Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Myslim ze nekdy pred rokem sem tu psal ze sem si koupil sisku uheraku a byla to takova meka srajda bez chuti a zapachu ze nakup kremesniku misto uheraku celkem chapu ...... nemeni to nic na tom ze je jogurt divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 bylo by zajímavé po létech znát názor zakladetele vlákna ...sežrat šišku uheráku jen tak? jste fakt divní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Kdyz si jednou za rok koupim 400g, tak to mam kolikrat i na vic dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 ežrat šišku uheráku jen tak? jste fakt divní... A bez chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 A hlavně tam píšou, že šlupka není k jídlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 bylo by zajímavé po létech znát názor zakladetele vlákna ...sežrat šišku uheráku jen tak? jste fakt divní...Šiška dovnitř, šiška ven, uroboros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) No ták . Je fakt ,že jsem s tou celou šíštičkou (od 5.15. á 400gr) trochu přestřelil,ale zvládnout by se to bezesporu zajisté dalo . Skutečnost je takováto : a já sám .... hamoun Mno , .... úprava: přes půl šištičky a sám ... a stydím se Jo, šlupky fakt nežeru ... ani u jiných podobných ) . Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Lepší salám než Pick asi neznám,i když,někdy v 77 roce jsem v Bulharsku jedl jakýsi jejich salám takový plochý,tvrdý,opletený hustě provázkem a chutnal skvěle. dodnes si to pamatuju. Domorodci mi říkali,že je z oslího masa. Může být,byl fakt zvláštní a moc dobrý. Bohužel i ten Pick je dnes asi jako všechno u nás tak trochu podvod na zákazníkovi.Klasický Uherák je šiška asi 40 cm dlouhá s visačkou v barvách země kde byl vyrobený. Do bedny se jich vejde určité množství a váha.Zbytek do váhy v bedně jsou takzvané dovažky o váze cca 300-450g sice taky s visačkou,ale kvalita je taková ta ze dna míchací díže.Germany sní ty dlouhé salámy a ty krátké skončí kde ? Hádejte.Váš Kauf-----nd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Jo, Sibiu, na ten ale jen tak nenarazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Jo, Sibiu, na ten ale jen tak nenarazíšJJ díky za osvěžení paměti,byl to Sibiu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Lepší salám než Pick asi neznám,... Bohužel i ten Pick je dnes asi jako všechno u nás tak trochu podvod na zákazníkovi.Klasický Uherák je šiška asi 40 cm dlouhá s visačkou v barvách země kde byl vyrobený.Germany sní ty dlouhé salámy a ty krátké skončí kde ? Hádejte.Váš Kauf-----nd A jéje:) při plným respektu k tobe, tohle je takovej blud, jako tvrdit, ze v českým Lidlu mas německy zboží...Ja tady u nas v Bavorsku moc prodejen s dlouhým pickem neznám, vlastně nevím, kde bych ho koupil, standard je, ze tu koupíš ten nejmenší za 4.9?Tak si myslím, ze ty dlouhy zerete vy v Čechách a chudáci bavori bašti trn hnus ze dna míchaci nádoby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Loni jsem kupoval Pick v německu. 400g za 7ecek v akci. Porovnával jsem složení s tím naším a byly totožné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 to že má stejný výrobek stejné složení neznamená že bude stejně chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Chutnali stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Vozím si PICK z Maďarska a Rakouska celkem běžně a je to pořád to samé. Jednou jsem ho dokonce dovezl i z Itálie, páč jsem ho potkal ve kšeftu cestou domů a taky to bylo stejné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 tak to maj asi stejný složení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Nevím, to jsem nestudíroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 tak to maj asi stejný složení ;D voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Pokud můžu doporučit tak kromě klasikého Picku o kterém vlákno je,kupuju od stejného výrobce jeho salám Tiszai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 "A pak že nerostou" Dneska při cestě do PL (Kaufland Náchod) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se