Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 V 6. 10. 2012 v 19:17, t2 napsal: Opravdu hezké hodinky. Přesně tahle verze je v mém hledáčku. Jen mi vadí že nemají illuminator. Teda to bych překousnul, jde o low cost, jenže to by se tím casio nesmělo chlubit nápisem na hodinkách. Tohle je jedna z věcí co mi vadí na současném casiu. Podle specifikace by to měly mít LED light A light-emitting diode (LED) is used to illuminate the watch face.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Mně se taky líbí..kdyby měly to stokrát omílané kovové pouzdro, byla by to dokonalost...ale za cenu 30 USD na E-bay i v tom plastu stojí za to.
t2 Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2012 No kdyby byly v kovu tak už by se válely mezi ostatníma, ale za tu cenu bych si koupil i plast. Jenom ty lživý nápisy Ale našel jsem další novinkovej model. Tentokrát jinou značku: Zdroj
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) V 18. 10. 2012 v 21:23, t2 napsal: No kdyby byly v kovu tak už by se válely mezi ostatníma, ale za tu cenu bych si koupil i plast. Jenom ty lživý nápisy Co se týká těch lživých nápisů - pro mě illuminator znamená taky něco jinýho než 2x dioda, ale zase jsem zvědavej, jak to osvětlení dvojitou diodou bude vypadat (2 je lepší než 1). Myslím, že to bude k osvětlení displaje bohatě stačit - a vodotěsnost WR 50M mi bude asi taky na všechno stačit (jsem rád, že vůbec nějakou mají), takže jsem je koupil. Až přijdou, chystám se je nosit, dám sem pak fotky a po pár týdnech i nějaké ty zkušenosti.Použití tohohle modulu v klasických retro digitálkách jsem si dlouho přál a nechápal jsem, proč třeba Casio A-158W nemají odpočítávání, i když se mi líbily. Tyhle to konečně mají, tak už nemám důvod je za tu cenu nevzít:-) ...možná jim dám i nějaký jiný pásek, který by jim víc slušel - samozřejmě nějakou klasiku. EDIT: ..nakonec můžou být i na práci lepší než klasické DW-5600E, protože budou mít daleko tenčí profil a nebudou překážet. Upraveno 19. října 2012 uživatelem Chilliluk
t2 Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Mám hodinky s led light a skutečně funkčně stačí. Ale illuminator mám radši, líbí se mi. Jinak mě se na nich líbí ten soudkový tvar, to mám rád. Kdyby nemachrovali tak není důvod nekoupit. Ale i tak o nich občas přemýšlím. Stejně jako o HDD S100. Nevím možná si je koupím oboje. Každopádně na živé fotky a postřehy jsem zvědavej.
lub Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 (upraveno) V 19. 10. 2012 v 16:50, Chilliluk napsal: takže jsem je koupil.no jsem zvědavej na fotky, jak budou vypadat na tvý tlapě. tvar pouzdra se opravdu povedl. s těma čudlama trochu připomínaj ty pěkný seika, co má tady filo. zdroj Upraveno 20. října 2012 uživatelem lub
t2 Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 (upraveno) další novej model casií: AE 1200WHAE 1200WHD Upraveno 21. října 2012 uživatelem t2
siwi Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Tvar pěknej, ale na můj vkus už moc překombinovaný.
t2 Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Mě připadaj nějak levně jako QaQ nebo tak nějak. Ale funkčně nejsou vůbec špatný.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 (upraveno) V 21. 10. 2012 v 11:02, t2 napsal: další novej model casií: AE 1200WHAE 1200WHD Mně se líbí...vypadá to, že se Casio snaží nabídnout nové funkčně i vzhledově zajímavé retro digi, což je jen dobře. ...i když pořád ještě zbývá zapracovat na kvalitě materiálů - to bychom ale v dnešní době asi chtěli moc. Upraveno 21. října 2012 uživatelem Chilliluk
t2 Odesláno 22. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2012 V 21. 10. 2012 v 18:36, Chilliluk napsal: ...i když pořád ještě zbývá zapracovat na kvalitě materiálů - to bychom ale v dnešní době asi chtěli moc. Jo to bude ten pocit levnosti. Bohužel to casio dělá i ostatních řad
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 (upraveno) V 20. 4. 2012 v 6:13, lub napsal: si můžete pořídit ocelové digi edifice - EFD-1000.ale vypadaj...no, to ať si posoudí každý sám http://www.ebay.com/....c0.m1538&gbr=1 škoda, že např. v řadě edifice nedělají víc čistě digi modelů, třeba něco jako seiko SBPG001 Tak jsem si nedávno řekl, že chci nové celokovové robustnější vodotěsné digitálky za rozumnou cenu. Dlouho jsem hledal a věděl už od začátku, že to bude těžký a možná i nemožný, ale pak jsem si vzpomněl na EFD-1000D. Někomu se sice můžou zdát ošklivé, na fotkách z e-shopů vypadají skoro vždycky hrozně, ale našel jsem i pár fotek, kde se mi opravdu líbí: ..vypadá to dokonce, že pásek není jen lisovaný, ale z plných profilů..a kdyby se mi nelíbil, není problém nasadit jiný..takže nakonec jasná volba a teď už jen čekám, až je pošťák přinese a doufám, že se mi budou líbit i ve skutečnosti:-) Jo a negativní displaj neřeším, to je prostě kompromis, který jsem musel udělat - na přečtení hodin bude snad čitelnost dobrá, funkce moc žhavit asi nebudu:-) Upraveno 31. října 2012 uživatelem Chilliluk
siwi Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Na ruce rozhodně nevypadají zle. Ale klasika to pořád není.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 (upraveno) siwi: To ne, klasika to není, je to spíš pokus o moderní pojetí digitálek. Upraveno 31. října 2012 uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Nový model G-shocků G-001CB: G-001CB Mineral GlassShock Resistant200-meter water resistanceCase / bezel material: ResinResin BandElectro-luminescent backlightAuto light switch, afterglowFlash alertFlashes with buzzer that sounds for alarms, hourly time signal, countdown timer time up alarm, countdown timer progress beeper, and stopwatch auto startWorld time29 time zones (48 cities), city code display, daylight saving on/off1/100-second stopwatchMeasuring capacity: 23:59'59.99''Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place timesOthers: 5-second countdown auto startCountdown timerMeasuring unit: 1 secondCountdown range: 24 hoursCountdown start time setting range: 1 minute to 24 hours (1-minute increments and 1-hour increments)Others: Auto-repeat, progress beeper3 multi-function alarms (with 1 snooze alarm)Hourly time signalFull auto-calendar (to year 2099)12/24-hour formatButton operation tone on/offRegular timekeeping: Hour, minute, second, pm, month, date, dayAccuracy: ?15 seconds per monthApprox. battery life: 7 years on CR2025Size of case/total weight: 51.7 X 48.8 X 18 mm/68 gEL:Blue Green
lub Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 V 31. 10. 2012 v 8:32, Chilliluk napsal: Tak jsem si nedávno řekl...mně už casio svym portfoliem a politikou s e r e.mají samozřejmě potenciál na to udělat fantastický hodinky..ať už odolný géčka nebo elegantní edifice (nebo super potápky..) a dycky to něčím sprzněj.třeba tyhle digi edifice mají celkem povedený pouzdro a kvalitní tah, ale ten displej je děs běs.. ať se jdou vys....no nic, jsem nějakej naštvanej - pudu si objednat timexy ironmany pro zlepšení nálady
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) V 20. 10. 2012 v 8:22, lub napsal: no jsem zvědavej na fotky, jak budou vypadat na tvý tlapě. tvar pouzdra se opravdu povedl. s těma čudlama trochu připomínaj ty pěkný seika, co má tady filo. Tak už je mám konečně doma:-) Musím říct, že když jsem je vybalil, překvapilo mě, jak jsou elegantní - ten vzhled je prostě paráda, to je retro jak má být. Navíc jsem se bál, že budou na moji ruku malé, ale myslím, že mi sednou dobře - nevím, čím to je, asi tím tvarem, protože některé stejně velké digi vypadají na mojí ruce směšně malé, tyhle jsou ale v pořádku.Mám prostě uspokojivý pocit, jako že Casio konečně vyrobilo to, co jsem chtěl - funkčnost parádní (konečně), jako u třeba DW-290. Kvalita displaje mi přijde taky hodně dobrá, displaj je skvěle čitelný i pod docela velkými úhly a čísla z něj úplně vyskakují, jak jsou kontrastní. Pouzdro je plast, ale mám pocit, že možná nemá žádnou povrchovou úpravu, vypadá to jako že barva plastu se prostě podobá barvě kovu bez nutnosti nějakého pokovení - uvidíme, jestli je to opravdu tak, a nebo jestli se z nich časem něco začne loupat, ale natolik se mi líbí, že mi ten plast vůbec nevadí, stačí mi tak jak jsou.Světýlko - ledky připomínají barvu klasických žároviček jako za starých časů, displaj je osvícen dokonale, ale pořád připomíná starou školu, jen jako vylepšení klasické žárovičky na žárovičky 2, každá z jedné strany, aby na displaj bylo lépe vidět - to se mi hodně líbí, myslím, že se to opravdu povedlo, v tomhle případě by klasický illuminátor kazil celkový retro dojem (byl by jakoby moc moderní a hodinkám by to nesedlo).Tlačítka jdou mačkat hezky zlehka, ale ne přehnaně, pořád mají dostatečný zpětný tlak..tlačítko adjust není přehnaně zapadlé, pořád jde nehtem dobře zmáčknout. Takže celkově je to prostě paráda, za mě samá chvála a doporučuji je určitě všem, kdo uvažují o jejich koupi - jsou to nesrovnatelně lepší hodinky než kdykoli předtím, kdy se Casio pokoušelo o retro digitálky a dopadlo to podle mne vždycky jako kýč. Tyhle se ale opravdu povedly - jsou funkční, klasické, skromné a přitom elegantní - při práci lehoučké, nepřekáží, vydrží i vodu - mezi lidi taky patří, protože kdo aspoň trošku uznává retro a digitálky mu něco říkají, tyhle ho zaujmou, kdo ne, neocenil by žádné- takže klidně si je vezmu kamkoli. ..vypadá to, že prodám pár kousků, ze kterých zase tak nadšený nejsem, a tyhle možná pořídím ve více barevných variantách:) Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Chilliluk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se