Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

Tak částečně máš pravdu. Ale snad každému se stalo, že hodinkami někde o něco zavadil. Záleží, jak šikovně zavadíš. AR je fajn věc, ale...

..jj i mě se stalo..samo tam kde to nejmíň čekáš a to jsem dost opatrný..tak snad neorvu AR..:smile_anim:..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mě by ani nějaké vlasové mini škrábančky na AR, které nejdou při běžném pohledu vidět nevadily. Dost mě prudilo neustále upatlané sklo. Nakonec dostaly hodinky pořádnou šupu a bylo po AR :D Tak jsem ho odleštil a jsem spokojený :D

..no patlá se to hrozně..:smile_anim: čím lepší AR tím víc patlanců.. :D

Odkaz ke komentáři

Pri nakupech byly bohuzel jedine hodinky v uzsim vyberu bez vnejsiho AR. Podle toho se dneska uz bohuzel neda vybirat. To by si clovek nekoupil nic. Nastesti, jak uz tady bylo receno, se nejedna o terminalni stav a naprava je jednoducha. Upatlane je zatim nemam, ale mam je velmi kratce a taky na ne porad cumim jako debbill a pri kazdem nahledu je samozrejme otru.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Uplne mi tenhle Tvuj nakup uniknul. Gratuluju! Podle me nejzajimavejsi IWC s cenovkou do 300k. Jen bych si dovolil podotknout, ze bych skrabance nelestil, za prve budou pribyvat stale dalsi a dalsi, a za druhe to k nim proste patri. Ostre hrany, technicistni design a sem tam nejaky sram. A kazdy sram, stejne jako kazda jizva ,ma svuj pribeh!

Odkaz ke komentáři

Diky. Jsem si rikal, ze to nekomentujes kvuli tem diram v lunete, kde za chvili budu nosit pul kila norske prste. :-) Nezbyde, nez to jednou za rok promyt wapkou. :-)

Ja mluvil o skrabancich na vnejsim AR. Ze az se to skrabne, tak ho sundam cely. Ty mas tu vyhodu, ze tenhle problem vubec nemusis resit. To se mi na Roladach silene libi, ze se nenechali znasilnit armadou metrosexualu a nenajeli na vnejsi AR. Je fakt, ze neposkrabane to vypada pekne, ale proste mi to nesedi k odkazu Ingu. Skrabance na pouzdu by me lestit nenapadlo. To jsem nedelal nikdy na zadnych hodinkach. Nevadi mi to a divam se na to stejne, jako ty, jizvy vypravejici pribehy a indikujici ono magicke "Member of the club form ...": Prosoupaneho Barboura bych si taky nenechal zalatat za nic na svete. Skrable sklicko je neco jineho, to bych asi nedal a vymenil ho, s obitym pouzdrem ale problem nemam.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Tak prvni vetsi sramy, pozarni sto kilove dvere na lodi. Brano bylo silnejsi a rychlejsi, nez ma levacka. Podle IWC reklamnich fotek na Mission Earth jsou to hodinky do nepohody, na expedice, na cestovani, odolne, nic je neprekvapi a tak,proste Ingy, tak jak byly vzdy zamysleny. No, tak jsem si to vzal k srdci a pomalu likviduju jejich zanovni, kancl-lestenkovy, netknuty vzhled a delam z nich nosice vzpominek a dukaz, ze nesedim doma na prdeli a hodinky jdou tu cestu plnou nastrah se mnou, takovy muj maly, osobni totem. Ty uz asi z domu nepujdou...

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

backoro, nic, co by neslo vylestit :D kazdopadne moje keramicky elvecka koupeny v unoru uz taky nevypadaj moc nove, a stim se i pocitalo. koupeny u AD, jmeno na karte, a ted uz nas cekaj jen zarezy na pazbe..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...