze ty dlouhy zerete vy v Čechách a chudáci bavori bašti trn hnus ze dna míchaci nádoby...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...