Potkan Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Ten tah byl dobra volba, je super. Velka gratulace! Mne by se libily bily Plastiky na tahu, ale nemam takovou pracku jak ty Upraveno 22. října 2013 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Do bilych Plastiku sel ten Nemec, co mi je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Zpet na origo remenu. Civilnejsi, ne takovy combat feel, asi u nej nejakou dobu zustanu. Uvidime, ten DiModel je zase mekkoucky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tady zadny svatek neni, takze pekne do modraku! Ale vecer si na pocest Vladi Misika naliju alespon jednu sklenku. Mame doma toho kluka radi uz od meho detstvi, kdy se s nim tata pracovne potkaval, a hned, jak prijedu do Ceska, tak si v ramci sve osobni, privatni, dlouhodobe akce "Sponzoruj si sveho sympataka" koupim nejake dalsi jeho CD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 "Co ti dám lásko pod stromeček, kazetu z Aljašky s nahrávkou vlčích smeček..." S tím tahem mají kule Michale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dik. Aspon se budou lepe prodavat az me vyrazi z prace. Lita tu po HQ skupika najemnych vrahu, co maji za ukol zestihlit organizaci a nebrat ohledy. Rikaji si "Task Force cost effektiviserende tiltak og kostnadsreduksjon" a vypadaji zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Po nejakem case zase slunicko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) Zase po dlouhe dobe do vzduchu. Coz samozrejme determinuje ranni vyber casostroju. Upraveno 31. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 skupika najemnych vrahu "Task Force cost effektiviserende tiltak og kostnadsreduksjon"Ty mame taky, akorat jsou to Francouzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Jo jo, reznici nikdy nemeli nouzi o zakazniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Nova A3. Neni to uplne spatne svezeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Nova A3. Neni to uplne spatne svezeni. ja z ni byl docela zklamany.. pouzite materialy se podle me spis hodi do Opla Corsy.. :/ale hodinky moc pekny, tam se nesetrilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) :-) Vetsinou z te pujcovny dostavam Aurisy, Priusy a podobny, mnou naruzive nenavideny, odpad, takze A3 je pozitivum uz jen proto. Ale i jinak docela ok. Docela ok muzika i s wooferem, S-tronic hladkej, trochu moc nizky posed, ale relativne dost mista, nic nedrnci, velke drzaky na kafe, fajne misto na Note3, BT audio, moznost nastaveni rizeni a prevodovky na komfort, co vic si prat. Zda se mi to vzdusnejsi, nez Golf VII, co jsem mel predminule. Upraveno 31. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Na ceste zpet. Pak pul hodky v cattle class SAS a jsem doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 A tak si tu zijem.. http://m.idnes.cz/clanek.A131031_150536_filmvideo_ts.idn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Dobytek cestuje ve vetsim pohodli. SAS a prostredni sedadlo, to je lahudka. Zlata Tatra T3, kterou jsem jezdil na vysce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Konecne doma. A ted sup do postele, jsem nejaky nachcipany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 A tak si tu zijem.. http://m.idnes.cz/clanek.A131031_150536_filmvideo_ts.idn Kdybych tam nebyl, tak řeknu, že Norci jsou kokoti, ale takhle mi to příjde jakože oukej.Dlouhé večery a chlast je tam drahý a tak dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Nova A3. Neni to uplne spatne svezeni. Nejlepčí je ta nálepka diesel pro blondýny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 To mě taky ze začátku rozsekalo, říkám, co jim hrabe u Audi Ale u auta z půjčovny úplně běžná věc, v Africe to píšou půjčovny přímo na volant ... Nejlepčí je ta nálepka diesel pro blondýny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se