Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sem se vrátil z futsalové vilijovky, mám ho tak na půl. Je mi úplně egal s kým strávím jednu noc, bo budu stejně polopřidroušeném stavu.

Nikomu neprovětrám kaďák. Takže i ten, kdo se bojí, kálí v předpokoji, nemusí nic naznačovat a může být v oukeju.

Spíš mě rmoutí ta absence přívozu do Dánska.

Please, o info o vývoji situace...

Dík.

P.S. Hovořil jsem s kolegou(jak jsme se bavili), co jezdí do Kielu a ta Adolf Hitler strase z betonových panelů je asi v délce cca 60km(ve dvou pruzích v jednom směru) a to jen na trase k domovině, opačně bez drncání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem se vrátil z futsalové vilijovky, mám ho tak na půl. Je mi úplně egal s kým strávím jednu noc, bo budu stejně polopřidroušeném stavu.

Nikomu neprovětrám kaďák. Takže i ten, kdo se bojí, kálí v předpokoji, nemusí nic naznačovat a může být v oukeju.

Spíš mě rmoutí ta absence přívozu do Dánska.

Please, o info o vývoji situace...

Dík.

P.S. Hovořil jsem s kolegou(jak jsme se bavili), co jezdí do Kielu a ta Adolf Hitler strase z betonových panelů je asi v délce cca 60km(ve dvou pruzích v jednom směru) a to jen na trase k domovině, opačně bez drncání.

Situace trva, odjezd mozna v nedeli v poledne. Klasika. 60 kilaku je sakrys docela dost. Si dojebu tlumice a kola. Uvidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...