Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 15:31, 'Traveller' napsal:

Ty Golany vypadají fajn, tedy kromě té hdinové ručky - ta mi přijde taková nedomrlá (prostě malá)...

ono ji hodně opticky zmenšuje to černé rámování....

• po 5 týdnech...
Odesláno

xXx8xXx : díval jsem se na ně v obchodě, jsou velké jak kráva. Jestli je tvoje ruka snese, tak proč ne. Jelikož mám SRP043, tak tenhle ciferník já rád.Škoda, že vnitřní otočná luneta není potapěčská. Za tyhle peníze asi není nad čím dumat. Buď se ti líbí nebo ne. Mě osobně by chybělo nějaké světýlko,protože nedělám si iluze o Casio lumi.

Odesláno

Vdaka za reakciu, prave tej velkosti sa obavam, kedze mam iba 17cm obvod, ale frajerke sa pacia velke hodinky, cize ona by bola rada, keby som ich mal, len ci by to nebolo az moc :)

Odesláno

Ty Golany na kůži nestojí o moc víc. Tuším že na Amazon.com je mají něco přes 70 USD, pošta 35 USD a pak u nás jen 20% DPH, protože se to vleze do limitu 150 EUR. MOc se mi líbí a dost mě lákají ale asi to vidím, že si urvu od úst a nakonec si stejně pořídím bondovky v quartzu. Ale fakt mají ty Golana kouzlo, být tebou neváhal bych.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Oprava, cena je 80 liber a doprava 5...což mi stejně pořád jako slušná cena...pravda, v Orientech za tuhle cenu automat, ale to logo....

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím všechny, jsem tu nový a hledám hodinky ve stylu potápek kolem 6000 kč, nechci zbytečně zakládat nové vlákno tak pokračuju tu, hlavní pro mě je odolnost pro plavání, QUARTZ,safírový sklíčko(pokud možno), jednoduchý dezign-žádný chrono, nebo něco ve stylu Traser super sport blue , ale i black -ty bych i koupil pokud někdo má v dobrém stavu, bohužel nemůžu zatím do inzerce, jinak už by tam byla poptávka.

Díky moc Martin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...