Hasňa Odesláno 3. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 :-) To tě mate ten famózní řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Praha high life... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Proběhlo to i tady, ale v tomhle vlákně je pár zajímavých příspěvků se kterými souhlasím. http://forum.tz-uk.com/showthread.php?t=305035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Tak, konec kapitoly. Byl to pěkný příběh, ale po pár letech nemám ani jedny Schaffky. Tohle krásné, dlouhé vlákno tedy dospělo ke svému konci. Všechny kusy skončily v dobrých rukou a jejich cesta fórem pokračuje. Mé okouzlení jedinečnou, německou technologií v nenápadném, anti-richkidsontwitter kabate mě omámilo a život jde dál v jiném vlákně. Howg. Upraveno 19. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Pri rychlom citani som namiesto "okouzlení" precital "poblouznení" , sa mi tolka sebakritika hned nezdala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 No, Marosh a Sibiř tam taky budou číst poblouznění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Bylo to tu pekny, zamack sem slzu a jde se dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 V tom případě mě těší, že jedny z těch rukou (nevím, jestli dobrých, ale snad jo) jsou moje. A neboj Michale nikde na ebay venku neskončí a ještě tady jejich fotku občas uvidíš.Nehledě na to, že i toto Tvé vlákno mě naklonilo k IWC hodinkám. Díky za něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Moc pěkné, velká gratulace. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se