Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Zmiznul mi tu prispevek, asi jsem neco spatne zmacknul. Mam tam cely dilek. S pulkou mi to bylo moc akorat. Netlacil me, ale neslo s nim hnout, sedel jak ulity. Tak nenosim ani hodinky na kozenem remenu. Musi mi trochu chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Příspěvek Ti nezmiznul. Prdnul si ho do RAW denimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Jsem kokot. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Z fotek to nějak nepoznám, tak bych se rád zeptal v čem je ten IWC systém zkracování tahu famozní, kromě toho, že potřebuju dva šroubováčky a u běžného tahu pouze jeden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Na to stačí napůl zlomené párátko. Půlkou stiskneš čudlík uprostřed (na pružině) a druhou vysuneš uvolněnou stěžejku. Žádný šrouby, nic co by se mohlo samo povolit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Fajn, to jsem nevěděl, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Nekdo tu asi pred sto lety chtel lumi. Junior na ceste ze skolky usnul, tak jsem delal kraviny. Chcel, a dostal. Ďakujem :-) Ono to na tej fotke teda nevypadá vôbec zle. Z toho čo sa o tej lumi hovorí som mal pocit, že to bude úplná bieda...Ale v porovnaní s IWC-čkami asi bude, alebo? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Neni to zadna slava, na tech fotkach je to cerstve nasvicene svetlem. Pilotky mi sviti lepe, o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Letos naposled pilotky. Zitra oblecu Ingy a sundam je az v pulce ledna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tenhle chvostořemen mi k nim nesedí. To je novinka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Neni, uz jsem ho mel jednou nasazeny. Musim rict, ze je pohodlnejsi, cti mekkci, nez original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 .....Asi jim tu selanku trochu ozivim. Danove me nebudou mit radi.... No a jak se rika "odrikaneho nejavetsi krajic." Od unora budu mit noveho sefa. Dana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Dobra zprava, Da Vinci jsou zpet ze Svycarska u dealera, bude pekny zacatek roku. Spatna zprava, kvuli pocasi zrusili lod, takze odjezd na vanoce se komplikuje. Grrr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Jsem kokot. Sorry.Jsi, ale už jsme si zvykli woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Jsem kokot. Sorry. Jsi, ale už jsme si zvykli woe Ty se radsi ozvi maroshovi, nemuze te sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Už jsme spolu mluvili, máš u mě hubana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 V manzelske posteli budes ale s maroshem. No, nejak to prostridame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Je dimenzovaná na 250 kg? jinak jdeme k zemi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 V manzelske posteli budes ale s maroshem. No, nejak to prostridame. tak jsem se těšil, že se s Váma konečně potkám osobně ? trochu začínám váhat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Je dimenzovaná na 250 kg? jinak jdeme k zemi! Je uprostred podeprena porosilikatovou cihlou. To snad nerozdrtite. Nebo to prehodime a v manzelske budem my s honzoushem. Druha moznost jsou totiz sice dve samostatne postele, ale mezera mezi nimi je asi 10 cm a to samozrejme nikoho nezastavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se