sashator Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Hasňo, možná trochu blbej dotaz, ale kolik zhruba tak nalítáš ročně (měsíčně)?...podle fotek jsi v letadle častěji než já v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Na tie lumi fotky Tvojej "svatej IWC trojice myslíš, že? Špeciálne som zvedavý na Inžinierky... (Vďaka .-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 F.B.: Sorry, vim, ze jsem slibil a nedodal. Jednou dodam. Ale ve zkratce Vincky nesviti vubec, Ingy normalne, spise mene, Piloty hodne moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) V letadle jsem tak primerene casto. Po vanocich bych mel atakovat dvousty let. Ale kdo vi, jak to bude, taky muzu byt zitra na pracaku, uz jsem si jeden takovy strih zazil. Upraveno 27. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) F.B.: Sorry, vim, ze jsem slibil a nedodal. Jednou dodam. Ale ve zkratce Vincky nesviti vubec, Ingy normalne, spise mene, Piloty hodne moc. Určite Michal, dočkám času, ako husa klasu Hmmm, Vincky nesvietia vôbec? Tak to je škoda... F. Upraveno 27. září 2013 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Neco s popiskama pro orientaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Je treba si uvedomit, ze to je focene pres mlecne okno letadle pres opar a mraky. Zkusim nekdy udelat nejake normalni fotky. Taky se na tom podepisuje ten dowgrade pri uploadu tapatalkem. Jinak ten fotak sam o soe foti docela dobre. Upraveno 28. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Norsko už z letadla vypadá jako krásná země. A Bergen by me zajímal kvůli místní death metalové scéně a jejich pozůstatcích a kořenech. Měl jsem několik zajímavých pracovních nabídek, ale su konzerva a kysnu v Praze. Takže asi nepoznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Ty popisky jsou úplně luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Prostě perfektní vlákno...Norsko mám rád od chvíle, co jsem před rokem chodil na norštinu do školy a něco se o tom dozvěděl ... Btw. už jsi měl Smalahove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Tak to jsem nemel. Ja radsi pecenou jehneci nozku se smetanovymi bramburky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Já už se těším na kondenzovanou mlhu...To je teprv dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Stromy uz jsou hole, venku zima jak cyp, medvedi uz chrni. Babi leto si tu asi neuzijete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dikes, to je mile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Dneska jsem se po ceste z prace zastavil u kamarada v garazi. Prave maka na renovaci jednech Jaegeru. Jaeger Massey Ferguson s nekolika reversama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Dneska jsem se po ceste z prace zastavil u kamarada v garazi. Prave maka na renovaci jednech Jaegeru. Jaeger Massey Ferguson s nekolika reversama. ta červená je luxusní ... ty budíky taky nemají chybu ... hodinky nepotřebují komentář ... už se jenom nabízí, že by jsi nás táto někam vyvez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Nemam Tecko. Ale to vis, ze bych se rad aspon projel po dvore. Snad mi to pujci. Kupec to koupil za 30k v ceskych i s novym nahradnim motorem. Ten uz je tam nainstalovany. Ta cervena je primo od Fergusonu. Az to dodela, tak nahodim nejake Vinatzky a vyrazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldeamus Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 S "mírným" zpožděním uznale pokyvuji hlavou nad ájdabljúsí, snad také jednou... gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 S "mírným" zpožděním uznale pokyvuji hlavou nad ájdabljúsí, snad také jednou... gratulace Napiš členovi Čendík SZ, aby Ti vysvětlil, jak se čte IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 ...tento IWC příběh by Czendik neznám, kucíí!Alda Ti ho dnes v hospě nastíní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se