Hasňa Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Po servisu, jako nove. 4200,- NOK. <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Zase po mnoha letech s folii. Pekne. Predani typicka norska smudlacka. Spinave hodinarovy ruce, v silonovem sacku mezi dalsimi padesati sacky, bez travel pouzderka, bez pekne holky, na holem pultiku, bez podlozky, bez vseho. No proste norska bida. Neukradli by nikomu, nikdy a nic, ale styl a manualni zrucnost teda nemaji. <br /><br />Jinak Vincky jsou zase v tip top forme.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Upraveno 8. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 jsou paradni, co vsechno bylo servisovano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 rek bych strojek a pozdro, remen asi ne, ale tezko rict.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 A jak zvládli přebroušení/přeleštění pouzdra? Jsi spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Jo, pouzdro a strojek. Remen je puvodni. Ono to nebylo dobite ani pred tim. Hodinky vypadaji, jako nove a jsou zase dva roky v zaruce. Remen se nejak neopouzivava, takze vypada taky, jako novy. Pres tyden vyzkousim presnost. Doufam, ze neporusi tradici mych ostatnich IWC, tedy +2s/d. Spolek pratel Jehovy radi, abych je prodal a koupil DK101. No, nevim.<br /> Upraveno 9. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 IWC za Damasko? Jeste neni april.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 IWC za Damasko? Jeste neni april.. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 IWC za Damasko? Jeste neni april.. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 IWC za Damasko? Jeste neni april..1-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Napsal jsi to zbytečně dlouhé.Damasko? Jeste neni april.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Jsem povrchni a MI mi porad neco rika. Nektere veci maji jehovisti vyborne, o tom zadna, a na zivo jsou DK101 prekvapive charismaticke, na tak studene technicistni znackum Ale faktem zustava, ze jsem stale spise priznivce krevni transfuze. Libi se mi mit na ruce, mimo ostatni veci, i to tezkotonazni logo a vse, co prinasi. Mimochodem, znate? Byl mesic aprilna zahrade chlap ryl.Nahle mu do ustvletel chroust. Kdo pozna autora? Upraveno 9. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Plíhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 IWC za Damasko? Jeste neni april..+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Plíhal. Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Za stejneho zdroje je: Predstavil jsem tetce sileneho vedce.Provedl ji trepanaci na te jeji lebce. Byl jsem tu, nebyli jste doma.Prijdu vecer. Atomova puma. Mezi dvema mosty byla jsi na me sprosty.Zato na moste byly radoste. ... Vodnasky & Skoumal. Upraveno 9. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ty DaVinci jsou neskutečný...vážně paráda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se