Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

vítám Tě do klubu inženýrskejch, věřím, že se Ti časem budou líbit víc a víc. Voni jsou fakt zábavný dlouho, protože ten cifr ten krásně plastický , pouzdro má bezvadné linie. Co se týká Da Vinci, never say never, ale zatím mě hodně baví, to je totiž ještě větší estetický cirkus na zápěstí, ale neboj, vím o Tobě.

Odesláno

Diky vsem. Odpovim na vse zitra, ted jen k posledni fotce. Je to skvela kompozice, ale jak jsem psal, je to ofiko foto. Tedy oficialni IWC desktop fotka. Uz ji sice ztahli z nabidky wallpaperu v member sekci, nebo jsem ji tam aspon nenasel, ale porad je to samozrejme jejich.

Návštěvník Snow
Odesláno

Moc pěkné hodinky Hasňo, lepší než současný model.

Ostatním posílám větší snímek Tvé poslední fotky.

Odesláno

Jsou moc pěkný, gratuluju. Sám jsem nad nima hodně uvažoval a už je skoro koupil... pak jsem se mi to v hlavě přehodilo na Explorery...

Odesláno

parre: Nove Exp. II v bile jsem mel taky v hledacku. Ale prehouplo me to sem. Aspon je to tu pestre. :-)

Snow: Diky, vim, ze mas Ingy rad. Tyhle ale jsou soucasti soucasne nabidky, ne?

lastam: Necham to uzrat. Jsem naruzivy sprckar. Guma, to je moje. Bracha ja stejny, HydroConquesty, co jsem mu dal ke ctyricatinam s obema tahy okamzite prevliknul na gumu. Takze nevim. Navic pri cene toho tahu nevim, jetli bych ho nesetril a jenom by mi nelezel v policce. Taky ten soulad barvy a struktury mezi ciselnikem a tou gumou je uzasny. Opticky je ta guma taky mirne odlehcuje. Proste, necham to uzrat. Nevim, jestli by tech 40k nebylo lepsi nechat jako zaklad pro pripadny prodej Da Vinciu Romanem. :-)

Mozna by IWCman mohl hodit do placu na cem tyhle Ingy nosi casteji. On ma ty same a oba tahy.

sonny.c: No, to by asi nebyl moc esteticky zazitek. Ber to tak, ze bych mel dat 20 kilo dolu. :-)

Odesláno

parre: Nove Exp. II v bile jsem mel taky v hledacku. Ale prehouplo me to sem. Aspon je to tu pestre. :-)

Snow: Diky, vim, ze mas Ingy rad. Tyhle ale jsou soucasti soucasne nabidky, ne?

lastam: Necham to uzrat. Jsem naruzivy sprckar. Guma, to je moje. Bracha ja stejny, HydroConquesty, co jsem mu dal ke ctyricatinam s obema tahy okamzite prevliknul na gumu. Takze nevim. Navic pri cene toho tahu nevim, jetli bych ho nesetril a jenom by mi nelezel v policce. Taky ten soulad barvy a struktury mezi ciselnikem a tou gumou je uzasny. Opticky je ta guma taky mirne odlehcuje. Proste, necham to uzrat. Nevim, jestli by tech 40k nebylo lepsi nechat jako zaklad pro pripadny prodej Da Vinciu Romanem. :-)

Mozna by IWCman mohl hodit do placu na cem tyhle Ingy nosi casteji. On ma ty same a oba tahy.

sonny.c: No, to by asi nebyl moc esteticky zazitek. Ber to tak, ze bych mel dat 20 kilo dolu. :-)

Jak už jsem psal do sekce IWC srdečně gratuluji ke skvělým hodinkám. Na tahu vypadají více společensky, na gumě jsou sportovnější a i guma jejich váhu lépe drží na ruce, pokud se nosí více navolno. U mě je poměr nošení guma/kov tak půl na půl. Navíc pokud se rovnou nekoupí na tahu, tak pozdější jeho dokupování je finančně hóóódně náročné a už přestává dávat smysl. Pravdou ale je, že jsem vymazlenější tah neviděl a jeho propracovanost a napasovanost k hodinkám bere dech.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...