Frostie Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Bergen i Norge? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 (upraveno) Riktig. Jeg bor i Norge. Btw., ten odlesk je fajny jak cyp. Je treba pochvalit sam sebe. :-) Upraveno 15. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Pocasicko v Kodani. Humus. Je to mazle, ale naladu to vystihuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Nalada i nadale "stoupa". Nastup do letadla, "skyt", "skyt", sorry, pristavime jine letadlo, vystup z letadla. Na ceste sem zase zavada na hydraulice. Bajecna letadla MD82. Amici se u vyrobniho pasu asi moc nestresuji. Jedine dobre zpravy dneska jsou, ze DaVincky jdou presne a ze 3, 5 kV trafo v me nove sitove pracce bude celozalite. Jinsk nic moc. Snad to druhe ero doleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Ve vzduchu si to trochu spravili. Chtel jsem rajcatovou stavu a manik s ana-digi Breitlingama mi nabidnul predmichanou krvavou Marii. Parada, ostre jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Mekdonald Dagles has landed. Uf. Ale dnes nebyl ten pravy den k cestovani. Letadlo pristavilo k vystupni nohavici a ta se pokazila metr od trupu. To je skoro k neuvereni. Vystupovali jsme zadnim nouzovym vychodem. Ted uz je pohoda. Testuju Laphroaix PX Cask. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 "No to je dost tato, ze jsi nas taky vyvez!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Ten den uz chybela jen ponorka, Den Haag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Prochazkou na vecu kolem peknych vyloh, odvoz z vecere stylove, Fleetwoodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 tvoje kombo je naprosto bezchybny, logicky, jediny, co ti tam chybi, jsou letni mission earth modry nebo bily.. kazdopadne tleskam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Domu, do Prahy, do Podoli, do lekarny, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) No, me by se libily bile Portugaly, nebo treba svetle Portofina osmidenky. Ale to az za dyl. Ty ceny pozbyvaji humoru. Btw. bile Mission Earth si koupil ten Nemec, co mi prodal ty cerne. Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Probehl jsem dneska Stavangerem a za vylohou mustniho AD meli Ingy ME na tahu. Tak jsem je hned otestoval. Uz dyl premyslim o koupi toho tahu. Je to brutal. Fakt poctivy kus krasne ocele. Dela Ingy daleko vetsi, je to uzasne opracovany, tezky a skutecne nasivni tah. Ovsem cena 12000,-NOK me trapi. Za pul bych nevahal, za 8 vzal, za 10 vahal, ale 12 se mi zda presprilis. Ale sedelo jim to, ne, ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Probehl jsem dneska Stavangerem a za vylohou mustniho AD meli Ingy ME na tahu. Tak jsem je hned otestoval. Uz dyl premyslim o koupi toho tahu. Je to brutal. Fakt poctivy kus krasne ocele. Dela Ingy daleko vetsi, je to uzasne opracovany, tezky a skutecne nasivni tah. Ovsem cena 12000,-NOK me trapi. Za pul bych nevahal, za 8 vzal, za 10 vahal, ale 12 se mi zda presprilis. Ale sedelo jim to, ne, ze ne.No já to tu kdysi psal, že ten tah je nej... Kdo nevyzkoušel, neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 A mel jsi pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 na tahu je to dokonale ! trosku sa tym sice zvyraznil faktor "missing bezel", ale mne by to neva, ma to svoj smrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Sluzebka, Bergen, vecere, nova bekovka, Ingy. Klasicky pondelni setup. Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 (upraveno) Just another day in paradise. Bergen, pristav, irska knajpa Scruffy Murphys, Guinness gone, Murphys comming, je trochu sladsi, a pochopitelne pritel na cestach - Inzenyskej. Edit: Smutny pribeh, Murphys se uz necepuje, nesel na odbyt. Tak zkouším Newcastle Brown Ale. Upraveno 27. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Ty Hasňo, samá hospa v tom Bergenu. Nějaká knihovna by se nenašla? Nebo nějaké fitko nebo mléčný bar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Aldo, ty me seres (to je skoro stejne ostre slovo, jako "debilni", snad mi Kamil neda ban, jako minule). Jeste par takovych pobidnuti a pujdu pro nej, on i perfektne sedel na ruce, uzasny full metal feel, zadna plecharina. Jenze to je petina jetych BP. Takze asi ne. Hmmm, jackpot jeste nepadl, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se