NERO.8 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) Už v krásné Praze, ale pořád nehatej a to mě nebaví. nechci radit, ale na průjezd Prahou bych si vzal aspoň trenky ? ( pokud nehatej znamená nahatej ) Upraveno 30. června 2014 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Kdy bude nazuto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Tak jsem zvědavý, co nazuješ. Snad to nebude nic žlutého, ladícího k těm Crocsům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Tak vám jedu náhodou kolem, tak jsem se zastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 spravny smer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Že by DK13, které zmizely z nabídky Chronoshopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Kurnik, to tu samy Perry Mason. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) Upraveno 30. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Užitečná zastávka na Dělostřílnách Gratuluju ke skvělému výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) Počasí na D1 strašné, ale aspoň už nejsem nahatej. Ještě, že Germáni umí udělat ruční nátah bez šroubovací korunky se 100m WR. Prostě kvalitka. Upraveno 30. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Gratuluju, parádní hodinky! Doufám, že dodržíš název vlákna a bude spousta fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Tomu říkám vyzrálá a promyšlená volba. Máš můj respekt.Gratuluji. By mně zajímalo, kolika lidem teď spadla brada ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Mě teda nespadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Na živo je to síla. Vlákno založím až doma u compu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 byla to cílená návštěva kvuli těmhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) Jo. Furt jsem se snažil odolat, ale Marosh je tak dlouho vychvaloval, že mě nakonec přemluvil. A mimochodem, mají tam skvělou anglickou Colu, kterou jsem neznal a prvoligový dvoučlenný tým, který jsem znal. Upraveno 30. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Na živo je to síla. Vlákno založím až doma u compu. Gratuluju, zásah do černého IMHO. Ostatně, vybrat si v Damasko nabídce trošku pěkný hodinky fakt neni sranda Užívej je ve zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Marosh doslova dotlacil Hasňu ke koupi. Ja to rikam porad. Ticha voda brehy mele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) Tak a jsi v Damasko sektě. Očipován Upraveno 30. června 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se