Hasňa Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 A co se to vlastně překrývá za ručky? Nějak mi to nedochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Já to taky nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) A co se to vlastně překrývá za ručky? Nějak mi to nedochází. Já to taky nechápu Kuci, nehledejte v tom nic složitého.Detail překrytí konce vteřinovky s hodinovou ručkou.Stejný tvar a velikost.Líbí se mi jak to na sebe pasuje. edit: k vidění každou minutu.. Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Ahaaaa. Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Dlouho tu nic nebylo, tak se trochu pochlubím... dneska mi přišel od mistra Šímy nový "letní" řemen... Kůže je Fango, měla by do budoucna krásně patinovat... odstín jsem vybíral k číselníku (Antea ho mají silver, ale působí jako "béžový") a prošití je tmavě modré, aby ladilo s modřenými ručkami.... tak tady to je... IMG_1474s.jpgIMG_1475s.jpgIMG_1476s.jpgObčas sem k vám nakouknu, abych se pokochal a měl zase o čem přemýšlet, ale tentokrát to musím i okomentovat. Naprosto úžasná kombinace, to se ti moc povedlo. Už dlouho mě nic tak neuchvátilo. Na těch fotkách to vypadá naprosto famózně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Díky Ti! Ono to vypadá ještě o něco lépe na živo - krásně vynikne to modré prošití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se