Kid_A Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 anteam slusi i nato strap:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Nesluší. Je to strašné. Krásny oblek totálně zabitý ošoupanýma teniskama. A ta bílá na pásku vedle té krémové na cifru, to je už jen takova třešnička na tomhle nepovedeném pokusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 na wus jsou na nata na anteach podobny nazory:) love it or hate it:)Nesluší. Je to strašné. Krásny oblek totálně zabitý ošoupanýma teniskama. A ta bílá na pásku vedle té krémové na cifru, to je už jen takova třešnička na tomhle nepovedeném pokusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Je to špatný joke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 ten nato na antea to fakt radsi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 anteam slusi i nato strap:)))Je to sposob ako mat svoje oblubene hodinky so sebou aj v teplejsich dnoch. Osobne by som vsak volil jednofarebny menej vyrazny model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 kdyz uz do tepla tak spis mesh na anteaJe to sposob ako mat svoje oblubene hodinky so sebou aj v teplejsich dnoch. Osobne by som vsak volil jednofarebny menej vyrazny model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 (upraveno) tak urcite, mesh na antea modelu je super vec. ale tohle je takovy letni odlehceni:) .....sem netusil, ze to vzbudi tak negaticni reakce Upraveno 23. června 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 tak urcite, mesh na antea modelu je super vec. ale tohle je takovy letni odlehceni:) .....sem netusil, ze to vzbudi tak negaticni reakce Kasli NA TO nechapu, ale osobne takovy cerny, nebo bezovy NATO by urcite sel... tento barevny k nim uplne nesedi, ale nemuzu rict, ze by to byl uplne propadak... si budu muset nejaky poridit, at muzu vyfotit, ukazat, a nechat ho verejne poplivat Jo a osobne tahy moc nemusim, a meshe uz vubec ne, takze pro me kdyz porovnavam to barevne NATO a ten mesh, tak bych radsi bral to nato tak ne uplne, no, ale ten mesh...hmmm...neeee...radsi neee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Tak tady jeste trochu pozlobim.....dal jsem nato na Marine Original a moc me to bavi....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 (upraveno) Tak to jseš jediný. Luxusní, kvalitní, obleková košile a na ní spartakiadní, silonová, tepláková bunda. A nadčasový, námořnický, tradiční, šmrncovní outfit a k němu hubertus od popelnic. Upraveno 2. července 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Mam rad tvy komentare Hasno:)Tak to jseš jediný. Luxusní, kvalitní, obleková košile a na ní spartakiadní, silonová, tepláková bunda. A nadčasový, námořnický, tradiční, šmrncovní outfit a k němu hubertus od popelnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Ahoj, potreboval bych poratid. Vlastnim Seatime a chtel bych si je vzit sebou na kolo. Bude to sice jen vylet s pritelkyni okolo Palavy, ale kdyz muzu a je prilezitost prometu trochu toho terenu. A otazka zni. Vydrzi to strojek? Nevim presne jake maji automaty limity. Diky za rady zatim jsem takove chronoembrio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Na kolo bych je ja nebral. Otresy automatum nedelaji nejlepe, navic na kole muze dojit k padu.. Ja osobne bych na kolo vzal tak G shocky , ale ja jsem na veci vubec dost opatrny..Ahoj, potreboval bych poratid. Vlastnim Seatime a chtel bych si je vzit sebou na kolo. Bude to sice jen vylet s pritelkyni okolo Palavy, ale kdyz muzu a je prilezitost prometu trochu toho terenu. A otazka zni. Vydrzi to strojek? Nevim presne jake maji automaty limity. Diky za rady zatim jsem takove chronoembrio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Na kolo bych je ja nebral. Otresy automatum nedelaji nejlepe, navic na kole muze dojit k padu.. Ja osobne bych na kolo vzal tak G shocky , ale ja jsem na veci vubec dost opatrny.. +1 jj, Ondra má pravdu...taky bych po zkušenosti s křoviňákem a analogovýma chrono quartzkama už v životě nevzal na jakoukoliv aktivitu, která třepe rukou (rukama) víc než těžší propiska, jakékoliv analogové hodinky, zejména né mechanické, a už vůbec né STOWY nemá cenu riskovat... plavej si s nima jak a kde chceš, ale na kolo, pokuď nechceš případně řešit zbytečné problémy, si radši vem nějaké digitálky.... ten křoviňák byla samozřejmě moje úplná blbost, ale nic jsem o tom nevěděl a hloupě si myslel, že plastové quartzky přece jen vydrží víc... NEVYDRŽÍ... takže teď jsem taky velmi opatrný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Diky za rady jsou to preci jen hodinky urcene do vody a ne na cyklotury. V tom pripade mi nezbyva nic jineho nez si vzit sebou dvoje. Na kolo baterky a vecer se budu topit ve vinu v potapkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Diky za rady jsou to preci jen hodinky urcene do vody a ne na cyklotury. V tom pripade mi nezbyva nic jineho nez si vzit sebou dvoje. Na kolo baterky a vecer se budu topit ve vinu v potapkach jj, dobry plan! Akorat aby toho vinka nebylo moc, preci jenom Seatime maji WR "jen" 300m, tak abys nesel moc hluboko na opravdu hluboke vinkove ponory zase jen digitalky, pac jsou paradne narazuvzdorne :) baterky ano, ale digi... jak to ma rucicky a ozubena kolecka a pastorky, tak tomu proste narazy a trepani nesvedci vubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Snad si nebudu muset poridit jeste Gecka. Nemuzu si pomoct ty hodinky me nic nerikaji. Myslim ze moc hluboko se potapet nebudu, budu mit sebou spolehlivou brzdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 tak to jo, to je v pohodě... ještě že je máme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 stowy zpatky v risi (Groser Arber) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se