Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

Tak to mě taky tuhle vzalo a koukal jsem po digitálkách. Chtěl jsem najít něco klasického, ale ocel pouzdro a ocel tah. Ocel tah by se ještě dalo, ale ocel pouzdro jsem nějak nenašel. Prostě něco jako F91-W, ale trochu větší a komplet ocel.

To snad ani sehnat nejde. Ocel + ocel jsem viděl naposledy asi před rokem v jednom malinkatém hodinářství u nás na sídlišti. Šlo o digitálky klasického střihu, které snad celé v kovu byly. Myslím QQ. Co mě ale od jejich koupě odradilo byla jejich tmavohnědá metalízová barva. Prostě to vypadalo jako módní doplněk značky Diesel nebo tak něco. Nelíbilo se mi to. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždycky o Vánocích na mě přicházejí digichutě. Jako kluk jsem po digitálkách hrozně toužil a doufal, že nějaké pod strom dostanu. A ono dlouho nic. Letos je tomu přesně 30 let, co jsem se konečně dočkal. Šlo o hodinky PRIM Digital. Už měsíc před tím jsem věděl, že je dostanu. A to čekání bylo k nevydržení. Tak proto jsou pro mě Vánoce spojeny s číslíčkovými hodinkami.

Tak to je super. Já jsem taky zažil něco podobnýho.  :thumbsup_anim:  Už jsem tu o tom někde psal.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Chilliluk

Tak nový model : A500WAattachicon.gifA500WA-1.jpg

Trochu mi to připomíná : A300UAattachicon.gifa300ua.jpg

Tak jsem je dnes viděl naživo a mám nutkání si pro ně zítra dojít. Vypadají dobře, mají odpočet...zase když zanevřu na všechny dnešní digi jen proto, že nejsou kovový, co z toho budu mít?  .....budu se muset smířit s tím, že jsou plastový...DBC-610 z osmdesátých let jsou plastový taky, tak co :-) ... 

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

No čitelnost bohužel asi takle:

attachicon.gifextra-normal-watch-new-digital-grande-1d.jpg

Jinak za 2600 kč: 

http://www.24time.cz/hodinky/normal-timepieces/

Rozměr 38 mm podle ešopu. 

Totalne ve p.rdeli, presne dle ocekavani...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Nejedná se asi o novinku, ale já je objevil až teď. Co jim říkáte? Kovový se screwbackem.

...kovový se screwbackem sice jsou, ale jinak mi zaprvé připadají takový dámský a zadruhé ten displej asi vážně nebude nic moc....prostě novodobý pokus o digitálky, nic pro nás zpátečníky  :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...