tombed Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Na těch samostatných jsem přece s Honzouchem spal po Brusákovi... To bylo za časů, kdy jsi ještě byl s Maroshem pár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 V manzelske posteli budes ale s maroshem. No, nejak to prostridame. tak jsem se těšil, že se s Váma konečně potkám osobně ? trochu začínám váhat ? Kdo se boji sere v sini. Chachar z Ostravy vydrzi ledacos! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Na těch samostatných jsem přece s Honzouchem spal po Brusákovi... To bylo za časů, kdy jsi ještě byl s Maroshem pár Vsak dovolenou zase stravime spolu na letisti. Uvidime kdo kde padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Kdo se boji s..e v sini. Chachar z Ostravy vydrzi ledacos! no nevím ? jenom chlapi aby jste nad tím neztratili kontrolu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Sem se vrátil z futsalové vilijovky, mám ho tak na půl. Je mi úplně egal s kým strávím jednu noc, bo budu stejně polopřidroušeném stavu.Nikomu neprovětrám kaďák. Takže i ten, kdo se bojí, kálí v předpokoji, nemusí nic naznačovat a může být v oukeju. Spíš mě rmoutí ta absence přívozu do Dánska.Please, o info o vývoji situace...Dík. P.S. Hovořil jsem s kolegou(jak jsme se bavili), co jezdí do Kielu a ta Adolf Hitler strase z betonových panelů je asi v délce cca 60km(ve dvou pruzích v jednom směru) a to jen na trase k domovině, opačně bez drncání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Sem se vrátil z futsalové vilijovky, mám ho tak na půl. Je mi úplně egal s kým strávím jednu noc, bo budu stejně polopřidroušeném stavu. Nikomu neprovětrám kaďák. Takže i ten, kdo se bojí, kálí v předpokoji, nemusí nic naznačovat a může být v oukeju. Spíš mě rmoutí ta absence přívozu do Dánska. Please, o info o vývoji situace... Dík. P.S. Hovořil jsem s kolegou(jak jsme se bavili), co jezdí do Kielu a ta Adolf Hitler strase z betonových panelů je asi v délce cca 60km(ve dvou pruzích v jednom směru) a to jen na trase k domovině, opačně bez drncání. Situace trva, odjezd mozna v nedeli v poledne. Klasika. 60 kilaku je sakrys docela dost. Si dojebu tlumice a kola. Uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 No, mame zabaleno, vsichni nateseni, Ingy nastavene. Ujel jsem zatim jen vzdalenost z garaze pred dum a uz mame 24 hodin zpozdeni. Pocasi a kapitan lodi nejak nemuzou najit spolecnou rec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 No, mame zabaleno, vsichni nateseni, Ingy nastavene. Ujel jsem zatim jen vzdalenost z garaze pred dum a uz mame 24 hodin zpozdeni. Pocasi a kapitan lodi nejak nemuzou najit spolecnou rec. No nic, zachlastáme sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Jsme na lodi, ale vlny jsou brutalni. Doufam, ze tech 8+ hodin neprobliju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 V Norsku je na Štědrý den nejsledovanějším pořadem česká Popelka Docela bych chtěl slyšet Libušku předabovanou norským národním umělcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 V Norsku je na Štědrý den nejsledovanějším pořadem česká Popelka Docela bych chtěl slyšet Libušku předabovanou norským národním umělcem to bych si pouštěl v autě, abych neusnul ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Jednoduše paráda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 A to je jako co? Ježíšek? Fajne Damaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Jen srovnani. Damasko jsou stale v Kubsonove kufriku pokuseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Ach tak, ale jsou fešne (čti underestimated). Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Tak konec dlouheho mejdanu. Na dva tydny zpatky do prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 V Nemecku tezka pohoda. Slunicko, prazdne cesty, zadni zmrdi za volantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Smutne vzpominky na zeleznou oponu mezi dvema Nemecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) V Dansku pak nastalo prave ridicske dopusteni. Slejvak, provoz, piloti bez rozumu a pudu sebezachovy. V prevazne vetsine Polaci. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se