Návštěvník Alda Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 To sladeni tahu s pouzdrem je vyborne. Na kaucuk uz se moc nedostane ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 No od te doby, zo mam tah tak ani jednou. Ale na kuchani makrel, az v kvetnu prijedete a Lukas zase neco chyti, vezmu gumu, je prece jen vice tool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Takove krasne rano by to bylo,....kdyby mi na ramenou nesedela stokilova opice a v zile nekrouzil zbykac obrich rozmeru.<br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Fakt ho máš, jak vidle, když sis u baráku popletl auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Fakt ho máš, jak vidle, když sis u baráku popletl auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Tak konecne na ceste domu po dvou dnech servisovani auta u kamarada v garazi a soucasneho intenzivni chlastani. Jeste pujde do lazni kastle k novemu kamaradovi z Ceska, co kastle dela a zlikviduje rezava mista a Kacko bude jako nove. Btw., vypravo, lod ma novy lak, nove sklo uz je hotove, motor naskakuje na prvni trhnuti snurou a vzadu jsou dne fungl nova samostatna sedadla. <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />A takhle to vypadalo predevcirem na horach. To sum te paradoxy.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Upraveno 25. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Vzkaž paní ženě, že má parádní běžkařský outfit. Běžkovat v kabotě jsem ještě neviděl...Ale sněhu fakt festovně. P.S. Co je vzadu nového na lodi mě vůbec nezajímá, já jsem skiper a držím se jen volantu vulgo kormidla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loni Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 parada. prisli postou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 parada. prisli postou??? misliš ty bješki? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Aspon nekdo u nas doma to dotahl tak daleko, ze je v knihach.<br /><br /><br />Foto: sect<br /> Upraveno 28. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Fajna literatura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Aspon nekdo u nas doma to dotahl tak daleko, ze je v knihach.<br /><br /><br /Foto: sect<br />jakože se jedná o tvé foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Pilotky zase na cestach.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Pilotky zase na cestach.<br /><br /> vypadá to, že jsi je vzal ( na oplátku ) taky na cesty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Donutil me ohoz. K mansestrovemu saku a tattersall check kosili nic jineho nemam. Ale jsem ultraopatrny. Cekam jen na tvuj signal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Slusi jim to neskutecne. A u mistra krejciho vznika novy remen. Juch. <br /> Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Donutil me ohoz. K mansestrovemu saku a tattersall check kosili nic jineho nemam. Ale jsem ultraopatrny. Cekam jen na tvuj signal. nejraději bych měl oboje ? ale to je signál, který asi fungovat nebude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Mas dvoje BP. Jedny konfekcni, jedny limitni. To je nerozum. Ten scenar, mit to nejlepsi z obojiho, tedy limitni BP a aniversary PV, ti lezi na stole. Tedy bartr plus doplatek z me strany a vsichni budou happy. Staci jen dat signal. Chronobeskydaci a chronokarvinak sem jedou v kvetnu a muzou poslouzit jako provereny zasilatelsko- dodavatelsky tym. Prevody zvladnem taky, to uz mame nacvicene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Jeste hodinu za volantem a jsem doma. Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se