Přejít na obsah

Stowa- majitelé, zkušenosti, servis galerie

Conrad

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

na wus jsou na nata na anteach podobny nazory:) love it or hate it:)

Nesluší. Je to strašné. Krásny oblek totálně zabitý ošoupanýma teniskama. A ta bílá na pásku vedle té krémové na cifru, to je už jen takova třešnička na tomhle nepovedeném pokusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak urcite, mesh na antea modelu je super vec. ale tohle je takovy letni odlehceni:)

.....sem netusil, ze to vzbudi tak negaticni reakce :frusty:

Kasli NA TO :) nechapu, ale osobne takovy cerny, nebo bezovy NATO by urcite sel... tento barevny k nim uplne nesedi, ale nemuzu rict, ze by to byl uplne propadak... si budu muset nejaky poridit, at muzu vyfotit, ukazat, a nechat ho verejne poplivat :)

Jo a osobne tahy moc nemusim, a meshe uz vubec ne, takze pro me kdyz porovnavam to barevne NATO a ten mesh, tak bych radsi bral to nato :) tak ne uplne, no, ale ten mesh...hmmm...neeee...radsi neee...

Odkaz ke komentáři

Mam rad tvy komentare Hasno:)

Tak to jseš jediný. Luxusní, kvalitní, obleková košile a na ní spartakiadní, silonová, tepláková bunda. A nadčasový, námořnický, tradiční, šmrncovní outfit a k němu hubertus od popelnic.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, potreboval bych poratid. Vlastnim Seatime a chtel bych si je vzit sebou na kolo. Bude to sice jen vylet s pritelkyni okolo Palavy, ale kdyz muzu a je prilezitost prometu trochu toho terenu. A otazka zni. Vydrzi to strojek? Nevim presne jake maji automaty limity. Diky za rady zatim jsem takove chronoembrio :)

Odkaz ke komentáři

Na kolo bych je ja nebral. Otresy automatum nedelaji nejlepe, navic na kole muze dojit k padu.. Ja osobne bych na kolo vzal tak G shocky ;) , ale ja jsem na veci vubec dost opatrny..

Ahoj, potreboval bych poratid. Vlastnim Seatime a chtel bych si je vzit sebou na kolo. Bude to sice jen vylet s pritelkyni okolo Palavy, ale kdyz muzu a je prilezitost prometu trochu toho terenu. A otazka zni. Vydrzi to strojek? Nevim presne jake maji automaty limity. Diky za rady zatim jsem takove chronoembrio :)

Odkaz ke komentáři

Na kolo bych je ja nebral. Otresy automatum nedelaji nejlepe, navic na kole muze dojit k padu.. Ja osobne bych na kolo vzal tak G shocky ;) , ale ja jsem na veci vubec dost opatrny..

+1 jj, Ondra má pravdu...taky bych po zkušenosti s křoviňákem a analogovýma chrono quartzkama už v životě nevzal na jakoukoliv aktivitu, která třepe rukou (rukama) víc než těžší propiska, jakékoliv analogové hodinky, zejména né mechanické, a už vůbec né STOWY :) nemá cenu riskovat... plavej si s nima jak a kde chceš, ale na kolo, pokuď nechceš případně řešit zbytečné problémy, si radši vem nějaké digitálky.... ten křoviňák byla samozřejmě moje úplná blbost, ale nic jsem o tom nevěděl a hloupě si myslel, že plastové quartzky přece jen vydrží víc... NEVYDRŽÍ... takže teď jsem taky velmi opatrný...

Odkaz ke komentáři

Diky za rady jsou to preci jen hodinky urcene do vody a ne na cyklotury. V tom pripade mi nezbyva nic jineho nez si vzit sebou dvoje. Na kolo baterky a vecer se budu topit ve vinu v potapkach :D

jj, dobry plan! Akorat aby toho vinka nebylo moc, preci jenom Seatime maji WR "jen" 300m, tak abys nesel moc hluboko :) na opravdu hluboke vinkove ponory zase jen digitalky, pac jsou paradne narazuvzdorne :) :) :) baterky ano, ale digi... jak to ma rucicky a ozubena kolecka a pastorky, tak tomu proste narazy a trepani nesvedci vubec...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...