Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přesně tak. Cokoli jiného je krok zpět jak technicky tak cenově. U nejdražších géček je to jako švihadla v Mercedesu.

Odesláno

Jenomže je doba LED tak se to sere všude. I do Tv, pro mě  nej Tv je plasma, ale bohužel šla do kopru

Odesláno

Jak vosrat zákazníka se děje všude okolo nás - potraviny, elektronika, auta apod, takže u hodinek mě vůbec nepřekvapuje. Zákazníkovi nezbude nic jinýho než to akceptovat nebo nekupovat

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak po delší době tu máme nové varianty kalkulaček od Casia: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Trochu mě to přijde, jako že kalkulačky ( a ani digi jako takové ) nejsou ještě mrtvé!

Upraveno uživatelem t2
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tyhle jsou fajn, modul jako CA-53W, ale kovový pásek...jen škoda toho chybějícího osvětlení displeje..

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Hezké video kde je vidět část výroby géček. Překvapilo mé ruční připájení krystalu nebo ruční nanášení barvy na nápisy na bezelu. 

Upraveno uživatelem t2
  • po 3 týdnech...
Odesláno

W-736H

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

staronový model supr digošek - pouzdro a modul stejné jako u W-735 které už nějaký ten pátek mám, zde ovšem nově pojednaný displej s klasickým (a podle mě nejideálnějším) rozmístěním údajů + jiné barevné varianty. kdybych tu starší verzi neměl, tak bych je hned bral, a i teď mám cukání, jestli do nich nejít. málokdy se totiž sejde tolik sympatických vlastností v levných digi - silná bílá ledka (dvě) v nouzi použitelné jako orientační světýlko, vibrace = režim mute, solidní pípák, 10 letá baterka, sundavací bezel a další. kam se hrabe většina géček.

ke koupi jsou třeba tady: http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-mens-watch-w-736h-3av.htm

na závěr si dovolím přiložit jednu aktuální těch mých :)

Odesláno

a jsou příjemně velké a vypadá to, že i dobře čitelné. Hlavně bez inverze.

Odesláno

A jeeeje, co tys zase delal s tema tvyma 735, ze davas radeji cernobilou fotku? :) Ty nove vypadaji, ze maji vetsi cisilka na displeji, super!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...