Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Nalada i nadale "stoupa". Nastup do letadla, "skyt", "skyt", sorry, pristavime jine letadlo, vystup z letadla. Na ceste sem zase zavada na hydraulice. Bajecna letadla MD82. Amici se u vyrobniho pasu asi moc nestresuji. Jedine dobre zpravy dneska jsou, ze DaVincky jdou presne a ze 3, 5 kV trafo v me nove sitove pracce bude celozalite. Jinsk nic moc. Snad to druhe ero doleti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Probehl jsem dneska Stavangerem a za vylohou mustniho AD meli Ingy ME na tahu. Tak jsem je hned otestoval. Uz dyl premyslim o koupi toho tahu. Je to brutal. Fakt poctivy kus krasne ocele. Dela Ingy daleko vetsi, je to uzasne opracovany, tezky a skutecne nasivni tah. Ovsem cena 12000,-NOK me trapi. Za pul bych nevahal, za 8 vzal, za 10 vahal, ale 12 se mi zda presprilis. Ale sedelo jim to, ne, ze ne.

post-606-1353513551,68.jpg

post-606-1353513568,18.jpg

post-606-1353513586,28.jpg

post-606-1353513598,78.jpg

Odkaz ke komentáři

Probehl jsem dneska Stavangerem a za vylohou mustniho AD meli Ingy ME na tahu. Tak jsem je hned otestoval. Uz dyl premyslim o koupi toho tahu. Je to brutal. Fakt poctivy kus krasne ocele. Dela Ingy daleko vetsi, je to uzasne opracovany, tezky a skutecne nasivni tah. Ovsem cena 12000,-NOK me trapi. Za pul bych nevahal, za 8 vzal, za 10 vahal, ale 12 se mi zda presprilis. Ale sedelo jim to, ne, ze ne.

No já to tu kdysi psal, že ten tah je nej... Kdo nevyzkoušel, neví.

Odkaz ke komentáři

Just another day in paradise. Bergen, pristav, irska knajpa Scruffy Murphys, Guinness gone, Murphys comming, je trochu sladsi, a pochopitelne pritel na cestach - Inzenyskej.

Edit: Smutny pribeh, Murphys se uz necepuje, nesel na odbyt. Tak zkouším Newcastle Brown Ale.

post-606-1354030642,81.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Aldo, ty me seres (to je skoro stejne ostre slovo, jako "debilni", snad mi Kamil neda ban, jako minule). Jeste par takovych pobidnuti a pujdu pro nej, on i perfektne sedel na ruce, uzasny full metal feel, zadna plecharina. Jenze to je petina jetych BP. Takze asi ne. Hmmm, jackpot jeste nepadl, ze?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...