siwi Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tak to mě taky tuhle vzalo a koukal jsem po digitálkách. Chtěl jsem najít něco klasického, ale ocel pouzdro a ocel tah. Ocel tah by se ještě dalo, ale ocel pouzdro jsem nějak nenašel. Prostě něco jako F91-W, ale trochu větší a komplet ocel. To snad ani sehnat nejde. Ocel + ocel jsem viděl naposledy asi před rokem v jednom malinkatém hodinářství u nás na sídlišti. Šlo o digitálky klasického střihu, které snad celé v kovu byly. Myslím QQ. Co mě ale od jejich koupě odradilo byla jejich tmavohnědá metalízová barva. Prostě to vypadalo jako módní doplněk značky Diesel nebo tak něco. Nelíbilo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Vždycky o Vánocích na mě přicházejí digichutě. Jako kluk jsem po digitálkách hrozně toužil a doufal, že nějaké pod strom dostanu. A ono dlouho nic. Letos je tomu přesně 30 let, co jsem se konečně dočkal. Šlo o hodinky PRIM Digital. Už měsíc před tím jsem věděl, že je dostanu. A to čekání bylo k nevydržení. Tak proto jsou pro mě Vánoce spojeny s číslíčkovými hodinkami.Tak to je super. Já jsem taky zažil něco podobnýho. Už jsem tu o tom někde psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Asi jediné dostupné komplet ocelové digi s minerálem jsou Casio EFD - 1000D - 1VDF na Skywatches.Holt se musíme smířit že kvůli nám nic v kovu dělat nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Asi jediné dostupné komplet ocelové digi s minerálem jsou Casio EFD - 1000D - 1VDF na Skywatches.Holt se musíme smířit že kvůli nám nic v kovu dělat nebudou. Ač nerad, musím s tím souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Tak nový model : A500WAA500WA-1.jpgTrochu mi to připomíná : A300UAa300ua.jpg Tak jsem je dnes viděl naživo a mám nutkání si pro ně zítra dojít. Vypadají dobře, mají odpočet...zase když zanevřu na všechny dnešní digi jen proto, že nejsou kovový, co z toho budu mít? .....budu se muset smířit s tím, že jsou plastový...DBC-610 z osmdesátých let jsou plastový taky, tak co :-) ... Upraveno 21. března 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Seiko s altimetrem. http://www.ebay.com/itm/NUEVO-SEIKO-PROSPEX-ALPINIST-DIGITAL-HORA-MUNDIAL-SOLAR-SBEB001-/181690517839?pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item2a4d99494f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 To mi přijde takový Suuntovsko/Timesovsko/Casiovský, nic novýho... Pouzdro jako Suunta, číslice typický Timex a dot matrix se dnem v týdnu zase Casio.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Ale čitelnost vypadá luxusně. Chtělo by to vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Nové modely G-Shock (4/2015): GA 1100-1A3JFGA 1100-2AJFGA 1100-1AJFGWN 1000E-8AJFGWN 1000F-2AJF Upraveno 31. března 2015 uživatelem kabik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Nové PROTREKY PRW-3500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) Nové PROTREKY PRW-3500 http://www.ablogtowatch.com/casio-pro-trek-prw-3500-watches/ v zelenočerné jsou ucházející... Upraveno 7. května 2015 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Nejedná se asi o novinku, ale já je objevil až teď. Co jim říkáte? Kovový se screwbackem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Ty ale vůbec nevypadaj zle. Takový NORMALní hodinky. Jaká je velikost pouzdra? Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Za mne ne, a to díky inverznímu displeji. Jinak ocel a jednoduchost se mi zamlouvaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 No čitelnost bohužel asi takle:Jinak za 2600 kč: http://www.24time.cz/hodinky/normal-timepieces/Rozměr 38 mm podle ešopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Hmmm, tak bohužel velikostí a čitelností nic pro mě. Ale díky za tip. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ta čitelnost je velká bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 No čitelnost bohužel asi takle:extra-normal-watch-new-digital-grande-1d.jpgJinak za 2600 kč: http://www.24time.cz/hodinky/normal-timepieces/Rozměr 38 mm podle ešopu. Totalne ve p.rdeli, presne dle ocekavani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Nejedná se asi o novinku, ale já je objevil až teď. Co jim říkáte? Kovový se screwbackem. ...kovový se screwbackem sice jsou, ale jinak mi zaprvé připadají takový dámský a zadruhé ten displej asi vážně nebude nic moc....prostě novodobý pokus o digitálky, nic pro nás zpátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Mudmaster GWG 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se