Kat251 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Pánové tak za mě asi nejškaredší Portugaly... Nějak si nemůžu pomoct....
Kat251 Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Jinak jedná se o nové Portugaly k 30výročí smrti Güntera Blümleina....
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Hlasovat nebudu,protože mi tam chybí možnost"c",kterou bych třeba nazval"Líbí,ale s výhradami".Tak příkře bych je neodsoudil,kdyby nebylo toho zlata,tak jsou naopak velmi parádní.Ale může to být jen můj názor.
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 No v reálu to bude výborný. Zlatý ručky a čísla portugalům sluší, ale je lepší to podpořit hnědým řemenem.
Kat251 Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 V 22. 12. 2011 v 18:21, 'bandicoot' napsal: No v reálu to bude výborný. Zlatý ručky a čísla portugalům sluší, ale je lepší to podpořit hnědým řemenem. do teď jsem nemohl přijít na to co mi na nich vadí, máš pravdu, řemen by měl být jinej...
IWCmann Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Osobně si myslím, že to jsou krásné, klasické hodinky. Portugaly takové, jako byly kdysi. Takže mě se líbí, a navíc vyrobené na počest člověka, který dostal firmy IWC, JLC a Lange na místo, kde jsou dnes.
Kat251 Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 V 22. 12. 2011 v 18:46, 'IWCmann' napsal: Osobně si myslím, že to jsou krásné, klasické hodinky. Portugaly takové, jako byly kdysi. Takže mě se líbí, a navíc vyrobené na počest člověka, který dostal firmy IWC, JLC a Lange na místo, kde jsou dnes. To ano, zde článek o této osobnosti... odkaz
milli Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Mně se líbí všechny Portugaly, ale nelíbí se mi způsob, jakým dělá IWC limitované edice. Ty hodinky nejsou zvláštní ničím jiným, než že použili retro-font na ciferníku a na dýnku že by byla rytina? A vám se to pane Horník jako líbí? :-)
kerob Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 portugaly mam na ruce a jsem spokojeny,je to spica, mam je chvili, ale suprovka!!!
gcom Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Já nosíval portugaly v chronu, dokud jsem je nepochopitelně nepostil dál. Tyto na mě působí dost nudně, a to i na oblekovky . Nesedí mi ani zlaté minutové puntíky. V reálu jsem je však nikdy neviděl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se